Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ortasında cok yogun parlayan taşlar var fotografta sonuk cıkmıs.Onunla uyumlu olur dıye dusunmustum alından taç falan ama abartılı mı olur dıyorsun

Ayakkabı ve çantalarını alan varmı?
Biz erkek arkadaşımla bir sürü ayakkabı mağazası gezdik, seçemedim o kadar çeşidin içinden. Siyah olunca seçmesi kolay geliyor ama gümüş renginde model beğenemiyorum. Birde yüksek topuklu giyemiyorum ben, normal bir topuk boyu ve önündede düşük bir platform istiyorum. Şu elbise, aksesuar olayı bi an önce kapansın, kararsızlıktan bunaldım. Kuyumcu gezelim, bana takı seti seçelim aşkımla. Yeterki bana kıyafet bakmayalım ya, çok huysuz oluyorum kıyafet konusunda

kızlar iyi geceler..

çok negatif ve huysuzum çok alınganım çoookkk....

halbukii hersey olması gerektiği gbi ama ben takılcak bi sürü bişi buluyorum

elbisemi teslim aldık...

inanın gören prenses gibi oldun diyor...

bütün isteğim buydu zaten....

paşam da allah nazarlardan korusun çok yakışıklı oldu....

bohcalar hazır...

bi tek saatlerimiz filan kaldı...

bide saçıma karar vermem gerek elbisem sade naif...ve zarif...kabarık da aynı zamanda saçıma inci taç aldık onu takıcaz...

çanta almadım çok gereksz zaten...

modacı cengiz abazoğluda benimle hem fikir(miş)

nişanlanıcak bayanın canta taşıması gerekszmiş yakışmazmış bence de olmamalı kendinizi bu konuda kasmayın emi:26:

saçlarım uzun uzun olduğu halde çıtçıtlarım var onu kullanıcam gır göronmesi için ama düz istiyorum dümdüz fönlü ama krepeli
çok kararszıım ama dalga olmasını istemiyorum napim topuzsa hiç mi hiç bana göre değil

kararsız (nedensiz)alıngan ve (nedensız)mutsuz zbyd

ben aldım gümüş rengi canım elbisem uzun baya gozukmıcek bıle ama benım ıcıme cok sındı canta almadım henuz

bende dınlemıstım cengız abzoglunun konusmasını tamda bana denk gelmıstı hıc ızlemedıgım halde o kısım:) alsammı almasammı oldum ama telefonumu falan koyarm dıye almak ıstedım acıkcası kararsızım

canım güzel kullanışlı bir çantana makyaj malz. parfümnü kendi fotog.makna.telefonunu al.yakın dostun zaten hep onu ilk yardım gibi taşıycak yanında

Bugun elbisem tadilattan çıkacak, elbiseyle birlikte ayakkabı bakmaya gideceğiz. Çanta bence olmalı, ayakkabı ile tamamlamalı. Elim kolum bomboş istemem ben. Tabi salonda ve evde gereksiz. Ama biz evde yapıp sonra dışarıya eğlenmeye gideceğiz, oyüzden çantada alacağız.

bizde evde yapıcas nişanı hiç çantaya gerek yok almıycam bende öyle bir telaşım yok çok şükür

evde yapacak olanlar müzik olayını nasıl hallediceksiniz en önemli olaylardan biri bence...

Evet ya ben müzik olayını hiç düşünmemiştim. Önceden bi liste yapmak gerekli. Arkadaşım demişti 5+1 sistem getiririm ben sana diye, ama bi müzik listesi yapmak hiç aklıma gelmemişti. Ne tarz çalmak gerekirki?

kızlar bizimki dışarda olucak ama ben yinede kendi listemi paylaşayım sizlerle...

♥ çıkış=erkin koray/gönül salıncağı

♥ ilk dans=kıraç çeşminaz

yüzüklerimiz takıldıktan sonra tekrar dans;

♥ erkin koray=sevince

ayriyetten...

zerrin özer=sevmek günahsa eğer

zeki müren=gitme sana muhtacım

zeki müren=biz ayrılayamyız

bunlar alternatiflerimiz...

daha pasta müzğimz yok...

bide yemek esnasında hafif müzik olmasını istiyoruz...ona karar vericez...

