• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

merhaba arkadaşlar. ben de geldim aranıza kabul ederseniz. Biz de bebiş istiyoruz. Test aldım bugün ama yapmaya cesaretim yok. ilk denememiz negatif çıkarsa çok üzülücem ama bu belirsizlik de bitsin istiyorum. arada sağ kasığımda ağrım zaman zaman bacağıma vuruyor, mide bulantım, aşırı uykum var ve çok fazla üşüyorum. bunların psikolojik olduğunu düşünüyorum bazen ama ya varsa diye düşünmeden edemiyorum;( aslında günüm geçmedi yarın adet günüm. sizce bugün yapsam mı testi yoksa yarını beklesem mi? :16:

merhaba arkadaşlar. ben de geldim aranıza kabul ederseniz. Biz de bebiş istiyoruz. Test aldım bugün ama yapmaya cesaretim yok. ilk denememiz negatif çıkarsa çok üzülücem ama bu belirsizlik de bitsin istiyorum. arada sağ kasığımda ağrım zaman zaman bacağıma vuruyor, mide bulantım, aşırı uykum var ve çok fazla üşüyorum. bunların psikolojik olduğunu düşünüyorum bazen ama ya varsa diye düşünmeden edemiyorum;( aslında günüm geçmedi yarın adet günüm. sizce bugün yapsam mı testi yoksa yarını beklesem mi? :16:

Yap mutlaka cikar bugunse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim hosgeldin ben adettimde ikigun once yaptim cokta silik olsa cikti

maalesef canım bariz tek çizgi :5: tutturamadık ilk ay anlaşılan. hayırlısı bakalım yolun başındayız daha.

Aynen umutsuzluga.kapilma sakin canim adetin gecerse denersin tekrar hem bak buu ilk aymis oooo daha zaman var onunde Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah

olsun canım canın sağolsun bir daha ki ay ne güne duruyor moral bozmak yok inş bir daha ki aya hamiş olursun

Uzulme demek bos agladin mutlaka ama onumuzdeki aty daha cok calisirsin sekerim ssikma canini

uzuldum cnm ama olsun bi dhaki ay kısmetse biz sağlıklı olalım da :))

teşekkür ederim destekleriniz için:16::16::16:
üzüldüm ve gerildim ama dediğiniz gibi daha önümüzde zaman var. Allah verecektir inşallah hayırlı zamanda. dün de doğum günümdü hicri takvime göre. regaip kandilinde yani. doğum günümde bebiş haberi alamadım ama vardır bir hayır. Allah hayırla sağlıkla doğru zamanda versin inşallah bebeklerimizi.

bayanlarrrrrr doktora gttmm ve yumurtalarımmmm catlıyomussss ne kı bu anlamadım karnım agrıyooo kasıklarımda dktrmmm bole soledı bunları beklıyoduk zaten yumurtaların catamak uzere dedı ne demekkk banada anlatabılırmısınzzzz :53:

İlişkiye gir spremleri yumurtalıklarla buluştur demek :D :D ne demk olck çalış bugünlerde bol bool

💕✨

Bence bekle yarını canm bugn yaparsın negatif çıkar sonra ay dur gecikirsem yaparım dersin kırmızıları görünce çok üzülürsün bekle yarını en iyisi

💕✨

Back