- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
bnm bu ay adetım ıkı gun yogun surdu normalde 25 gunde bı olurdum bu ay 28 oldu bugun doktra gttım onnda amelıyatı cıktı gttı gorusemedık sımdı klomene baslasam olurmu adetten sonra 4 gun bugun
bıde sen kacıncı gun vuruldun ıgnenı
şu çift çizgiyii görsem varyaaa evin başköşesine koyucam yeteeeer cift cizgi istiyoruz :)))
Besinci gun basla kuzum yani yarin bassla kendin igne olcaksanda ben mesela sali basladim birdahaki hafta cars igne oldum ama doktora dansmadan igne olma derim ben zarari olmasin mesela sen cars baslican haftaya persembe igne olman lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne demek canim benim bende cok korkuordm pko var die olmassa diordum ama cok sukur bebisimiz gobisimde insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah
yaldızlı çerçeveye koyacam ben onu bi çıksın
Bu resimde de belli olmuyor. Bugun laboratuardaki kiza gosterdim kan verirken. Hamilesindir dedi, kanda bakariz net belli olur dedi. Yarin sabahi bekliyorum sabirsizlikla.
anladım cnm ıgneden sonra hangı gun ılıskı aynn senn taktıyı uygulucm bu ayDDD
senin pkolu olduğunu bilmiyorddum canım. ne güzel maşallah bebişin geliyor darısı bize hayırlısıyla. sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini
Pers igne olcan ya haftaya pers cuma cumartesi iliski kuzum ayaklar en az yarim saat havada ve ssabah dus kocayada keci boynuzu ozu ve keci biynuzu kitr kitr yesin baskada yok bu kadar ama klomende sabah aksam birer tane iki ivme sakin
pers ıgne ne cnm gobekten deılmı
kızım bnmkı hayttta yemes kecı boynuzu ewde var duruo ona baska bısı olmasmı
pers ıgne ne cnm gobekten deılmı
kızım bnmkı hayttta yemes kecı boynuzu ewde var duruo ona baska bısı olmasmı
Persembe gunu igne olcan diom.kizzzz benim koldan yaptilar kocam gobegimi gostertmedi erkek hemisireee himm nie yemez kiz o zaman bal kaymak besle adami guclensn barii
Benimki benim kadr cok istedigi icin yedi icti valla simdide cok mutlu sevip duruo insallah Rabbim saglikla.kucagimixa almayi nasip eder Aminm
tmm cnm o olur bak anladım cnm ıns olur ya dua et bak hamılenn duası kabul olurmus
ay cnm bnm ya rabbım saglıkla kucagına versın ıns cok mutlu olun cnm ya :)))
artık bebıs gormeye gelırs :)))
Merhaba canim cooooooooooookkk sevindimBenimki benim kadr cok istedigi icin yedi icti valla simdide cok mutlu sevip duruo insallah Rabbim saglikla.kucagimixa almayi nasip eder Aminm
Kızlar ÇOK ACiL fikrinize ihtiyacım var!!! Bugün adetimden bu yana 11. Günüm. Akıntımın rengi pembe. Yumurtam erken çatlamış olabilir mi?? Bitkisel kürler uyguluyorum..
Dün ovulasyon testimde çizgim belli belirsizdi, o yüzden bugün yapmamıştım,yarın yarın diye beklettim. Bir anda çatlamış olabilir mi???
Merhaba canim cooooooooooookkk sevindim
Kirmizilar i gorunce ciktim daha girmediydim o yuzden tebrik etmekte geciktim Allah anali babali buyutsun dar isi bizim basimiza
Etmezmiyim kuzummm dualarim.sizlerle Rabbim.sizlerede nasip etsin bu heycanii ve korkuyusurekli korkuyoda insan yaniii tatli durunlar bunlar agridan bulantidan memnun oluorsn tamam o orda var diorsun Rabbim hepimize.eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin.insallah Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?