- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.881
haa bide hamileliğini ovülasyon testiyle öğrenenlerde var son 2 gün kala işte ovü yapanlar olmuş 2 çizgide kıpkırmızıysa hamişsin demek ben hamileliğimde onuda yaptım bende çıkmadı ama arkadaşlarda çıkıyordu adetten bir iki gün önce
Banada ozel msj atarmisinnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Banada ozel msj atarmisinnnn
Cnmmm helee olsnda öğrenmesemde olur :) :) adetin geçmesini beklicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bekle canım tabi ki hani son bi gün kala yaparsın oda ayrı bir heyecan katıyor işte bu topiği sen açtın inş bu ayda en başta sen hamişş olursun kuzum uğur getirsin inş
Ayy inşallahhhh cnm ya inşallah çok istermm elleri pamuklu bi bebişş :)
kızlarimoo ben dışarı çıkarr 3 yada 4 gibi sonucumu size yazarım gerçi çok merak etmeyin ya 0 yada 1 dir ahahaaa kendisiyle dalga geçen manyak karı gördünüz mü hiçç ben işte
kızlarimoo ben dışarı çıkarr 3 yada 4 gibi sonucumu size yazarım gerçi çok merak etmeyin ya 0 yada 1 dir ahahaaa kendisiyle dalga geçen manyak karı gördünüz mü hiçç ben işte
inşallah. midem bugün çok hassas.:120:
Cerencm ben bilmymdm ama yakin bi arkadasm saolsn bebek dileyp gul agacinin altna gommus
Cnmm vallah en belirgini göğüs hassasiyeti oluyo gebelik en erken yumutlamadan 8 gün önce tespit edilebiliyorr o da şanslıysan gebelik başlamadan belirtilerrr çok zor adetine bi hafta kala benceee o sıralar bişey başlar 12 gün varsa bebek olmşsa dahi 2 gün falan olmştr dölleneli :) yerleşmemiştir bile cnm bnm
Allahim burcu insallah tecrubelerini yazanda cok olur hepsini uygularizda su duymustum bal tarcin corek otu karisimini bi arastirsak adetin 3.gunu baslaniyo sanirim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bekliycm o zman canm yazarımm buraya inşallah sevinçli haber paylaşrm bu ay :)
💕✨
gebelik test sonucum BETA hCG 287.55 ÇIKTI HAMİLE MİYİM bileniniz var mı kızlar
Ayy senin için mii ? Ne güzel :) inşallah olur canmm inşallah bu ay hamileyizdir :)
💕✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?