- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Sagol canim tesekkur ederim darisi basiniza 49,89 cikti canim
degerin düşük degil canım ya yükselir inşallah . tebrikler bu arada
Adetike bes gun kala bu deger iyi iki gun sonra tekrar edersin yukseldiyse yani iki katina ciktiys sorun yok demektir oglumda adetim dort gun gectignde dortyuz civari cikmisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama sende bi geliyon sonra kayipsin biz hep burdayiz ve sana hep acigizz kuzumm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
9 aydir evliyim 3 aydir korunmuyoruz ama hagla bir bebisimiz olmadi acaba bir sorun mu var her ay umitleniyorum olmuyor gecen ay 5 gun geciktim sinra siddetli agri ile adet oldum acaba sorun mu var
9 aydir evliyim 3 aydir korunmuyoruz ama hagla bir bebisimiz olmadi acaba bir sorun mu var her ay umitleniyorum olmuyor gecen ay 5 gun geciktim sinra siddetli agri ile adet oldum acaba sorun mu var
merhaba bende 3 senelik evliyim 2 senedir uraşıyorum 2 kimyasal düşüğüm var 3 aydırda klomen tedavisine başladım dilerim tez zamanda kalırsın ..
Canim insallah bi sorunun yoktur bende 6 aylik evliyim hic korunmadim ve 2 aydir duzenli calismaya calisip hamile kalmak istedim ve olmadi malesef bu ayda cok endiseleniyosan bi doktora gorun canim sorunu olmayan ciftlerinde olmayabiliyo bazen onemli olan suymis yumurtlama donemlerinde saglikli sperm ve yumyumun olmasi gerekiyo
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnins tez zamanda allahim isteyen herkese verir
Selam arkadaslar bende cok istiyorummm 2 kullanimim klomene basladim bugun hayirlisi olsun hepimiz icin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?