- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.901
Kızçemm napıosn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yavrum özel mesajlar kurban olsun sanada bıdığınada sinemm ne hissediyorsun cinsiyetini bak en çok içine ne doğuyorsa odur emin ol ben kızımda kızz oğlumda oğlan hissettim
Ben korunmamıştım. Hiçbir sıkıntı çıkmadı filmimde ama yine de henüz bebiş yok. Beklemedeyiz 😊
Napimm ne yesem die dusunuorum yaaaa siz napiorsnz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adet aralıgım 35 gun suruyor 18. gun baslayın dıyor teste. kızlarr erken basladım ben 17.gün sızce koyulasmıssmı. 18. gun dahamı koyu olurkı. dun çalışma oldu. 18 yıne calısma olucak. ayy yardımmmm cızgılerı gormekten ayırt edemıyorum artık.ne olur fıkrınızı soyleyınEki Görüntüle 1102534 Eki Görüntüle 1102536
ovulasyon testlerınde kac tane oluyor ıcınde ve ne zaman baslanmalı sızce banada yardımcı olurmusunz
canım benım adetım son 5 aydır duzensızdı oyuzden ben 9. gun yapmaya basladım.testin ıcınde adet aralıgına gore hangı gun baslanacagı yazıyor ben rıske atmak ıstemedım. canım markası surelab aldım.20 tane ovulasyon testı 2 tane gebelık testını gıttıgıdıyordan 20 tlye aldım ertesı gun elınde oluyor.
bnm adetım de sennkı gbı son bes aydır duzensız ve bnm adetım 5 gn suruyor ynde olur mu yanı bıde progesteron testı nedır bılıyomuysun
adet aralıgım 35 gun suruyor 18. gun baslayın dıyor teste. kızlarr erken basladım ben 17.gün sızce koyulasmıssmı. 18. gun dahamı koyu olurkı. dun çalışma oldu. 18 yıne calısma olucak. ayy yardımmmm cızgılerı gormekten ayırt edemıyorum artık.ne olur fıkrınızı soyleyınEki Görüntüle 1102534 Eki Görüntüle 1102536
canım benımde 5 gun suruyor. mutlaka testlerden al bır dene. benım ılk denemem bu ay. canım progesteron hormon testı. yumurtlamaya bakılıyor.
Ev temizligi yaiyorum aksam ustude pazara cikicamm :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Cnm yoğun çalş 17.gn koyu geldi bana
Cnm yoğun çalş 17.gn koyu geldi bana
ama bunlarin hepsi olumsuz cikmis .T nin Cden koyu olmasi lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bnm adetım de sennkı gbı son bes aydır duzensız ve bnm adetım 5 gn suruyor ynde olur mu yanı bıde progesteron testı nedır bılıyomuysun
slm kızlar napıyosunuz ben çok keyifsizim ve başım ağrıyor
ewet 28.2 cıkmıs doktorumu aradım ve ıyı oldugunu soledı yumurtam kendı kendı catlatmıs yanı adet olmazsam hamıs myımmmm nolurrrrrrrrr soyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?