- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.601
İiyiyim bbğmmm :) napıyımmm işteym takılıom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selammm beybilerr nasılız bakalım hamiş haberi varmıııı??? kızlarr ben az önce kan vermeye gittim aşırı derecede midem bulanıyor başım dönüyor hiiiççç bişeyin olmadığını bile bile kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak içim rahat olsun öyle ilacımı kullanayım sizler napıyonuz özledimmm laa sizi
iyiz canım henüz bir bebiş haberi alamadık yada aldık benim haberim yok:44: inşallah senden güzel haberler alırız benim bata 14 gün kadar var daha
Mrb arkadaslar ben vajinismüyludum ve dun yendık korunmadık.. Mayıs ayında hamile olma sansım varmıdır ki? Nasıl hesaplanılıyor hiç bilmiyorum :)
Mrb arkadaslar ben vajinismüyludum ve dun yendık korunmadık.. Mayıs ayında hamile olma sansım varmıdır ki? Nasıl hesaplanılıyor hiç bilmiyorum :)
Yani tahmini olarak dün çatladı sanırım die düşünüorm çünkü dün kasıklarım çok ağrıdı sonra başım çok ağrıdı ama ilişki olmadı ben de üzülüorm şimdi kaçırdım mı acaba die
💕✨
vajinismus sadece korku ve isteksizlik mi tatlım ?????
Korku ve kasilma hic bir turlu birlesme olmaz.
kizlaarrr evde ovulasyon testi vardı esimde yap bitsin diyordu 4 test kalmıştı bugün 3 yaptım ve şak pozitif yarında yapcam galiba ovulasyon testinin bana tek artısı yumurtlama tarihimin erken olduğunu öğrenmek oldu :)bugün çalışma var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eliffff nerdesin kııııı ??? kaynanan mı geldi yoksamm
Tabisi sni ozledim bennn kizzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızıııımmmm senin eşin senden tecrübeli çıkmış yımırtlamanı bilem bilmiş bugün yarın hatta silikleşince sırnaşın birbirinize koçişine 10 puan verdim
beni mi özledin lennn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?