• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

E heralde manyak msnn hemen bu gece çalışmalara başla ne güzel yumurtalıklarının çatladığını öğrenmişsin tam günlerin işteeee :) :)

💕✨

yaaa bır haftadır gryrzzz ılışkıye dktrum bıgun var bıgun yok ılşkıye grın dedı bzde ole yaptık karın agrım cogalınca gttım ve yumurtaların catlamak uzere dedıı

E heralde manyak msnn hemen bu gece çalışmalara başla ne güzel yumurtalıklarının çatladığını öğrenmişsin tam günlerin işteeee :) :)

💕✨

hımmmm bz esımle bır haftadır ılışkıye gryruz zaten dk ole soledı 1 gun ılşkıye grın 1 gun grmeyın dedı bzde ole yaptık ve bugun gttgmde dedı catlamak uzere dedıı

yaaa bır haftadır gryrzzz ılışkıye dktrum bıgun var bıgun yok ılşkıye grın dedı bzde ole yaptık karın agrım cogalınca gttım ve yumurtaların catlamak uzere dedıı

Bence sen hemen başla bu bi kaç gün arka arkaya en az üç gün gecede bi kez :) :) sonra normale dönersinz yine

💕✨

hımmmm bz esımle bır haftadır ılışkıye gryruz zaten dk ole soledı 1 gun ılşkıye grın 1 gun grmeyın dedı bzde ole yaptık ve bugun gttgmde dedı catlamak uzere dedıı

Tamm keşke soraydın ilişki sıklığı aynı şekilde mi devam etsin die ama benim bildiğim yumurtanın çatladığı günlerde 3 arka arkaya olursa daha iyi olacağı..yani riske etmemek açısından,çatlama gününü kaçırmamak için

💕✨

Hayıt hapı nedir ?? İlk kez duyuyorm..
Anladm canm yaa üzülme o zman bi dahaki ay inşaallahh 🙏 :)

💕✨

inşallah canım.
hayıt hapı da hayıt tohumundan yapılıyormuş. yumurtlamayı sağlayıp adeti düzenliyormuş. ben pcoluyum da. ben de yeni duydum ve direkt başladım bebek olmayınca.

Bi de ne işe yarar ne zman başlanmalı ??

💕✨

bir topik var da bunla ilgili ben de orada okuduğum kadarıyla biliyorum. topik sahibi istediğiniz zaman başlayabilirsiniz diyor. kendi adetin ilk günü başlamış ilk kutuda hamile kalmış.

prospektüste adet düzensizliği ve meme ağrısı falan için yazıyor.
doktorlar sivilce, aşırı kilo için de veriyormuş.

Kizlar smd ciktim yumurta catlamis ayni zmnda icinde sivida varvhamile olabilirsin dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin adına çok sevindim canım. İnşallah devamı da gelir hamilesindir. Darısı benim ve umutla bekleyen bütün hanımların başına. Ben de heyecanla bekliyorum.

kızlar bnm de beklenen adet tarihim 26 nisandı hala olmadım,bugün test yaptım negatif ...sizce gebelik yok mudur yoksa erken mi

bir topik var da bunla ilgili ben de orada okuduğum kadarıyla biliyorum. topik sahibi istediğiniz zaman başlayabilirsiniz diyor. kendi adetin ilk günü başlamış ilk kutuda hamile kalmış.

prospektüste adet düzensizliği ve meme ağrısı falan için yazıyor.
doktorlar sivilce, aşırı kilo için de veriyormuş.

Hımm anladm canmm.Nerden alıcs peki hayıt hapını ??

💕✨

Back