- 16 Ekim 2016
- 2.079
- 1.342
- 133
Ben de test yaptım tertemiz bembeyazNasip tabiki. Kendimi şartlamıyorum ama içimden öyle hissediyorum. Bakalım![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de test yaptım tertemiz bembeyazNasip tabiki. Kendimi şartlamıyorum ama içimden öyle hissediyorum. Bakalım![]()
Yaa bende ümitliydim ama bende korktumYaaa çok sevindimmmmben senden ümitliyim demiştim çok da heveslendirmeye korktum sadece ama hissetmiştim gerçekten ya
![]()
burada yazmışsın. Hangi testle yaptın kaset mi erken miBen de test yaptım tertemiz bembeyazdemiştim yok diye eşim hala bekleyelim diyor sinir etti onu ikna edemedim
![]()
Erken test. Miratech vardı eczanede onu aldım 15 dk sonra çektim böyle bembeyazburada yazmışsın. Hangi testle yaptın kaset mi erken mi
Daha gününe var bence. Çok umutsuzluğa kapılma. Herkesin betası hemen yükselmiyor. İlk gebeliğim de Tam adet günü betam 228 di. 10. Haftamda ögrendim ki ikizmis. Anlaşılmıyor yani. Bak fufucumun ve tdm2020 arkadaşımızın betalari benimkinden daha yüksek. O yüzden kötü düşünme. İnşallah vardırBen de test yaptım tertemiz bembeyazdemiştim yok diye eşim hala bekleyelim diyor sinir etti onu ikna edemedim
![]()
Sen yarın bir prodoctor yap hele biErken test. Miratech vardı eczanede onu aldım 15 dk sonra çektim böyle bembeyaz
İnşallah vardır senin canım. Bilmiyorum kasık ağrısı devam ediyor geçmedi, bel ağrım da. Sabah bulantiyla uyandım bugün de ama olsa gölge bile olsa çıkar yani bence. Kist falan olmamış olsun bari deDaha gününe var bence. Çok umutsuzluğa kapılma. Herkesin betası hemen yükselmiyor. İlk gebeliğim de Tam adet günü betam 228 di. 10. Haftamda ögrendim ki ikizmis. Anlaşılmıyor yani. Bak fufucumun ve tdm2020 arkadaşımızın betalari benimkinden daha yüksek. O yüzden kötü düşünme. İnşallah vardırseninde yavaş yükseliyorsa daha çıkmaması normal.
Benim de içimde öyle bir his var ama var mı yok Allahu alem.![]()
Bencede ümidi kesme hemen daha 3 günümüz var. Benimde kızlar kadar yüksek değildi ilkinde 100 çıkmıştı 1-2 gün kala. Yaptığın testi bilmiyorum benimde dün hiç bir şey yoktu silik bile değildiErken test. Miratech vardı eczanede onu aldım 15 dk sonra çektim böyle bembeyaz
Teste yazık olurSen yarın bir prodoctor yap hele bi![]()
Güzel düşünelim güzel olsunİnşallah vardır senin canım. Bilmiyorum kasık ağrısı devam ediyor geçmedi, bel ağrım da. Sabah bulantiyla uyandım bugün de ama olsa gölge bile olsa çıkar yani bence. Kist falan olmamış olsun bari deregl olursam 2-3. Gün Dr a gideyim bari kontrole
KızTeste yazık olur![]()
Onu bende merak ediyorum. Pik mi çıkıyor koyu muGüzel düşünelim güzel olsun
Kızbursadaysan getireyim 3 5 tane
Şaka bir yana sen siparisini ver. Bak lazım olacak. Koyulascak mi vs. Diye. Evde dursunovulasyon testin varsa onunla denesene bi. Ben ilkini öyle ogrenmistim. Sonra gebelik testi yaptım
Pik çıkıyor canımOnu bende merak ediyorum. Pik mi çıkıyor koyu mu
Ben de periyoddan 4-5 gün öncesinde testle öğrenmiştim, ve kan vermiştim ertesi gününde canım. Seninkinden daha belirgin çizgi çıkmıştı hatta, yarın da test yap ama bana sorarsan 2. İdrarla yap ve en az 3,5-4 saat bekle. Onda daha net çıkıyo. 2 gebeliğimde de emin oldum bu duruma. Çok da suyu iç geç. Baktın inşallah yeniden çizgi var ve daha net kan ver derim![]()
Canım sen çok erken yaptın testi şu andaErken test. Miratech vardı eczanede onu aldım 15 dk sonra çektim böyle bembeyaz
Merhaba:) bu mesaja sesli güldüm çünkü tek olmadığıma emin oldum artık, bende eşimi ilk gebeliğimde bu şekilde darlamıştım ve beni bi sal moduna geçmiştiKızlar bende aynı sizin gibi oldum. 14. Günlerde yumurtlama olur diye biz habire ilişki habire ilişki sonrw oldu olmadı derken pik gördüm, pik olmadan önceki gün, pik günü ve silikleşmeye başladığı gün ilişki oldu. Artık dün eşim istesende yapamayacağım artık çok yorgunum işe gideceğim dedi benimde kaldı sizin gibisanırım anladığım kadarıyla silikleştiğinden itibaren 2 gün olması gerekiyor bizde 1 oldu. Bakalım hayırlısı. Heyecanla bende bekliyorum, günler geçmiyor
normalde çabuk geçerdi
Koyulaşma takibi mi ya benim için benden çok ümitli olmanGüzel düşünelim güzel olsun
Şaka bir yana sen siparisini ver. Bak lazım olacak. Koyulascak mi vs. Diye. Evde dursunovulasyon testin varsa onunla denesene bi. Ben ilkini öyle ogrenmistim. Sonra gebelik testi yaptım
Bilmiyorum ki gecen sefer tam bugün öğrenmiştim o yüzden yok diye düşünüyorum. Tekrar baktım gölge falan da yok yaniBencede ümidi kesme hemen daha 3 günümüz var. Benimde kızlar kadar yüksek değildi ilkinde 100 çıkmıştı 1-2 gün kala. Yaptığın testi bilmiyorum benimde dün hiç bir şey yoktu silik bile değildi
Güzel düşünelim güzel olsun
Onu bende merak ediyorum. Pik mi çıkıyor koyu mu
Aynen pik çıkıyor denemiştim önceki gebelikte. Denerim yine ama silik olacak eminim ovulasyon testini ona harcayasim bile gelmiyor o derece inanmiyorum artikPik çıkıyor canım![]()
30 unda çatlama oldu ya gün sayinca çıkması lazım aynı günCanım sen çok erken yaptın testi şu andadaha senin çok var beklemelisin.. böyle yaparak kendini üzüp strese sokuyosun yaa..
Allah'tan ümit kesilmezKoyulaşma takibi mi ya benim için benden çok ümitli olmandesteğiniz yeter valla kızlar hepiniz sagolun
![]()