Bu akşam aşkım beni yemeğe götürdü, pırlanta tek taş taktı:) Çok özel bi gündü, başbaşa saatlerce konuştuk, evlenme teklifi etti, ben kabul edince parmağıma geçiriverdi tek taşı. Çok şaşırdım o an beklemiyodum. Bizim isteme söz 6 mayısta, nişanda 7 mayısta olcak. 6 mayısta sözlenirken bu tek taşı tekrar taksa olurmu?

gözünaydın canım istemede takabilir bence tek taşı biz öyle yapmıştık alyanslarımızı nişana saklıyoruz :)

gözünaydın canım istemede takabilir bence tek taşı biz öyle yapmıştık alyanslarımızı nişana saklıyoruz :)

İstemeye kadar takarım ama ben bu yüzüğü:) İsteme günü veririm istendikten sonra geri takar. Alyanslarımızda hazırmış, kuyumcuda bekliyor. Onları nişanda takacağız, nikah içinde ayrı yüzük almayacağız, nikaha ayrı yüzük almak gereksiz geliyor bana.

canım nikahta, nişanda takılan alyans sol tarafa gecırılıyor bıldıgım kadarıyla

aşkımda bana doğum günümde pırlanta takıp evlenme teklif etmişti ben taktım pırlantayı nişan günü vericem orda takıcak bana tekrar nişan isteme bizim 14 mayıs gecesi olucak

okyonus ılk mesajına bunu eklermısın canım bırbırımızın tarıhlerını unutmamıs oluruz hemde kutlarız o gun olanları

Okyonus - 14 Mayıs
Kryozlm - 14 Mayıs
Angelprenses - 21 Mayıs
Sanalcadi - 21 Mayıs
Svaltuntas - 21 Mayıs
zbyd - 28 mayıs
island - 28 mayıs

kızlar takı olarak ne takıcaksınız o gün ve saç olarak nasıl modeller dusunuyorsunuz?
ben hala karar veremedım takılar ıcın beyaz taşlardan olsun istiyorum bileklik aldım kucuk kucuk beya taslar lastıklı bişey.Küpe ve kolyede aldım aynı sekılde beyaz taslardan ama onlar pek icime sinmedi başka alabilirim.Saçıma gelince hiç bir fikrim yok hala...

Benide ekleyin, 7 mayıs

Ben erkek tarafının bana alacağı takı setini takacağım. Ama henüz karar veremedim takı setine. Çok beğendiğim bir set var ama onu günlük kullanamam. Ancak nişan kıyafetime ve düğünde gelinliğime çok hoş duracak bir model. Bazı arkadaşlarım onu al, özel günlerde takarsın, günlük takabileceğin bir seti her zaman alırsın diyor, bazılarıda alma onu bi kenara atacaksın kalacak öyle, günlük takamayacaksan çekmecede bekleyecek boşuna diyor. Bende kararsız kaldım sizce ne yapsam? Saçıma henüz karar veremedim, ama topuz olmayacak. Yüzüm yuvarlak olduğu için topuz bana yakışmıyor. Açık maşalı bir model olabilir, gerçi saçlarımda eskisi kadar uzun değil. Mezuniye balomda belime kadardı, açık maşa yaptırmıştım herkes bayılmıştı. Şimdi omuzlarımı biraz geçiyor, maşa yaptırınca dahada kısalacak. Uzun olsa modelim belliydi, açık maşa direk. Şimdi bilemiyorum.

Mayıs ayı nişan tablomuz
shodowshows - 7 Mayıs
Okyonus - 14 Mayıs
Kryozlm - 14 Mayıs
Angelprenses - 21 Mayıs
Sanalcadi - 21 Mayıs
Svaltuntas - 21 Mayıs
zbyd - 28 mayıs
island - 28 mayıs
Tabloyu en başada ekledim kızlar ordanda görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…