- Emoji Skoru
- 133
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
evet cnm adetin 1. gününden itibaren ölçmeye başlıyorsun biraz karışık cnm ben herzman ölçmüyorum yumurtlama zamanını anlayabiliyorsun yumrtaan sonra adete yakın düşerse adet başlıyor düşmez de artarsa bebek vardır demekki benim düştüğü gün başlar adetim
evet cnm onlar asla bizim ne hissettiğimizi anlayamazlar ben ablama bile derdimi anlatamıyorum anlamıcak çünkü biliyorum eşim ve ben başka kimse bilmiyor ben üzülmeyeyim diye çok belli etmiyor ama oda çok istiyor başkaların çocuklarını nasıl seviyor fotoğraflarını çekiyor içim parçalanıyor benimde ama rabbimin bi bildiği vardır elbet inş tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz hepimiz
evet cnm onlar asla bizim ne hissettiğimizi anlayamazlar ben ablama bile derdimi anlatamıyorum anlamıcak çünkü biliyorum eşim ve ben başka kimse bilmiyor ben üzülmeyeyim diye çok belli etmiyor ama oda çok istiyor başkaların çocuklarını nasıl seviyor fotoğraflarını çekiyor içim parçalanıyor benimde ama rabbimin bi bildiği vardır elbet inş tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz hepimiz
canım netten araştır istersen keçi boynuzu kürü hem hızına hemde etkisi çogalıyomuş
hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum isyana girmez değilmi sabah ateşim düştü an meselesi adetimin başlaması boğazım düğüm düğüm oldu zor tutuyorum kendimi gerçi parkta oynayan çocuklara bakıp az ağlamadım ne yaptıysam olmadı içmediğim çay kalmadı yapmadığım kür kalmadı kimse bilmiyor bebek istediğimizi şimdi doktora gidersem herkesin haberi olur çeneleri kapanmaz şimdi olmaz yapmayın deyip duruyorlar sanki kendileri vericekler rızkını
Iki aydir kuzum bu ucuncu ay ama gecen ay gusel ovulasyonu denk getirmistim onceki ay oylesineydi olmayinca tes aldim yaptim sonuc husran bu ayda dedim kendimi kontrol ettireyim ettirdim ee adamida ettirmek istiyom yanasmiyo zorla
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Dun az kan geldi, adet oldum sandim. Ama bir daha da kan gelmedi. Test yaptim sabah, cok cok cok ama cok silik bir cizgi var sanki. Ya da ben halusinasyon goruyorum :) midem bulaniyor ve cok usuyorum. Daha ilk aydan boyle olursa birkac aya kafayi tirlatirim yahu ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off ben resmen hastalikliyim yaa.dusunmeden edemiorm kotu olasiliklari napim pimpirigin otesindeyim artik ben.kuzumm nasil geccek bu burda bi arkadas var iki kez bebegi gelsmedi karnnda kurtaj yaptiler kan pihtilasmasi varms meger ucuncude oldu cok sukur ama bazen bni korkutuo 4 ay dusuk tehlikesi var dio 5 ay erken dogm simdi nie soyluon ki benim kafami karistirion dimi yanii
Hepimizin bildiği, içten içe yaşadığı ve kabullenmekte zorlandığı 😊
Bu süreci ancak ve ancak yaşayan biri anlar. Gerisi hikaye. İnsanların bebek yok mu, darısı başına demeleri kalbime saplanan bir bıçak gibi dağlıyor her seferinde. Artık o kadar sıkıldım ki soranlara bebek düşünmüyorum daha bile demeye başladım.
Bu siteyi önceden üye olmadan takip ederdim. Benzer hikayeleri, duyguları okurdum. Ama uzaktan uzaktan. Sonra birşey farkettim. Burada paylaşılan dertler ortak. Bazen hislere tercüman. Tanımadığın insanların mesajları yeni bir umut ve destek. Çünkü yaşanılanlar ortak ve aynı dil konuşuluyor.
Birbirimizi tanımadan sevincimize, üzüntümüze ortak, destekçi oluyoruz.
Bu yüzden iyi ki buradayız. 😊
hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum isyana girmez değilmi sabah ateşim düştü an meselesi adetimin başlaması boğazım düğüm düğüm oldu zor tutuyorum kendimi gerçi parkta oynayan çocuklara bakıp az ağlamadım ne yaptıysam olmadı içmediğim çay kalmadı yapmadığım kür kalmadı kimse bilmiyor bebek istediğimizi şimdi doktora gidersem herkesin haberi olur çeneleri kapanmaz şimdi olmaz yapmayın deyip duruyorlar sanki kendileri vericekler rızkını
Dun az kan geldi, adet oldum sandim. Ama bir daha da kan gelmedi. Test yaptim sabah, cok cok cok ama cok silik bir cizgi var sanki. Ya da ben halusinasyon goruyorum :) midem bulaniyor ve cok usuyorum. Daha ilk aydan boyle olursa birkac aya kafayi tirlatirim yahu ben.
Benimde cok cok silikti kuzum iki gun sonra biraz daha koyu cikmsti ayy bendr cok usuyorumm yaa hamilelkte usurmuyms ki hamislerr
e be kardeşim ne diye sorarsınız bebek yok mu diye varsa zaten söler kız sinirrrr oluyorum öle insanlara boşver açıklama yapmak zorunda değilsin nasip de konuyu kapat
Canm bende senin gibi cift cizgiyi gordum siliklesinceye kadar devam ettik siliklesince biraktik adete 1 gün var negatif bizde ayni hataya düstuk devam etseydik keskebenm esim cok pimpirikli tuttu sanki bebek varsa bisi olursa siye korkuyo birlikte olmak istemiyo daha bisi yok yüz ustu yatirmiyo
o arkadaşın ayrı sen ayrı balımm bak sana sadece şunu diyim rabbim nasip ettiyse mutlaka dünyaya gelcek kuzun ahada ben o kadar dikkat ettik bilinçli gebelik diye bir ilaç içmedim nasip oldu mu olmadı canım ama allaha sığınıyorum vardır rabbimin bir bildiği çoooook şükür hamd olsun rabbime hani derler yaaa hoplasanda zıplasanda doğacak çocuk doğarr takmaaa o kaaaa
Ee sonra ne oldu? Hamis miydin? Ben biraz daha psikopatlasip testi actim. Yani plastiklerini attim. Cizgi su an daha net gorunuyor. Daha once yaptigim testi de actim. O tamamen beyaz cizgi yok. Bugunkunde cizgi var. Labaratuar 2 saat sonra acilacak. Gidip kan testi yaptiricam.
Ee sonra ne oldu? Hamis miydin? Ben biraz daha psikopatlasip testi actim. Yani plastiklerini attim. Cizgi su an daha net gorunuyor. Daha once yaptigim testi de actim. O tamamen beyaz cizgi yok. Bugunkunde cizgi var. Labaratuar 2 saat sonra acilacak. Gidip kan testi yaptiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?