- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.741
Ayyy onu desem bana mi yapiyon derler yuzzsuzler bu arada ben et sote ve pilav yptim :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
13.gün çatlamaya başlamış ama yavaş yavaş çatlamış 16.günde tam çatlamış yani umarım 15 ve 16. gün çalışmışsındır kuzum
Canım kişiden kişiye değişir o belirtiler yani şöle düşün hani bazılarımız regl olunca çok sancı çekerler bazılarında hiç olmaz bazıları ise normal geçirirler öle yani yoksa sen yumurtlamadın diye bişey yok sanmam melekoo ne pişirdin canım
Evet evet sabirsiz davranma benim 18.gun koyulasmisti sabirla devam et fazla su icme testi yaptiktn sonra icersin
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
cok sagol canım 12.gun ılıskı oldu ıns 13e kalmıstır . bugun ılıskı olacak. 2 gun arayla yapıyordum hep sımdıye kadar. 16.gun koyumu gercektende ben bır turlu karar veremıyorum.adet aralıgım uzun 35 gun suruyor 18. gune dahada koyulasırmıkı. ozaman bugun ılıskı olup 18 tekrar ılıskı ınsallah tuttururum
Insallah canm dedigin gibidirr heycanla bekliyorum bi yandan sa stressben bugun bisey yapmadm canm dsarda yicez kocişle oyle dedi hiuhuhihihih :)) sizinde ellerinize saglik kizlaar afiyet bal seker olsunn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar sat30nisan bugun test yaptım sanırım hamileyim Eki Görüntüle 1101455
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağlıkla sıhhatle gelsin minnoşun inşş darısı bizlerede olsun inşş
nasıl yani son adet tarihin 30 nisan ve 5 günlük hamilesin testtemi çıktı
ovü testi kullananlar kızlarrr ikinci çizgi illaki diğeriyle aynı olacak diye bişey yok çok silikte olmayacak tabi ben öyle hamile kaldım kızlar senin yumurtan çatlamamış deselerde ben akıntımdan ve ateşimden anlıyordum yani t çizgisi azcık koyulaşıyordu bende bilginize
olmam gereken olmadığım yani şirine :)
yavyuumm sat değildir o yanlış yazmıştır bat demek istemiş herhalde leylaa
nasıl bi harita izledin canım bizde ole yapalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım tatlım heyecandandır ne güzel ya .bizde görürüz inşallah 2. çizgiyi .gerçi ovulasyonda bile 12. günüm hala silik anllamadım gitti
ha tamam ş,imdi canım batın yani geçmiş 5 gün .ne güzel canım hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucagı na almayı nasip etsin . darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?