- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.321
Mercecimmmm naber tatlim konusamyrz seninle hiccc
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum bıde ıkız mı senınn oyy cokk tatlı aynn darısı basımıza olsun ben bayadır uzağım buralardan da
kuzumm valla cok gırmıyorumm bu ay saldım gıttı ne ovulasyon gününe bakıyorum nede başka bırseye kafama görede ılıskı bu ay da olmazsa doktora gıtcezz ıste normalde bu ay gıdecektıkde babaannem bızdeydı gıdemedıkk
Canim tek kesemiz var ama degerler yuksek die herkes ikiz olabilir dio kalp atisinda anlicakmsz ancak bekliorz bakalimmm evet ozledk seniii gitti mi.misafirin
Anladim.kuzum herseyin hayirlisi belki bu ay bole olur kim bilir Rabbim buyuk canim millet adetin ertesi gun bile hamile kalioo insallah sennde guzel haberlerini aliriz
Yok tatlmm bu 2. Denemem bi sorunda yok çok şükür bklm hele
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dun gıttı canımm iştee
sankı bu ay olacakmış gıbı hıssedıyorumm ama yanıla bılırım tabıkı de
Insallahh emin ol o hisler dogru cikiomus en buyuk ornek benim kuzum biz hissediorz kesinlikleee
ama ınsan korkuo senın kaçınca ayda oldu bebıs
Ilk ay kuzum
sankı bu ay olacakmış gıbı hıssedıyorumm ama yanıla bılırım tabıkı de
Ben hiç bişihissetmyrmbu ayy gerçi daha günlerim gelmedi :) inşallah olur bu ay ben geçen ay düşük
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonucum negatif, 0.22 cikti
kızlar merhaba allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebeişler versin.... benim bi sorum olucak ama kan testi ne zaman yapılmalı benim adetim 7 gün geçti ilk defa.hep düznlidir 9 aydır deniyorum hiç şaşmadı. 2 gün önce kan testim negatif çıktı hala hastalanmadım sizce umut varmı?
ilk denemende mı oldu cok sanslısın valla ben 6 ay olacak
valla cnm benm uzernden 12 gun gecti gecen yaptrdm negatif benmde kendmi bildim bileli düzenlidir ama sonuç negatf olnca insan baska seylere yoruyo :/
gecen bi sitede okudum kadın hamile kalmş ve 5 ay boyunca ne ultrasnda nede kan testinde cıkmamş
walla imkansız diye hiçbirşey yoktur. inş. bu gecikmeler hamilelik işaretidir bende bekliycem bakalım 10 gün olunca bi daha yaparım olmadı.inş. hamişizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?