Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ben isi saglam tuttum ama umudum yok iste catlama problemi dolayisiyla sikinti yasayan varmi hanimlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu çatlamadı sorunu nasıl birsey canım anlatır mısın...adet gecıkmesi mi yapar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu aya umudunu baglamis herkesi Rabbim sevindirsin bu mubarek aylarin yuzu hurmetine Allahim muradimizi versin hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah.

bu çatlamadı sorunu nasıl birsey canım anlatır mısın...adet gecıkmesi mi yapar

Zaman zaman yapabilir yumurtlams gerceklesiyor catlama boyutunada ulasiyor ama catlamiyor bunun icinde catlatma ignesi vurulmak gerekiyor benim hem yumurtlama. Hem catlatma. Problemim. Vardi gecen gun farkli bisey icin gittik dra yumurta vardi 5 6 tsnd ama catladimi bilmiyorum....ama suda bi gercek bu ay hem gögüs uçlarim cok sizladi hemde yogun yumurta aki akintim oldu....umarim tutmustur

Canım ben iki ay dostinex kullandım ğrolaktinim yüksek olduğu için.ilk ay korunmaya devam ettim.2.ay korunmadım ama hamile kalamadım.bu ilaç hamile kalmak için değil canım hormonu düşürmek için.ayrıca çok ağır bir ilaç vücuttan atımı 1 ayı buluyor.prospektüsünde kesinlikle hamile kalmayın diyor.o yüzden eğer hormonunda sıkıntı yoksa kesinlikle kullanma derim. Ayrıca pazartesi ve perşembe haftada iki gün doktorun dediği gibi içiliyor

Anladim cnm drumla konusalim bakalim o ne ditcek isin kotu yani pregny yok piyasada

Anladim cnm drumla konusalim bakalim o ne ditcek isin kotu yani pregny yok piyasada

prenglyı sorcan her eczane ye bn zor buldum herkeste yok yanı kalkmıs pıyasadan dr bna ovıtreelle verdı cok pahalı dıe prengly vuruldum bu ayda vuruncm kac ml dı senn aradgın

Canim gercekten ise yaradimi bende ogluma kards istiyorum ama iki aydir bisey olmadi ucuncu ay calismalarina basladim suan

Yaradi hatta cesaret verdi banada

Kizlar yumurtlama doneminde yumurta aki gibi olan akintinin illa olmasi gerekiyormu calismalara basladigm iki ayda dikkat ettim olmadi bende daha onceki donemlerde surekli olmazdi o akinti zaten

Bisey sorsam kizlar goguslerimin uclari biber gibi yandi durdu akintimda yumurta aki kivamindaydi 10 gunum var ve kasiklarimda batma oluyor wc ye gidince kucuk tuvaletimi birde kizimi kucagima alinca cok yogun. Batma oldu biraktim hmn erken belirti fln diildir degilmi kizlar yani umutlanmayayim diyorum

Canm bizim yumurta catlamiyor mu acaba cift cizgiyi gördük demek ki yumurtluyoruz ama gebe degiliz catlamadigini dusüneye basladim :-(
Yok canim catliyor ama tutmuyor yumurta takibi yapiyor doktorum ordan biliyorum catlamis diyor hatta bende gordum birgun once olan yumurta birgun sonra yok Allah tan herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…