Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bende çok istiyorum bu ay insallh olur .bal tarçın çörek otu adetinin 3 günü baslicam 12 gün devam ayrıca adet bitiminde incir kuru .eşimede keçiboynuzu basladum dün hayırlisi ay bide ovulasyon testi aldım netten yapicam onu hadi kızlar hepimiz neler yaptıgimizi yazalım.bu ay insallah olur:)

Ben yarin doktora gitcem adetin 3.gunu tahlil falan ne varsa hepsini yapmasini isticem ona gore bu ay yolumu cizcem insalah bi sorun cikmaz :18:

Doktor mu veriyo bu hapi yoksa bitkisel bisi mi? Ben de sogan kürünün ardindan da incir kürü yapanlarin faydasini gorenleri duydum

Bitkisel ama doktorlar da veriyormuş hastalarina. Bitkisel ilaç yani. Eczanelerde satiliyormus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen sunlara detayli bi yaz bakim corek otu bal 12 gun mu yapiliyo? Bide incir kuru ne icin tatlim ? Keci boynuzunu esime nasil yapicam ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canım çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum bu yumurta oluşmasıni sagliyomis.incir kürude destekliyo catlamasini sağlıyor.ıbrahim saraç oğlunun kürü arastir netten. Oda adet bitince başlanıyor .keçiboynuzu kürüde 6 .7 adet keçiboynuzunu yarım lt kaynayan suya atiyosun 5 dak kaynicak sonra kapat ağzı kapali dinlensin 20 dak.bunu soguyunca sabah akşam içiçek 1 bardak.sperm hızlandrci ve artırici etkisi var mucize gibi biseyy tatlim

Canım çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum bu yumurta oluşmasıni sagliyomis.incir kürude destekliyo catlamasini sağlıyor.ıbrahim saraç oğlunun kürü arastir netten. Oda adet bitince başlanıyor .keçiboynuzu kürüde 6 .7 adet keçiboynuzunu yarım lt kaynayan suya atiyosun 5 dak kaynicak sonra kapat ağzı kapali dinlensin 20 dak.bunu soguyunca sabah akşam içiçek 1 bardak.sperm hızlandrci ve artırici etkisi var mucize gibi biseyy tatlim

Peki tatlim gunluk mu yapilmasi gerekiyo bu keci boynuzu tatlim?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ccanm yasin kac ki sana nie menapoz siniri dediler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yasim 20 canim anne karnindan itibaren pkoluymusum doktora gittigim de bana dedi ki sen hic adet olmamissin sadece leke gelmis rahim duvarin kalin ve meneppZ sinirindasin dedi canim ben ilk hasta oldugum andan beri adetim bozuktu surekli adet sandigim kanamalar hergun oluyodu sonra dogum kontrol hapi ic dedi 1 yil ictim ve biraktim evlenecegim diye biraktigimdan itibaren adetim taamen kesildi olmuyorum hemde bebek olmuyor gidiyorum bir yil olmadan tedavi yapamam diyo bosyere vakit kaybediyorum yani

galaxsy s 4

Back