- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Canım inşallah hamilesindir. Bir kan testi daha yaptır bugünlerde. Rabbim gönlüne göre versin.arkadaslr bugun adetimin 15. gunu ama hala adet olmadım 11.gün kan testi yaptrdım 0.32 çıktı göğüslerm 15 gündür felaket acıyo ama hala adet olmadım olcak gibide bi belirti yok çıldırmak uzereyim neyapmalıyım hamile olma ihtimalim varmı sizce
Kizlar benden umudu kesin bu ayaz once dayanamadim bi test daha yaptim, tamamen negatif. Yarinki kan testi sonucumdan da umudumu yitirdim artik depresyona girdim yahu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben su ovulasyon test inden aldim bilgisi olan varmi gecen ay catlatma ignesi vuruldum bu ay ovulasyon testi ni deneyecegimCanım inşallah hamilesindir. Bir kan testi daha yaptır bugünlerde. Rabbim gönlüne göre versin.
Depresyon bunalım yok kızlar. Rabbim bizden daha iyisini bbiliyor. Umutsuzluğa kapılmayalım bol bol dua edelim.
Kizlarrr nerdesiniz su ovulasyon testi ni nezaman yapmaliyim
Nerdesin canimmmmm bende geldim araniza gecen nisanda beraberdik yedik kirmizi karti hayirlisi artik20 mayıs :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
29 yasinda evet hic ama hic cabalamiyo kiz ben bazen diorum ya tek kisi mucadele ediorum oyle olurmu sorarim sana
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Nerdesin canimmmmm bende geldim araniza gecen nisanda beraberdik yedik kirmizi karti hayirlisi artik
Günaydın güzel anne adayları :)
Kizlaaar yardım
Test mi hatali yoksa hamile olma ihtimalim var mi?
Önce tek cizgiyi gorunce atmistim bugun bi baktim böyle. ..
Kizlaaar yardım
Gerçekten mi?
Heveslenmek istemiyorum hemen ya bugün kan testi yaptirayim bari...
Çünkü ikinci çizgi çok saçma bi yerde çıkmış
canım umarım hamilesindir test varsa tekrarla ama şöyle birşey var senin çift çizgi test aralığının dışında çıkmış sağda çıkması gerekirdi diye düşünüyorum...aklına takılmasın hemen kan testi yaptır canımKizlaaar yardım
Evet canim kan testi daha guvenilir ama senin gibi sonradan 2nji cizgiyi gorenlerde cok var
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?