- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Olsun balim gel sende gell cok kisi olalimm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Amin hepimize insallah
Niye calisma yok anlamadimda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sogan kurunu yazar misin canim
galaxsy s 4
Canım çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum bu yumurta oluşmasıni sagliyomis.incir kürude destekliyo catlamasini sağlıyor.ıbrahim saraç oğlunun kürü arastir netten. Oda adet bitince başlanıyor .keçiboynuzu kürüde 6 .7 adet keçiboynuzunu yarım lt kaynayan suya atiyosun 5 dak kaynicak sonra kapat ağzı kapali dinlensin 20 dak.bunu soguyunca sabah akşam içiçek 1 bardak.sperm hızlandrci ve artırici etkisi var mucize gibi biseyy tatlim
sibelcim bundan önce bi bebek kaybım oldu kuzum işte üçüncü aya ayak bascaz dr 3 adet geçir dedide bize 2 oldu bu benim manyağğğğ kocamda illaki 3 te bitsin diyor öyle iştee amannn
Corek otu bal karisiminida gunluk mu yapmak gerekiyo yoksa bi kavanaza yapip kac olcude yememis gerekiyo tatlim ya pazar gunu baslamam gerekiyor benimde
tamam canim yapiyim zaten pazartesi adet olmadigim icin dpktora gidecemTam hatırlamıyorum baya önce yapmıştım da nete soğan kürü yazınca direkt çıkar canım.
gelmem mi elifimmm 10 gün oldu bugün ptesi gününe kadar bitti bitti bitmezse dr a gidicem kocişte sinirleniyor artıkın onada yazık eee banada hahahahaaaa biter bitmez şart koycam ister kabul eder ister etmez gerçi inatçılıkta ondan iyisi yoktur etmeyeceğinide biliyorum şansımı deniyimm diyorum
tamam canim yapiyim zaten pazartesi adet olmadigim icin dpktora gidecem
galaxsy s 4
Aslinda canim dusugun arkasindan hizli hamile kalinir derler iki ay olduysada beklemene gerek yok bence benim arkadas dusugun ikinci ayinda hamile kaldi ama tabi siz bilirsniz yinede
Sende burdasin canim nisan ayi olmadi yani
Corek otu bali bende deneyim diyorum aslinda
kızlar kızlar kızlar bni unutmusunuz bakiyorum da kustum size
sibelcim benim düşük değildi kuzum 5 aylıktı normald doğum yaptım ölü doğum anlayacağın ama dr doğumdan sonra plesentadan kalan parçalar için kürtaj yapıyor o ama bana yapmadı gerek duymadı çünkü eğer kürtaj yapsaydı bayağı uzun zaman verirdi bize yine herşeyin hayırlısı allahtan annemde öyle diyor zaten istiyorsan çok uzatma ama bendeki herif öyle düşünmüyor maalesef umarım kandırırım şu adet bir bitse ben bittim o bitmiyor
Evet bugun kirmizi karti yedim en agirindan :)
canım kesinlikle git dr a hamilelik düşündüğünü söle belli tahliller var şu an tam hatırlamıyorum mesela en basiti bakteri var mı yok mu öyle çok bebek kaybı yaşayan var ki bu problemden dolayı ben gitmiştim dr a gebelik düşünmeden folik asit vermişti gerçi ben içemesemde sadece bi süre kullanabilmiştim hakkında hayırlısı olsun kuzum tedbir iyidir gerisi allah kerimAyyy bunlarin inadi beni olduruyo zaten aynisi bendede var tutturmus daha iki ay oldu yani verimli calisma hemen olmadi diye doktor yani yine sen bilirsin ama daha gitmeyelim dio
Olsun canim napalim tam gaz devam calismalara ben basladim bile:what:
canım kesinlikle git dr a hamilelik düşündüğünü söle belli tahliller var şu an tam hatırlamıyorum mesela en basiti bakteri var mı yok mu öyle çok bebek kaybı yaşayan var ki bu problemden dolayı ben gitmiştim dr a gebelik düşünmeden folik asit vermişti gerçi ben içemesemde sadece bi süre kullanabilmiştim hakkında hayırlısı olsun kuzum tedbir iyidir gerisi allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?