- 2 Mayıs 2014
- 384
- 59
- 48
- 32
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.721
Bi de biz ne zman yapıcs ilk gebelik testimiziii senle ???
💕✨
ne kadarlık hamile olduğunuzu düşünüorsunuz birde ne zaman adet olmanız gerekiyor
Evet evet bos gecme o bugunlerde bir var bir yok yap koyuyu gorunde yap o gunu pas gecme ama cogusu yomos catlayinca 3 gun araliksiz iliski diyo simdi napmaliyiz onda tereddutte kldim ben
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aaaaa sanada hep oyle oluyo devret birine
Bnde 3 gün üst üste yapmayı dşnyrm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaaa sanada hep oyle oluyo devret birine
Canm ya heycandan olcem.sen daha tecrubelisindir.ne zaman ypalm snce ne zaman belli olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar lutfen yardım edin. adet aralıgım 35 gun suruyor. kullanım klavuzunda 18. gun testı yapmaya baslayın dıyor. ben 9. gün yapmaya başladım. sizce 16. gün bıraz koyumu. 18. gune daha koyulasırmı ne olur yardım edın.Eki Görüntüle 1101161
Ben düşük yaptğm ay regle 3 gün kala yapmıştm çok silik çıkmıştı :) bu ay yine 3 gün kala yaparm
💕✨
Yok kizzlarr ben gittim sukurki evime geldimm ohh ohhh :) corek otu tarcin balimi unuttum artik orda ogutmeden corek otunu yapip devam etttim calismada yaptim :) ama daha yumoslarda bi hareketlilik yok herkes sIk bogaz etti neden bisi yok die sinirlerimi bozdulr bayagi aglamali gecti sukurki geldim esiminde benimde canimi cok sIktilar
kuzum kime devredim ya olmuo valla nasip diyorum sadece
onlara neymiş yahuu deseydin yaa sende biz şimdi düşünmüyoruz diye niye ağlıyon kızım gülki ortadan çatlasınlar zayıf olduğunu düşünmesinler tövbe tövbe
Onlarin agzinin payini verdim onlarla aglamam asla dedim Allah bilir ne zaman nasip edecegini bi tekte benimle olan bi durum degil 6 aylik evliyim ve bu kadar sormaniz ayip ve abes dedim kaynanama hic lafimi esirgemem kocama anlatirken uzuldum iste o zaman agladim oda cok uzuldu aman bosver askim dedi gecictirdi anasinada bok surdurmez
Kizlar bisey sorucam benm yumurtlama gunum 27-28 nisandi. Ve bembeyaz o akintidan geldi 14-15 mayista adet olmam gerekiyor. Benim sormak istedigim yumurtlama zamaninda bana hic ateş basmadi vucut sicakligim yoktu hatta usuyordum bile hala daha usuyorum simdi ben yumurtladm mi? Yoksa herkes degisiklik mi gosteriyo bu vucut ısısı
hee kızz 6 aylık evli çiçeği burnunda bir çifte sorulmaz hakket bende çok agrasifim bu konularda elifçim annesisin ablasısın tamamda biraz zaman geçsin beee neyin acelesini ediyoyorsnz sende deseydin tamam bizde yapıcaz hemen ama bütüüüüünnn masraflaraı size ait birrr daha söz etmezlerdi puhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?