Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayyy onu desem bana mi yapiyon derler yuzzsuzler bu arada ben et sote ve pilav yptim :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kız eliff bilmezmiyim aynen öyle canikomm nee et sote pilav mı bi tabak ver kıııı çorba salata hazırda dolapta mantı var çıkarayım bende bugünde o olsun bari

13.gün çatlamaya başlamış ama yavaş yavaş çatlamış 16.günde tam çatlamış yani umarım 15 ve 16. gün çalışmışsındır kuzum

cok sagol canım 12.gun ılıskı oldu ıns 13e kalmıstır . bugun ılıskı olacak. 2 gun arayla yapıyordum hep sımdıye kadar. 16.gun koyumu gercektende ben bır turlu karar veremıyorum.adet aralıgım uzun 35 gun suruyor 18. gune dahada koyulasırmıkı. ozaman bugun ılıskı olup 18 tekrar ılıskı ınsallah tuttururum

Insallah canm dedigin gibidirr heycanla bekliyorum bi yandan sa stress ben bugun bisey yapmadm canm dsarda yicez kocişle oyle dedi hiuhuhihihih :)) sizinde ellerinize saglik kizlaar afiyet bal seker olsunn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet evet sabirsiz davranma benim 18.gun koyulasmisti sabirla devam et fazla su icme testi yaptiktn sonra icersin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

saat 1 de yapıyorum canım testi hergun.hıc su ıcmıyorum.yaaa senındemı uzundu adet aralıgın. 16. gun bıraz koyulasmaya baslıyor sankıı ınss 18.de dahada koyulasır senınkı gıbı yakalarım. sen hamılemısın suan.

tatlım 16. gün silikleşmiş yumurtlama bitmiş yani ama koyudan sonra böle silikleştiği ilk gün yumurta çatlamış oluyor aslında en önemli gün o gün şöle düşün normal bir tavuğun yumurtasının kabuğu yavaş yavaş çatlıyor o bir basınçla çatlıyor onun için lh yükseliyor bizde yumurta kırılıp dışarı çıktığı zaman spermler saldırıyor :) o silik gün çok çok önemli çakişş sen yinede devam et testlere eğer sonraki günde silikse tamamdır çatlama olayı rastgelsin inş :)

stres yok herşey nasip kısmet hayırlısını dileyecez rabbimden çok sağol canım kocacığınla sizede afiyet olsun tadını çıkarrr

olmam gereken olmadığım yani şirine :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

nasıl bi harita izledin canım bizde ole yapalım

Arkadaslar bugun adetim geceli bes gün oldu carsamba gunu hastaneye gidecem insallah keseyi gorebiliriz.bulantim falan yok halen sadece belim agriyor ve atesim cok cikiyor sizce normal mi .netten de hesapladim bes haftalik hamile oldugumu söylüyor

nasıl bi harita izledin canım bizde ole yapalım

mervecim ben öle pek bişey yapmadım kuzum yaa insan yaptıkça alışıyor demek istediğim kişiden kişiye değişiyor lh seviyesi kızlarr bana illaki ikiside aynı koyulukta olcak diyorlardı ben akıntımdan ve ateşimden anlıyordum yapınca öle koyu çıkmıyodu t çizgisi hatta biraz silik gibiydi ama hamiş kalınıyormuş demek şunuda diyeyim ben hep ovü kullandım hepte öyleydi hiç farklı çıkmadı inş yardımcı olmuşumdur beybi

anladım tatlım heyecandandır ne güzel ya .bizde görürüz inşallah 2. çizgiyi .gerçi ovulasyonda bile 12. günüm hala silik anllamadım gitti

ooo benim bazen 9. günde bazende 13.14. günleri buluyordu rahat ol rahat yumurtlarsın sende bazen erken bazen geç oluyo hepsi bu kuzum

ha tamam ş,imdi canım batın yani geçmiş 5 gün .ne güzel canım hayırlı ugurlu olsun Rabbim kucagı na almayı nasip etsin . darısı başımıza

bat iste sapıttım heyecandan darısı size insallah rabbim cok bekletmesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…