Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ne kadarlık hamile olduğunuzu düşünüorsunuz birde ne zaman adet olmanız gerekiyor

Bnm adetm 26 nisnda bitti.ardndan 27 29 nisan1 3 4
Maysta iliski oldu bugnde olck senin anlaycgn gun asiri oldu.yumurta catlayncda uc gun ust uste.belirti olarakda adet gibi sancim var belim cok fena hazmszlkda basladi.bidi bgn goguslermde agryi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet evet bos gecme o bugunlerde bir var bir yok yap koyuyu gorunde yap o gunu pas gecme ama cogusu yomos catlayinca 3 gun araliksiz iliski diyo simdi napmaliyiz onda tereddutte kldim ben

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bnde 3 gün üst üste yapmayı dşnyrm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

13.gün çatlamaya başlamış ama yavaş yavaş çatlamış 16.günde tam çatlamış yani umarım 15 ve 16. gün çalışmışsındır kuzum

onlara neymiş yahuu deseydin yaa sende biz şimdi düşünmüyoruz diye niye ağlıyon kızım gülki ortadan çatlasınlar zayıf olduğunu düşünmesinler tövbe tövbe

Bende kasiklarimda ilk defa agri hissediyorum haftaya kan testi yaptirs cikar mi 1haftada

ovü testi kullananlar kızlarrr ikinci çizgi illaki diğeriyle aynı olacak diye bişey yok çok silikte olmayacak tabi ben öyle hamile kaldım kızlar senin yumurtan çatlamamış deselerde ben akıntımdan ve ateşimden anlıyordum yani t çizgisi azcık koyulaşıyordu bende bilginize

kuzum kime devredim ya olmuo valla nasip diyorum sadece

Kocani aksam bos bi odaya at ne diyim artik ahahahaha:) hic samimi ark yokmu rica etseen bir gece ay bisi olmazda

onlara neymiş yahuu deseydin yaa sende biz şimdi düşünmüyoruz diye niye ağlıyon kızım gülki ortadan çatlasınlar zayıf olduğunu düşünmesinler tövbe tövbe

Onlarin agzinin payini verdim onlarla aglamam asla dedim Allah bilir ne zaman nasip edecegini bi tekte benimle olan bi durum degil 6 aylik evliyim ve bu kadar sormaniz ayip ve abes dedim kaynanama hic lafimi esirgemem kocama anlatirken uzuldum iste o zaman agladim oda cok uzuldu aman bosver askim dedi gecictirdi anasinada bok surdurmez

hee kızz 6 aylık evli çiçeği burnunda bir çifte sorulmaz hakket bende çok agrasifim bu konularda elifçim annesisin ablasısın tamamda biraz zaman geçsin beee neyin acelesini ediyoyorsnz sende deseydin tamam bizde yapıcaz hemen ama bütüüüüünnn masraflaraı size ait birrr daha söz etmezlerdi puhahaha

Kizlar bisey sorucam benm yumurtlama gunum 27-28 nisandi. Ve bembeyaz o akintidan geldi 14-15 mayista adet olmam gerekiyor. Benim sormak istedigim yumurtlama zamaninda bana hic ateş basmadi vucut sicakligim yoktu hatta usuyordum bile hala daha usuyorum simdi ben yumurtladm mi? Yoksa herkes degisiklik mi gosteriyo bu vucut ısısı

Canım kişiden kişiye değişir o belirtiler yani şöle düşün hani bazılarımız regl olunca çok sancı çekerler bazılarında hiç olmaz bazıları ise normal geçirirler öle yani yoksa sen yumurtlamadın diye bişey yok sanmam melekoo ne pişirdin canım

Ayyy onu desem bana mi yapiyon derler yuzzsuzler bu arada ben et sote ve pilav yptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…