Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

amin amin amin.....

Insallah kuzum Allah razi olsun Rabbim ne muradin varsa versin bekleriz teyzesii tabiki bizi birakmasin gelsn saglikla bebisimiz kapimiz hep acik :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm sen kac yasindasin :)

Uff bee oda heee hic cabalamiooo adamm esin kac yasnda senin kuzumm

29 yasinda evet hic ama hic cabalamiyo kiz ben bazen diorum ya tek kisi mucadele ediorum oyle olurmu sorarim sana

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kizlarr keciboynuzu kurunu yaptim esim sevmedide keciboynuzu ozu var onu sabah aksam 2 yemek kasigi yedirsem ayni etki olurmu acaba cidden igrenc kokuyo yaf

Gebelikte mide yanmasi ve eksimesi cok fazla oluyor ama ozellikle gebelign ilerleyen doneminde bendede cok olmustu

arkadaslr bugun adetimin 15. gunu ama hala adet olmadım 11.gün kan testi yaptrdım 0.32 çıktı göğüslerm 15 gündür felaket acıyo ama hala adet olmadım olcak gibide bi belirti yok çıldırmak uzereyim neyapmalıyım hamile olma ihtimalim varmı sizce

Kizlar benden umudu kesin bu ay az once dayanamadim bi test daha yaptim, tamamen negatif. Yarinki kan testi sonucumdan da umudumu yitirdim artik depresyona girdim yahu

Son düzenleme:
Kizlarr keciboynuzu kurunu yaptim esim sevmedide keciboynuzu ozu var onu sabah aksam 2 yemek kasigi yedirsem ayni etki olurmu acaba cidden igrenc kokuyo yaf

Benimki valla iciyo korkusundanmi bilmem yoksa başına test olayıni Cikaricam biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…