Nişan mayıs ayında nişanlanacaklar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Davetiyenıze Bayıldım Canım Hayırlı Olsun :)

Elbıse Modelı Fazla Anlaşılmıyor Üst Tarafınıda Ekler mısın ?

Benımde Davetıyler Hazır Alınmayı Beklıyor Bohca Bıttı Sayılır , Ama Benım Nişan Kıayfetım Hala Ortada Yok Bulamıyorum :(

Bu hafta istanbuldan bakıcaz artık offf umarım bulabılırım kafama gore bişeyler . .

Davetiyenıze Bayıldım Canım Hayırlı Olsun :)

Elbıse Modelı Fazla Anlaşılmıyor Üst Tarafınıda Ekler mısın ?

Benımde Davetıyler Hazır Alınmayı Beklıyor Bohca Bıttı Sayılır , Ama Benım Nişan Kıayfetım Hala Ortada Yok Bulamıyorum :(

Bu hafta istanbuldan bakıcaz artık offf umarım bulabılırım kafama gore bişeyler . .

çok teşekkür ederimmm:69::69:

herseyi tabiki de beğenerek yapıyorum ama sizlerde beğenince insan çok mutlu oluyor yaaa:69::69:

oh ne güzel sizin işlerde tamamlanmış sayılır nişan ne zamandı??

Herkese meraba. Benim nişanımda 7 Mayısta olacak. Şuanda hiçbir hazırlığım yok. Sadece bir kere elbise bakmaya gittim, bir tane çok beğendim ama nişan evde olacağı için vazgeçtim. Kabarık bir modeldi evde abartı olacağını düşündüm. Herkes yoğun hazırlık içinde, ben daha çok var diye henüz hiçbişey almamıştım. Bi an önce gezmeye başlamalıyım galiba. Biz bohçayı düğünde alacağız, şuan almamız gereken alyans, nişan kıyafeti,ayakkabı, damada takım elbise, nişan pastası, nişanda ikram edilecek yiyecekler, fotoğrafçı. Başka yapılacak bir iş varmı benim aklıma gelmeyen? Bana şunların içinde birtek nişan kıyafeti zor geliyor. Bi ay gezsem karar veremem sanki.

Eklemeyi unuttum evden sonra gece sadece arkadaşlarımız ve ailenin genç üyeleriyle dışarıda fix menülü bi mekana gideceğiz. Elbisemin hem eve hemde gideceğimiz yere uygun olması gerekiyor. Birde benim daha isteme ve sözüm olmadı. Nişandan bir gün önce isteme ve söz yapmaya olsun dedik. Anneler tanışıyor ama uzakta olduğu için babalar tanışmıyor. Tanışıyor olsalardı istemeyle nişanı aynı günde yapardım. Sizce yinede aynı günmü yapsam, yoksa bigün önce sadece ailelerin ve kız arkadaşlarımın olduğu bir isteme söz merasimi olsunmu?

Eklemeyi unuttum evden sonra gece sadece arkadaşlarımız ve ailenin genç üyeleriyle dışarıda fix menülü bi mekana gideceğiz. Elbisemin hem eve hemde gideceğimiz yere uygun olması gerekiyor. Birde benim daha isteme ve sözüm olmadı. Nişandan bir gün önce isteme ve söz yapmaya olsun dedik. Anneler tanışıyor ama uzakta olduğu için babalar tanışmıyor. Tanışıyor olsalardı istemeyle nişanı aynı günde yapardım. Sizce yinede aynı günmü yapsam, yoksa bigün önce sadece ailelerin ve kız arkadaşlarımın olduğu bir isteme söz merasimi olsunmu?

tatlım benim ikiside aynı anda olcak isteme nişan aynı gün uzaktan geliyorlar çünkü biz kıyafet yüzüğü halledices o güne hazır olcak diğer arkadaşlarım istemeden sonra yüzük aldılar bir hafta arayla oldu ama benim aynı gün olcak çünkü kayın validemde çalışıyor çok zamanımız yok bende cumartesileride çalışıyorum izin alıcam cuma geceden çıkıp gidicem burdan cumartesi gece olcak onlar burdurdan gelcek ben tekirdağdayım ailem ç.kale baya karmaşık:52:sözlümde ç.kalede çalışıyor ailesi yanına gelcek bir gün önceden sonrada bize gelicekler:66:biz bu hafta alyansları ve eksikleri halledices bizim bir pasta işimiz kalıcak gecen hafta paşamada banada ciciler aldık ben 2. denediğim kıyafeti beğendim aldım çok gezinmedik denk geldi çokta iyi oldu:64::16:

çok teşekkür ederimmm:69::69:

herseyi tabiki de beğenerek yapıyorum ama sizlerde beğenince insan çok mutlu oluyor yaaa:69::69:

oh ne güzel sizin işlerde tamamlanmış sayılır nişan ne zamandı??

