Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Benimde reglim bitti bugun basladim ovulasyon testine cok cok cok silik ikinci cizgi hemen cikti sanirim bi kac gune koyu cizgiyi yakalicam.... hadi kizlaaarrrrr yaza girerkenn gobusler bebis dolsuuunnnn... calismalar hizlansin ;)))

Arkadaslar mhb! Ben 8 mayis adet gormem gerekiyordu.ama 5 mayista (dun) siddetli kanama ve agri basladi.adetlerim cok duzenlidir.birakin gunu gunune olmayi saati saatine olurum hep.bu ay gecikme bekliyodum ve acaba bu agri ve kanama yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar mhb! Ben 8 mayis adet gormem gerekiyordu.ama 5 mayista (dun) siddetli kanama ve agri basladi.adetlerim cok duzenlidir.birakin gunu gunune olmayi saati saatine olurum hep.bu ay gecikme bekliyodum ve acaba bu agri ve kanama yerlesme kanamasi olabilirmi?

canım yerleşme kanaması senin anlattığın gibi şiddetli bir kanama değildir kahverengi kahve telvesi gibi yada açık pembe bir lekelenmedir bendede aynen bu şekilde olmuştu

Kizlaar bisey sorucam yumurtlaman sonra 9 gun geçti adet gunum 14-15 mayis. Idrar testi alip yapsam mi ne dersiniz erkenmi :( ölcem meraktan ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alma cnm sabırlı ol adetin geçsin öle yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah öyledir ama bence regl olmşsn cnm bahar ayları bi kaç gün aksatabiliyor inşallah hamişsindir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben geldimmm uleyn ne şansızım ben toplum s merkzine gittim dr bilgisayara yeni bir sistem yüklücez maalesef şimdi bakamam dedi bende tabisi gözüne şöle bi sağ bi sol yapmak istedim :41: içimden tabi ki yarın sabah gel bakalım dedi utanmaz ayy kızlarr yolda başıma neler geldiii bir bilseniz kızı almaya okula gittim sonra vajinadan bir baskı hissettim uleynnn parçayı çıkara çıkara yolda çıkardım yolda doğum yapan karılar gibi kendimi okulun wc sine zor attım allahtan ped vardı yanımda işte böle ama çooookkk sevindim beeeee ilaçsız kurtuldum işte böle kızcelerr sabunu koydum legene gör başıma ne gele :24:

Isiririz bizz teyzosuuuu Yaaa bana bisi dogmuo ki ama herkes senin oglun olcak dio eli ayagi duzgn olsunda benm icin farketmez belki hem.kizim hem oglum olur ondan hissedemiom :D:D:D:D

evet canımm sağlıklı olsunda önemli değil hepsi evlat can ciğer valla ama senin tek kesen var uleynnn ikiz bilem olsalar ya ikisi kızz yada erkek olceklerr cinsiyetler aynı olur die biliyorum ben :emir_bebek:

ama bunlarin hepsi olumsuz cikmis .T nin Cden koyu olmasi lazim

yok gülüm yaa yanlış yönlendirme zaten kağıtta da yazıyor ikiside aynı koyulukta olcak benim bir tık açık çıkıyordu misal ama bazen t diğerinden c den koyuysada pozitif demektir bu illaki her zaman t diğerinden koyu olcak diye bişey yok tamam kuzu

ben geldimmm uleyn ne şansızım ben toplum s merkzine gittim dr bilgisayara yeni bir sistem yüklücez maalesef şimdi bakamam dedi bende tabisi gözüne şöle bi sağ bi sol yapmak istedim :41: içimden tabi ki yarın sabah gel bakalım dedi utanmaz ayy kızlarr yolda başıma neler geldiii bir bilseniz kızı almaya okula gittim sonra vajinadan bir baskı hissettim uleynnn parçayı çıkara çıkara yolda çıkardım yolda doğum yapan karılar gibi kendimi okulun wc sine zor attım allahtan ped vardı yanımda işte böle ama çooookkk sevindim beeeee ilaçsız kurtuldum işte böle kızcelerr sabunu koydum legene gör başıma ne gele :24:

Allahim sende sans yok ayy zor olmadi mi yaaa agrin felan varmii ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Tesekkur ederim.benimki umit olsa gerek.bundan 8 ay once hamile oldugumu ogrendim.hersey normal gidiyordu.tek bebek oldugu biliyorduk ama dusuk agrilarim bastirinca doktorum muayenede ikiz bebek oldgunu ve dusuk yaptgimi soyledi ve hastane odamda ikisinide dusurdum.bir sonraki gun taburcu olmak icin beta hcg nin dusmesini bekliyorduk ki ne gorelim beta hcg 3 katina cikmisti ve doktorum bu ucuz gebelik dedi ve muayenede gorunmedi.sol kasigim cok agriyordu ve doktor ucuncu bebegin tupte kaldigini yani dis gebelik oldugunu soyledi ama yerini tesbit edemedi.ya ameliyat olup bulana kadar her yerimi kesceklerdi yada kemoterapi gorup ucuncu bebegimi yakip eriteceklerdi ve ben kemoterapi gorup bevegimden ayrilmis oldum.iki tanesi 6 haftalikken digeri ise 10 haftalikken kemoterapiyle eridi ve yok oldu.ama saclarim ksslarim dokuldu.yani ayni anda hem dis hem ikiz normal gebelik hepsini bir arada gecirdim .simdi diceksiniKi bunlari sormadan niye anlattiniz.cunku yeni bi uyeyim.tanismak istedimve bundan sonra hamilelugime musade ediyor ve bu ay umit ettim ama olmadi .belki anlattiklarim ibretlik olur bi sukur etmeye vesile olur.

Allahim sende sans yok ayy zor olmadi mi yaaa agrin felan varmii ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

elifim bugün biraz sanki regl ağrısına benzer bir ağrım vardı ama çok takmadım insan farkediyor çıkardığını hiç ağrım olmadı canım şimdide yok şükür dr aradık neyse anlattım ilacı kullanamana gerek yok dedi ama bir daha gel muayene edeyim seni dedi için rahat olsun diye belki haftaya gideriz bakalım

Back