Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Benim her yil mevsim gecislerinde 1 hafta 10 gun gecikir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şeker pembe öncelikle seni tebrik ederek başlamak istiyorum... bugün baştan sona sizin konuyu okudum.

hamile kalanlarla sevindim kalamayanlarla üzüldüm .. en son sanırım senin haberin geldi... bende mayısta anne olmak istiyorum ama benim durumum hepinizden farklı ben vajinismusum (((

inşallah yenip başkada bir rahatsızlığım yoksa hamile kalıp aranıza katılırım...

ve mnspapatya senide tebrik ederim..

hamileler lütfen dua edin sizin kalbiniz merhametle doludur şimdi :)) :26::26::26:

Canım İnşallah hamilesindir. Rabbim gönlüne göre versin. Güzel belirtiler bunlar. Ben hala hiçbir şey hissetmiyorum. Hayırlısı inşallah hepimiz için.

Canım İnşallah hamilesindir. Rabbim gönlüne göre versin. Güzel belirtiler bunlar. Ben hala hiçbir şey hissetmiyorum. Hayırlısı inşallah hepimiz için.

amin canim insallah..senin gunun ne zaman? ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyorum artik gunlerdir ruyamda kendimi hamile goruyorum bugun adet olmadigimi esime soyledigimde ise gozlerindeki isilti hic olmadigi kadar mutlu oldugunun ispatiydi resmen verende alanda Allah ama beklemek zormus Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin insallah..kafamda binbir kurgu acaba sagligimdami bi problem var karmakarisik duygular icindeyim yazik deseler aglicam resmen..

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

Mrb arkadaşlar ben pcoluyum glifor kullanıyorum gecen ay adet tarihimden 1 hafta önce cok az kanamalarim oldu yine de test yaptim negatifdi bu ayda dun adet olmam gerekiyordu hic belirti yok olmadim kafam karisti yardimci olursanz sevinirim :-s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
merhaba kızlar adet günüm 6 mayıs dün ovülasyon testi yaptım ve çift çizgi sabah gebelik yaptım bişey çıkmadı var mı böyle bişey yaşayan ayrıyeten bel ağrım kasık ağrım ve sarı renk akıntım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…