burda paylaştıkça sanki heyecan azalıyor sizden fikir almak çok güzel bir nevi kararsızlıktan kurtuluyorum :34::91:

tatlım benim ikiside aynı anda olcak isteme nişan aynı gün uzaktan geliyorlar çünkü biz kıyafet yüzüğü halledices o güne hazır olcak diğer arkadaşlarım istemeden sonra yüzük aldılar bir hafta arayla oldu ama benim aynı gün olcak çünkü kayın validemde çalışıyor çok zamanımız yok bende cumartesileride çalışıyorum izin alıcam cuma geceden çıkıp gidicem burdan cumartesi gece olcak onlar burdurdan gelcek ben tekirdağdayım ailem ç.kale baya karmaşık:52:sözlümde ç.kalede çalışıyor ailesi yanına gelcek bir gün önceden sonrada bize gelicekler:66:biz bu hafta alyansları ve eksikleri halledices bizim bir pasta işimiz kalıcak gecen hafta paşamada banada ciciler aldık ben 2. denediğim kıyafeti beğendim aldım çok gezinmedik denk geldi çokta iyi oldu:64::16:

Sizin iş daha karışıkmış. Ben cmt çalışmıyorum, cumayada izin almaya planlıyorum, ztn onlar perşembeden gelecekler. O yüzden ayrı birgün isteme yapabilme imkanımız var.

hayırlı olsun kuzum ama heycan yapmada bence gec kalma artık tam 1 ay var ve artık geriye saymaya başlıycaksın....

bohca işini filan düğüne bıraktysanız rahatsın birazcık....

bence isteme -nişan aynı anda olabilr...ama babalr tanışmadıysa birer gün ara da olabilir...

bizde ayrı şehrledeyiz babalrımız 2 kez görüştrldü ondan sonra isteme -söz olduğu halde babamın gönlü olmadı birazcık söylendi istedikleri gn veril mi bilmem ne:31:

ama neticede oldu...

sende ne yap bak isteme ve nişanın ayrı olabilr...bişeyleri sıkış tepiş yapmaya calışma imkanın varsa...

bir gn önce istesinler...şık bir etek ve bluz gy...

nişanın da ise uzun kabarık olmayan ve piyasa olmayan orjinal bir elbise:81:

nişan evde olucaksa...

ikramlıklarla çok şık bir masa hazırlayabilrisin...

biz pasta ve kurabiye yaptırmıştık hazırlıklarımızın yanında bunlar vardı ve pastayı kesiceğimiz bıçağa kadar herşey süslendi...
fiyonklarla bardaklar süslendi...

minik şık lavanta keselri hazırladık

çünkü hem isteme hem yüzükler hem arkadaşlarla dışarı çıkma sıkışır iyce...

ertesi günde yine ağırlarsınız kahvaltıya:69:

süper olur süperr:69:

hadi hayırlısı:nazar:

yaz buraya emi gelişmeleri...
burda paylaştıkça sanki heyecan azalıyor sizden fikir almak çok güzel bir nevi kararsızlıktan kurtuluyorum :34::91:

kesinlikleeee!!!burda paylaşmak o kadar güzel ki!!!!!

Son düzenleme:
kızlar gun azaldıkca benım heyecanımda artıyor
ve cok az kaldı artık sadece 44:53::18::1:
bızım salon tutuldu,davetıyeler basıldı,alyanslar alındı, sozlum kıyafetını aldı..
tek eksık fotograf studyosu ve benım elbısem oda en onemlısı sanırım:((
yarın belkı cıkıcam vakıt bulursam ısten gucten

Ben elbise bulamayacağım galiba, giydiğim her elbisede bir kusur buluyorum. O kadar sıkıldımki elbise bakmaktan rasgele bişey alıp giyeceğim artık:( bi modeeviyle konuştum internetten beğendiğim bi modeli gösterdim, 300 tl ye 15 günde dikerim dedi. Ama diktikten sonra ya yakışmazsa yine tereddütte kaldım.

Ben elbise bulamayacağım galiba, giydiğim her elbisede bir kusur buluyorum. O kadar sıkıldımki elbise bakmaktan rasgele bişey alıp giyeceğim artık:( bi modeeviyle konuştum internetten beğendiğim bi modeli gösterdim, 300 tl ye 15 günde dikerim dedi. Ama diktikten sonra ya yakışmazsa yine tereddütte kaldım.

ben 2. giydiğim elbiseyi beğendim aldım:16: çok dolaşmadım birazda şaslı günüme denk geldi bende çok zor karar veren biriyim diktirmeyle uğraşacak vaktim yoktu vaktin varsa diktir içine sinen bir elbise bulup al yada karamsarlığa kapılma dolaş elbet çıkar karşına tatlım

kızlarr günaydın nerlersesinizz :92:bugün alyanslarımız alıcaz beğenices ölçü alıcaklar kalan eksikleri alıcas :66: zaman daralıyor sizlerin hazırlıklar ne durumlarda

kızlarr günaydın nerlersesinizz :92:bugün alyanslarımız alıcaz beğenices ölçü alıcaklar kalan eksikleri alıcas :66: zaman daralıyor sizlerin hazırlıklar ne durumlarda

hadi bakalımmmm cnmmm hayırlıı olsunnn inşş darısııı bizeee:34: bende pek bi ilerleme yok henüz bakalımmmm inşş yetişirrr:44:

