- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.381
selam kızlar
of yaa bata daha 13 gün var ve ben meraktan çatlıyorum acaba olacakmı bu ay diye
zaman nasıl geçecek yaaaa
burda malesef kan testi yapmıolar cnm ,evde kendim gebelik testi yapıp baktım ..
Aslında mevsimseldir die düşünüorm ama bi yandan da olabilir mi die sormaktn kendimi alamıorm.
Slm :) benm de 16 günm var tahmini regl tarihime bekle bekleee sabır taşı gibiymm artık 6 aydır uğraşıyorumm
💕✨
o zaman tekrar yap canım yaa inşallah seninledir bebeğin.
mevsimsel olmasın lütfen
aaahhhh ahh canım yaa ben 2 senedir bekliyorum her ay aynı son
inşallah bu ay bebeklerimiz bizimle olur yaaa
hayırlısı olsun artık cnm ama burda okuyorum adet günü gecikince hemn idrarda cıkmış cogu kişinin.
umudum çok yok yani ama Allah tan umut kesilmez bu ay hep beklemediğim şeyler başımıza geldi zaten
Hiç ilaç kür herhangi bi tedavi uyguladn mı ?? Ya çok korkunç 2 yıll Allah ım tez zamanda versin sana inşaallahh
💕✨
hayırlısı neyse o olsun canım
uyguladım neler denedim
hatta 3 defa çatlatma iğneside oldum ama tutmadı
vardır rabbimin vereceği bir gün
korkunç deme
Allah daha fazla kimseyi bekletmesin
bende ilk evlendiğimde hayatta bekleyemem çok zor diyordum ama
rabbim beni böyle sınadı
sınavımızı bilemiyoruz yani
Yok korkunç derken yanlış anlama sakın ben 6 aydır bekliorm her ay ağlıorm kendimi düşündüm elbette Rabbimin takdiri neyse o..inan o kadar içten dua ettim ki okuduğmda senin için ; Rabbim inşaallah bir an önce hayırlı bi evlat versin sana sağlıkla kucağına alasın
💕✨
Hımm anladm canmm.Nerden alıcs peki hayıt hapını ??
💕✨
ewde gebelık testı yapılırmı test olmadan
karbonat testi falan var da hiç gerçekçi değil. bir de idrarı bekletme var. 4-5 saat bekletince tortular üstte olursa hamile, çökerse değilsin gibi bir şey de hiç inanmıyorum artık bunlara. en iyisi test
ama bu saatte nobetcı eczane bulmamız zor arabamız motrumuz yok o yuzden catlıycam yoksa orta yermden ya belım de fena agrımaya basladı nasıl yapıyım bılemedm kı
karbonatı yap o zaman en çabuk o var. karbonat dibe çökünce negatif, köpürürse pozitifmiş ama kocasına yaptırıp köpüren de olmuş. sonucu hiç güvenilir değil yani.
12 mayıs beklemesindeyim::18::18:
hımmm bende camasır suyunu duymustumm kopurunce pozıtıf kopurmezse negatf dye
onu duymadım hiç. hepsi asitli ya aynı mantık demek ki
ya en ıyısı yarını beklemekk ama yaa yarında cumartesı pazar pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?