Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Elifff keci boynuzu ozu tarifi veriorum yazzz 3 bardak suya 6 keci boynuzu kir kaynat kaynaynca altini kiz az fokurdasn sonra iliyinca icsin kocannn sabah aksam ac karnina hergun yeniden yapcaksinnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yasim 20 canim anne karnindan itibaren pkoluymusum doktora gittigim de bana dedi ki sen hic adet olmamissin sadece leke gelmis rahim duvarin kalin ve meneppZ sinirindasin dedi canim ben ilk hasta oldugum andan beri adetim bozuktu surekli adet sandigim kanamalar hergun oluyodu sonra dogum kontrol hapi ic dedi 1 yil ictim ve biraktim evlenecegim diye biraktigimdan itibaren adetim taamen kesildi olmuyorum hemde bebek olmuyor gidiyorum bir yil olmadan tedavi yapamam diyo bosyere vakit kaybediyorum yani

galaxsy s 4

Başka doktora gittin mi ki. Seninki farklı bir durum sonucta başlaması gerekir yani hemen

Yasim 20 canim anne karnindan itibaren pkoluymusum doktora gittigim de bana dedi ki sen hic adet olmamissin sadece leke gelmis rahim duvarin kalin ve meneppZ sinirindasin dedi canim ben ilk hasta oldugum andan beri adetim bozuktu surekli adet sandigim kanamalar hergun oluyodu sonra dogum kontrol hapi ic dedi 1 yil ictim ve biraktim evlenecegim diye biraktigimdan itibaren adetim taamen kesildi olmuyorum hemde bebek olmuyor gidiyorum bir yil olmadan tedavi yapamam diyo bosyere vakit kaybediyorum yani

galaxsy s 4

Canım tedavinin yani sıra soğan kürü yaptınmi hiç

galaxsy s 4

Özelde fallan bi doktor bul canm ya cok üzüldüm rabbim yardimcin olsun baska bi doktora gidip durumunu anlatsan 1 yildir deniyoruz desen

Başka doktora gittin mi ki. Seninki farklı bir durum sonucta başlaması gerekir yani hemen

Canim en az 10 tane doktora gittim hepsi farkli bisey diyo anlamadim ki cinslik yapiyolar baslamiyorlar ben hic adet olmadan nasil bebegim olcak yumurtalar calismayinca

galaxsy s 4

Özelde fallan bi doktor bul canm ya cok üzüldüm rabbim yardimcin olsun baska bi doktora gidip durumunu anlatsan 1 yildir deniyoruz desen

Canim gidecem pazartesi arastirma hastanesine bna onu diyen ozel di canim bende cok uzgunum esime baktikca kendimden nefret ediyorum oda cok istiyor bebek

galaxsy s 4

Canim tedaviye baslamiyor inatla ben hic denemedim o tarz seyler

galaxsy s 4

Canım bak soğani yemekde yemiyormuyz.bunu dene ınan çok faydalı Rabbim dilerse olur.Önce Allahin izniyle bu soğan kürü âdeti soktryo nettem arastr lutfen zaman kaybetme,denemlle bişey kaybetmezsin ınan önce

Canim en az 10 tane doktora gittim hepsi farkli bisey diyo anlamadim ki cinslik yapiyolar baslamiyorlar ben hic adet olmadan nasil bebegim olcak yumurtalar calismayinca

galaxsy s 4

Evet ışte yumurta olmazsa isterse üç yıl geçsin. Uyuz oluyorum bu duruma ya.

Kendide dedi canim tedavisiz olmayacagini ama sjnir ediyolar iste baslamiyor :(

galaxsy s 4

O zaman soğan kürü incir kürü falan dene canim bu ay başla bence. Bitki çayları da aslanpencesi civanpercemi hayit suyu falan. Onları da deneyebilirsin

Back