Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

o zaman tekrar yap canım yaa inşallah seninledir bebeğin.
mevsimsel olmasın lütfen

hayırlısı olsun artık cnm ama burda okuyorum adet günü gecikince hemn idrarda cıkmış cogu kişinin.
umudum çok yok yani ama Allah tan umut kesilmez bu ay hep beklemediğim şeyler başımıza geldi zaten

hayırlısı olsun artık cnm ama burda okuyorum adet günü gecikince hemn idrarda cıkmış cogu kişinin.
umudum çok yok yani ama Allah tan umut kesilmez bu ay hep beklemediğim şeyler başımıza geldi zaten

hayırlısı neyse o olsun canım

Hiç ilaç kür herhangi bi tedavi uyguladn mı ?? Ya çok korkunç 2 yıll Allah ım tez zamanda versin sana inşaallahh

💕✨

uyguladım neler denedim
hatta 3 defa çatlatma iğneside oldum ama tutmadı
vardır rabbimin vereceği bir gün
korkunç deme
Allah daha fazla kimseyi bekletmesin
bende ilk evlendiğimde hayatta bekleyemem çok zor diyordum ama
rabbim beni böyle sınadı
sınavımızı bilemiyoruz yani

Yok korkunç derken yanlış anlama sakın ben 6 aydır bekliorm her ay ağlıorm kendimi düşündüm elbette Rabbimin takdiri neyse o..inan o kadar içten dua ettim ki okuduğmda senin için ; Rabbim inşaallah bir an önce hayırlı bi evlat versin sana sağlıkla kucağına alasın

💕✨

yok hayatım ben senin ne demek istediğini anladım zaten
ama hakikaten rabbim onunda sabrını veriyor.
duan için allah razı olsun...
Allah hepimizi biran önce bu güzel haberle müjdelesin

karbonat testi falan var da hiç gerçekçi değil. bir de idrarı bekletme var. 4-5 saat bekletince tortular üstte olursa hamile, çökerse değilsin gibi bir şey de hiç inanmıyorum artık bunlara. en iyisi test

ama bu saatte nobetcı eczane bulmamız zor arabamız motrumuz yok o yuzden catlıycam yoksa orta yermden ya belım de fena agrımaya basladı nasıl yapıyım bılemedm kı

kizlar bugun adet gunumdu ve ben adet olmadim stresten mi bilmiyorum ama umarim hayirlidir lutfen dua edin bebegim benimle olsun..bugun bel agrim ara ara kasiklarimda batma oldu ogleden sonrada mide bulantisi asiri derecede bi halsizlik hissettim hos halsizlik yorgunluk bir haftadir var ama allahim ne olur hmile olayim olalim hepberaber insallah..

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

ama bu saatte nobetcı eczane bulmamız zor arabamız motrumuz yok o yuzden catlıycam yoksa orta yermden ya belım de fena agrımaya basladı nasıl yapıyım bılemedm kı

karbonatı yap o zaman en çabuk o var. karbonat dibe çökünce negatif, köpürürse pozitifmiş ama kocasına yaptırıp köpüren de olmuş. sonucu hiç güvenilir değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…