• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ben biktm valla evlenmeden once hic icmicem hayatim.al simdi icio adam.krize bile girio cignemez sakiz falan birakmak icin tek zevki oyms onun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haaa tipik sigra kullananlarin tepkisi tek zevkim bu bunada mi karisican insallah birakir ama kuzum hakkinda hayirlisi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kız manyağğğğ yine kuruyorsun senaryoları güzel düşün güzel olsun duymayayım bi daha böle şeylerr elimde kalırsın sonra :52:

Off ben resmen hastalikliyim yaa.dusunmeden edemiorm kotu olasiliklari napim pimpirigin otesindeyim artik ben.kuzumm nasil geccek bu burda bi arkadas var iki kez bebegi gelsmedi karnnda kurtaj yaptiler kan pihtilasmasi varms meger ucuncude oldu cok sukur ama bazen bni korkutuo 4 ay dusuk tehlikesi var dio 5 ay erken dogm simdi nie soyluon ki benim kafami karistirion dimi yanii

8. gününde çizgi silikmiydi yokmuydu canım .ilk yaptıgında ....silikkende ilişkiye giriliyomu ay ben hiç bişey anlamadım bu ovulasyon testinden.kafam b1 milyon:27:

Evet silik cizgi cikmisti canim ama muhtemel iliski gunlerinde iliskiyi adet gelene kadar birakma koyu cizgiyi gordugun gun ve ertesi gunde calis sonrasinda ara verim yine bir var bir yok calis tatlim ben onu yapmadim ovulasyon bitince biraktim ama bu kez birakmiycam

yok canım 6-7 adet keçi boynuzunu kayanayan yarım lt suya atıyosun 5 dak kaynat . kapat altını sonra 20 dak . daha beklesin sonra süz eşin sabah akşam içsin ben geçen hafta başladım eşime
yaaa o dedgnz sey faydalı demı spermlerının canlılıgı ıcınmı kecıboynuzu

tatlım yenimi düşünmeye başladınız bebegi kaç aydır deniyosunuz tam olarak

Iki aydir kuzum bu ucuncu ay ama gecen ay gusel ovulasyonu denk getirmistim onceki ay oylesineydi olmayinca tes aldim yaptim sonuc husran bu ayda dedim kendimi kontrol ettireyim ettirdim ee adamida ettirmek istiyom yanasmiyo zorla

Off ben resmen hastalikliyim yaa.dusunmeden edemiorm kotu olasiliklari napim pimpirigin otesindeyim artik ben.kuzumm nasil geccek bu burda bi arkadas var iki kez bebegi gelsmedi karnnda kurtaj yaptiler kan pihtilasmasi varms meger ucuncude oldu cok sukur ama bazen bni korkutuo 4 ay dusuk tehlikesi var dio 5 ay erken dogm simdi nie soyluon ki benim kafami karistirion dimi yanii

canım korkma kimyasalda kanama oluyomuş. Allaha sıgın birşey olmaz dinlen bol bol 3 ay böle geçicek. yeşillikleri sirkeli suda beklet . ancak öyle tüket çig köfte yasak zaten çamaşır suyu falanda kullanma sakın .

5 senelik evli ve iki senedir bebek isteyen bit kadın olarak söyleyebilirim ki; sakın üzülme.

Bebek istediğimiz ilk sene o kadar üstünde durmuyordum ama çalışmalara başladığımız birinci senenin sonunda ciddi bunalıma girdiğimi hissetmiştim.

Bu süre içinde en yakın 4 arkadaşımın ve geçtiğimiz Haziran ayında evlenen görümcemin hamilelik haberlerini aldım.

Çokça inançlarımı sorguladığım, isyan ettiğim anlar oldu. Şimdiyse bir şeyden çok eminim. Her şey Allah'tan.. Olması da, olmaması da. Doğru zamanı bekliyordur.

Sakin ol ve şunu düşün; Eşinle evlenmeye ilk karar verdiğinde bebek için mi evlendin? Ve bebeğinin deç olması dünyanın sonu mu? boşver ve evliliğinin tadını çıkar.

Tüm bunları aylarca gözyaşı dökmüş bir kadın olarak söylüyorum.

Sabret ve Allah'tan hayırlısını dile. Çünkü O'nun mutlaka iyi bir planı vardır bizim için..

ne güzel yazmışsın hepimizin bildiği ama dillendirmediği duyguları

okumak iyi geldi :34::34::34::34::34::34:

Gitsn tabi canim.gitmemek die birsey yokkk sayim.yapilsn adamada sonrada doktor ona gore bisi der yaniii

Evet ama anlamiyo ille elif bagirsin cildirsin kavga dovus istiyo ama yok kendimi bu ay tutucam tatli tatli beynini yiycemm

Haaa tipik sigra kullananlarin tepkisi tek zevkim bu bunada mi karisican insallah birakir ama kuzum hakkinda hayirlisi

Insallah kuzum.tiksindircek bisi olsa keske ama doktora solicem.o desin icmez belki o.zaman adam bikti benden dun aksamda aradim.ilaci unuttm die bunuda solicem uyarsn.kocami :D

Iki aydir kuzum bu ucuncu ay ama gecen ay gusel ovulasyonu denk getirmistim onceki ay oylesineydi olmayinca tes aldim yaptim sonuc husran bu ayda dedim kendimi kontrol ettireyim ettirdim ee adamida ettirmek istiyom yanasmiyo zorla

bak canım nette bi yazı okumuştum tamamen sağlıklı ve hiç bir sorunu olmayan ideal çiftlerde bile hamile kalma şansı yüzde yirmi düzeyini geçmiyor ve dolayısıyla bu şans en ufak bir değişiklikte ya da farklılıkta daha da düşük olabiliyor. Bu nedenle çocuk sahibi olmak istiyorsanız ilk olarak moralinizi bozmamalı ve çocuk yapmanın sanıldığı kadar hızlı bir şey olmadığını hesaba katmalısınız.

kısmet canım sorun yapma eşinde görünsün ona göre bi yol izlersiniz

canım korkma kimyasalda kanama oluyomuş. Allaha sıgın birşey olmaz dinlen bol bol 3 ay böle geçicek. yeşillikleri sirkeli suda beklet . ancak öyle tüket çig köfte yasak zaten çamaşır suyu falanda kullanma sakın .

Calisiorm canim dinlenmem cok zor ama cigkofte neden yasak benim canim eksi istedgndn yedim bi kac kez :(:(

Yok pkolularin erken hamis oolabilecegini bu senin tezinmi yoksam :)

Kuzum pko olanlar zor hamile kalirmis ole demisti doktorum ama ben bu olayi yendm hemen hamile kaldm demekki pkolular hamile kalabilior buda benim tezim kuzum :D

Evet ama anlamiyo ille elif bagirsin cildirsin kavga dovus istiyo ama yok kendimi bu ay tutucam tatli tatli beynini yiycemm

Ye kuzum taktik degistir ole anlamio belki anlar bolee hepsi ayniji

Back