Selam güzellerr,

Yuvama döndüm şükür İzmirime kavuştum.:69:
Benim de artık hazırlığa başlamam gerekiyor.:18:
28 mayısta evimizin bahçesinde yapmayı düşünüyoruz.
Bugün beyaz eşyalarımızı aldık bosh marka hepsi çamaşır mak. bulaşık mak. buzdolabı çok rahatladım büyük bir yük kalktı en azından onları düşünmücem.
Elbisemi kayınvalidem dikicek aklımda bir model var ama netkeştirmedim henüz.
Alışverişe de nişanlımla mayıs ayında çıkıcaz öyle konuştuk.
Nişanını evde yapan yok mu neler hazırlıyorsunuz?
Elbise modellerinizi de ekleyin ama yaa:10:

Son düzenleme:
Elbisemi aldımmm, siyah diz kapağı boyunda, straptez model ama boyna kadar tül kumaştan kapalı. Gögüs altında fiyongu var sonra genişliyo hafif. Aldıktan sonra bakmaya devam ettim. İçime sinmemişti başta. Ama diğer modelleri gördükçe iyi bişe aldığıma karar verdim. Damadın takım elbisesini aldık, bitek ayakkabılar kaldı, bide benim çanta. Alyans, takı seti bakacağız. yaş pasta ve fotoğrafçı kaldı bide.Başka bişe kaldımı acaba aklıma gelmeyen.

kızlar atasaydan yüzükleri aldik :nazar::16:bir hafta sonra elimizde olcak 1950 tl tuttu indirim varmış 1650 ye aldık çiftini siyah çizgili taşlı sarı çizgileri var bide benimkinin çok begendik gelsin fotoğrafını yüklemeye çalışıcam pasta işi kaldı bir tek benim onuda halledices inş.:66:

Elbisemi aldımmm, siyah diz kapağı boyunda, straptez model ama boyna kadar tül kumaştan kapalı. Gögüs altında fiyongu var sonra genişliyo hafif. Aldıktan sonra bakmaya devam ettim. İçime sinmemişti başta. Ama diğer modelleri gördükçe iyi bişe aldığıma karar verdim. Damadın takım elbisesini aldık, bitek ayakkabılar kaldı, bide benim çanta. Alyans, takı seti bakacağız. yaş pasta ve fotoğrafçı kaldı bide.Başka bişe kaldımı acaba aklıma gelmeyen.

tatlım bohça hazırlama yokmu sizde bizde bohça telaşı var bide bohçaya koncaklarıda aldık ama çok şükür onuda çıkardık aradan:16:

tatlım bohça hazırlama yokmu sizde bizde bohça telaşı var bide bohçaya koncaklarıda aldık ama çok şükür onuda çıkardık aradan:16:

Bizde damada nişanda bohça verilmez,sadece kıza bohça yapılır. Düğündede damada bohça hazırlanır. Nişanda damada hiçbişe alınmazmış, ama ben bi hediye almak istedim, takım elbisesini aldım. Çünkü kız tarafıda erkek tarafıda tüm hediyeleri bana takacak, istedimki oda en azından takım elbisesini hediye almış olsun. Benim 7 mayısta olacak, sadece hafta sonlarım var hazırlık yapacak. Bunca zaman daha çok var diye hiçbişe yapmamıştım. geçtiğimiz hafta sonu tutuştuk artık. Ama en zoru benim elbisemdi o aradan çıktı. Gerçi daha onuda almış sayılmam, kaporasını bıraktım, sonra alıncak.

Selam güzellerr,

Yuvama döndüm şükür İzmirime kavuştum.:69:
Benim de artık hazırlığa başlamam gerekiyor.:18:
28 mayısta evimizin bahçesinde yapmayı düşünüyoruz.
Bugün beyaz eşyalarımızı aldık bosh marka hepsi çamaşır mak. bulaşık mak. buzdolabı çok rahatladım büyük bir yük kalktı en azından onları düşünmücem.
Elbisemi kayınvalidem dikicek aklımda bir model var ama netkeştirmedim henüz.
Alışverişe de nişanlımla mayıs ayında çıkıcaz öyle konuştuk.
Nişanını evde yapan yok mu neler hazırlıyorsunuz?
Elbise modellerinizi de ekleyin ama yaa:10:

Canım hayırlısı olsun :)

beyaz esyalarınızın hepsını ne kadara aldınız ?

Back