Davetiyenıze Bayıldım Canım Hayırlı Olsun :)
Elbıse Modelı Fazla Anlaşılmıyor Üst Tarafınıda Ekler mısın ?
Benımde Davetıyler Hazır Alınmayı Beklıyor Bohca Bıttı Sayılır , Ama Benım Nişan Kıayfetım Hala Ortada Yok Bulamıyorum
Bu hafta istanbuldan bakıcaz artık offf umarım bulabılırım kafama gore bişeyler . .
Eklemeyi unuttum evden sonra gece sadece arkadaşlarımız ve ailenin genç üyeleriyle dışarıda fix menülü bi mekana gideceğiz. Elbisemin hem eve hemde gideceğimiz yere uygun olması gerekiyor. Birde benim daha isteme ve sözüm olmadı. Nişandan bir gün önce isteme ve söz yapmaya olsun dedik. Anneler tanışıyor ama uzakta olduğu için babalar tanışmıyor. Tanışıyor olsalardı istemeyle nişanı aynı günde yapardım. Sizce yinede aynı günmü yapsam, yoksa bigün önce sadece ailelerin ve kız arkadaşlarımın olduğu bir isteme söz merasimi olsunmu?
çok teşekkür ederimmm
herseyi tabiki de beğenerek yapıyorum ama sizlerde beğenince insan çok mutlu oluyor yaaa
oh ne güzel sizin işlerde tamamlanmış sayılır nişan ne zamandı??
tatlım benim ikiside aynı anda olcak isteme nişan aynı gün uzaktan geliyorlar çünkü biz kıyafet yüzüğü halledices o güne hazır olcak diğer arkadaşlarım istemeden sonra yüzük aldılar bir hafta arayla oldu ama benim aynı gün olcak çünkü kayın validemde çalışıyor çok zamanımız yok bende cumartesileride çalışıyorum izin alıcam cuma geceden çıkıp gidicem burdan cumartesi gece olcak onlar burdurdan gelcek ben tekirdağdayım ailem ç.kale baya karmaşıksözlümde ç.kalede çalışıyor ailesi yanına gelcek bir gün önceden sonrada bize gelicekler biz bu hafta alyansları ve eksikleri halledices bizim bir pasta işimiz kalıcak gecen hafta paşamada banada ciciler aldık ben 2. denediğim kıyafeti beğendim aldım çok gezinmedik denk geldi çokta iyi oldu
hayırlı olsun kuzum ama heycan yapmada bence gec kalma artık tam 1 ay var ve artık geriye saymaya başlıycaksın....tatlım benim ikiside aynı anda olcak isteme nişan aynı gün uzaktan geliyorlar çünkü biz kıyafet yüzüğü halledices o güne hazır olcak diğer arkadaşlarım istemeden sonra yüzük aldılar bir hafta arayla oldu ama benim aynı gün olcak çünkü kayın validemde çalışıyor çok zamanımız yok bende cumartesileride çalışıyorum izin alıcam cuma geceden çıkıp gidicem burdan cumartesi gece olcak onlar burdurdan gelcek ben tekirdağdayım ailem ç.kale baya karmaşıksözlümde ç.kalede çalışıyor ailesi yanına gelcek bir gün önceden sonrada bize gelicekler biz bu hafta alyansları ve eksikleri halledices bizim bir pasta işimiz kalıcak gecen hafta paşamada banada ciciler aldık ben 2. denediğim kıyafeti beğendim aldım çok gezinmedik denk geldi çokta iyi oldu
burda paylaştıkça sanki heyecan azalıyor sizden fikir almak çok güzel bir nevi kararsızlıktan kurtuluyorum
Ben elbise bulamayacağım galiba, giydiğim her elbisede bir kusur buluyorum. O kadar sıkıldımki elbise bakmaktan rasgele bişey alıp giyeceğim artıkbi modeeviyle konuştum internetten beğendiğim bi modeli gösterdim, 300 tl ye 15 günde dikerim dedi. Ama diktikten sonra ya yakışmazsa yine tereddütte kaldım.
kızlarr günaydın nerlersesinizz :92:bugün alyanslarımız alıcaz beğenices ölçü alıcaklar kalan eksikleri alıcaszaman daralıyor sizlerin hazırlıklar ne durumlarda
kızlar ben genelde bu
((2011 gelin adayları) topkteyim oraya resimlerimi ekledim buraya da ekleyim
Eki Görüntüle 173434
Eki Görüntüle 173435
Eki Görüntüle 173436
Elbisemi aldımmm, siyah diz kapağı boyunda, straptez model ama boyna kadar tül kumaştan kapalı. Gögüs altında fiyongu var sonra genişliyo hafif. Aldıktan sonra bakmaya devam ettim. İçime sinmemişti başta. Ama diğer modelleri gördükçe iyi bişe aldığıma karar verdim. Damadın takım elbisesini aldık, bitek ayakkabılar kaldı, bide benim çanta. Alyans, takı seti bakacağız. yaş pasta ve fotoğrafçı kaldı bide.Başka bişe kaldımı acaba aklıma gelmeyen.
tatlım bohça hazırlama yokmu sizde bizde bohça telaşı var bide bohçaya koncaklarıda aldık ama çok şükür onuda çıkardık aradan
Selam güzellerr,
Yuvama döndüm şükür İzmirime kavuştum.
Benim de artık hazırlığa başlamam gerekiyor.:18:
28 mayısta evimizin bahçesinde yapmayı düşünüyoruz.
Bugün beyaz eşyalarımızı aldık bosh marka hepsi çamaşır mak. bulaşık mak. buzdolabı çok rahatladım büyük bir yük kalktı en azından onları düşünmücem.
Elbisemi kayınvalidem dikicek aklımda bir model var ama netkeştirmedim henüz.
Alışverişe de nişanlımla mayıs ayında çıkıcaz öyle konuştuk.
Nişanını evde yapan yok mu neler hazırlıyorsunuz?
Elbise modellerinizi de ekleyin ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?