- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 407
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #1.081
Ben isi saglam tuttum ama umudum yok iste catlama problemi dolayisiyla sikinti yasayan varmi hanimlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde öle 1. yıldönümüm olucak inşallah 19 mayısda ve bu ay bende çok umutluyum bugun hsg flimimide çektirdim allaha şükür bı sıkıntıda çıkmadı bütün kontrollerimiz bitti rahatladık artık allahtan :79:
bu çatlamadı sorunu nasıl birsey canım anlatır mısın...adet gecıkmesi mi yapar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu aya umudunu baglamis herkesi Rabbim sevindirsin bu mubarek aylarin yuzu hurmetine Allahim muradimizi versin hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah.
Birde dostineks varmis kullananlar ardindan gebe kaliyormus hmn adet olursam kullanicam kizim kardes istiyor cnk 😊 folik asidede basliycam bugun tam gaz hazirliklar var bende birde ovulasyon testi kullanacagim bakalim...
Canım ben iki ay dostinex kullandım ğrolaktinim yüksek olduğu için.ilk ay korunmaya devam ettim.2.ay korunmadım ama hamile kalamadım.bu ilaç hamile kalmak için değil canım hormonu düşürmek için.ayrıca çok ağır bir ilaç vücuttan atımı 1 ayı buluyor.prospektüsünde kesinlikle hamile kalmayın diyor.o yüzden eğer hormonunda sıkıntı yoksa kesinlikle kullanma derim. Ayrıca pazartesi ve perşembe haftada iki gün doktorun dediği gibi içiliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim cnm drumla konusalim bakalim o ne ditcek isin kotu yani pregny yok piyasada
Ben isi saglam tuttum ama umudum yok iste catlama problemi dolayisiyla sikinti yasayan varmi hanimlar
Mnspapatya arkadasim kullandi eczaneden alip o ay gebe kaldi
Canim gercekten ise yaradimi bende ogluma kards istiyorum ama iki aydir bisey olmadi ucuncu ay calismalarina basladim suan
Benim 4 haftalıkken görünmüştü canım. Daha erken olur mu bilmiyorum.Arkadaslar gebelik kesesi ne zaman gorunur kac haftalikken
ya banada nye kımse cevap vermıyooo kı yaaaaa
Benim 4 haftalıkken görünmüştü canım. Daha erken olur mu bilmiyorum.
Canim yumurtlama testiyle yumurta rahme dusuyo sonrasinda 24 36 saat icerisinde catliyo tatlim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Calis canim alla alla ortanizdami yatio sanki keske odada dus olaydi benim gibi ben rahatim kim gelirse gelsin tinn :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Yok canim catliyor ama tutmuyor yumurta takibi yapiyor doktorum ordan biliyorum catlamis diyor hatta bende gordum birgun once olan yumurta birgun sonra yok Allah tan herseyin hayirlisiCanm bizim yumurta catlamiyor mu acaba cift cizgiyi gördük demek ki yumurtluyoruz ama gebe degiliz catlamadigini dusüneye basladim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?