- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.421
bılmmkı belkı vardr bebısss heycanlıyımmmm
merhaba kızlar adet günüm 6 mayıs dün ovülasyon testi yaptım ve çift çizgi sabah gebelik yaptım bişey çıkmadı var mı böyle bişey yaşayan ayrıyeten bel ağrım kasık ağrım ve sarı renk akıntım var.
49
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım böyle olunca hamilelik oluyor diyorlar ama hayırlısı inşallah vardır
Günaydın canım böyle olunca hamilelik oluyor diyorlar ama hayırlısı inşallah vardır
canım belli olmazki sen bugünlerde ilişkiye giriceksin yumurtan çatlamşsa.daha gebelik bile oluşmamıştır. kanda bile belli olmaz
Adetine 8 gun mu var? Iki gun sonra tekrar kan ver deger yukselir buyuk ihtimalle insallah hayirli olsun :)
Adetine 8 gun mu var? Iki gun sonra tekrar kan ver deger yukselir buyuk ihtimalle insallah hayirli olsun :)
Kalp atisi gorene kadar boyle hissetcem heralde
Canim deger yukselmesini gectim ben kalpatisi gorene kadar boyle hissetcem heralde
karbonatı yap o zaman en çabuk o var. karbonat dibe çökünce negatif, köpürürse pozitifmiş ama kocasına yaptırıp köpüren de olmuş. sonucu hiç güvenilir değil yani.
selam arkadaşlar bende 18 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bu ay bütün test tahlillerimi yaptım horman sperm hsg aklınıza ne gelirse :) klomen kullandım bugunde çatlatma iğnemi vuruldum hayırlısı olur inşallah meleklermizi kucağımıza alırız
inşallah bende 6 aydır bekliyorum
hiç bi sorun bulunmazken bu kadar süre beklemek gerçekten çok yıpratıyo bizi rabbim sesimizi duyar artık inşallah
ay sakın cnmmm butun erkek yegenlerime denettim hepsi köpürdü bnde köprmedi yalancı testttt
eee ne zamana kadar beklıcemkııııı yaaaaa yumurta ıyıce catlayıpp yerkesştgndemı bellı olur yada adetım gecıktıgınde demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?