• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayyy cnm ya ciddimi ndn byle olmus sormadn mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadsm sen catlatma ıgnesı oldunmu
eger catlatma ıgnesı olduysasn oda cok etkılıo bılıosun demı bnde ole test yaptım hamıleyım sanıom sonra yavas yavas dustu degerlerım hyrlısı olsun cnm

Canım moralini bozma lütfen.esin bir şeye sinirlenmiştir ya da senin stresini gördükce öyle demiştir.ben de çocuk istemeye baslayilalidan beri stresliyim.eşime sürekli yumurtlama zamanlarını hatırlamıyorum.ya o zamanlar ilişki olmazsa diye stres yapıyorum ve ben boyle yaptıkça o da stres yapıyor.ne yazıkki erkekler bizim gibi değiller
.

bilmiyorum tatlım ki şimdi icimde olan umutta tükendi artık bu ay belki diodum

arkadaşlar klomen 4. gündeyim ben cmt gel yumurtalarınıa bakacaz dedi. iğneden bahsetmedi bu iğne kaç para ola ki :) bi de herkes çok sancı ağrı batma oldu kasıklarda demiş bende tık yok. bi kaç saat önce azcık yanma gibi bi eşey hissettim o da geçti :) dostinex beni biraz hırpaladı bugün ama dün yatmadan içmiştim pzt perş dedi dr

selam arkadaşlar beni yeni katıldım aranıza ... haziranda bir yıllık evli olcağım nasip olursa bir senedir bebeğimiz olmuyor doktora gittim yumurtan küçük dedi klomen verdi üç ay kullandım sonra başka bir doktora gittim ve o da bana verilen bu ilacın yanlış olduğunu söyledi çünkü doktor bunu verirken benden herhangi bir kan testi istememişti ;( şimdi doktorumu değiştirdim ve bakalım o da bu ay tedaviye başlayacak olamayacak diye de çok endişeleniyorum :( :43::43:

selam arkadaşlar beni yeni katıldım aranıza ... haziranda bir yıllık evli olcağım nasip olursa bir senedir bebeğimiz olmuyor doktora gittim yumurtan küçük dedi klomen verdi üç ay kullandım sonra başka bir doktora gittim ve o da bana verilen bu ilacın yanlış olduğunu söyledi çünkü doktor bunu verirken benden herhangi bir kan testi istememişti ;( şimdi doktorumu değiştirdim ve bakalım o da bu ay tedaviye başlayacak olamayacak diye de çok endişeleniyorum :( :43::43:

neden yanlış ilaç olduğunu söyledi mi peki. yani kan testinde hangi değere bakıolarmış ki bunun için. ben bi kaç ay önce gittim sperm testi istedi onda normalse her şey klomen verecem dedi direk. kan testi yaptı sonra prolaktin yüksek çıktı. onun için dostinex verdi. hangi değere göre yanlış demiş ki

benden herhangi bir test yapmadan bu hapı verdi yanlış olan buymuş o hapı kullanabilmem için hormon testi kan testi yapılmalıymış şimdiki doktorum bunu söyledi eşimden de sperm testi istedi çünkü öncelikle eşine bakmm gerek sonra sana yönelmeliyim dedi bakalım artık bu ay hastalığımdan sonra gidceğim yani haftaya ....

Erken olmasina ragmen ben yaptim. Tek çizgiyi gordum. Gecikme yasarsam tekrar yapacağım ama ümidim yok. Olsa cikar miydi ki? Bat a 5 gün :-(

normal gebelıkte cıkmıyo ama bır hafta oncesını gsteren testler varmıs bnde negatf grmekten korktgum ıcın bekleyıp sabredyrm ıste ınsallah dyelmmm :)

normal gebelıkte cıkmıyo ama bır hafta oncesını gsteren testler varmıs bnde negatf grmekten korktgum ıcın bekleyıp sabredyrm ıste ınsallah dyelmmm :)
Bakalim artik bekleyip göreceğiz. Hakkimizda hayırlısı demekten başka bir sey yok..

Back
X