- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #7.741
O zaman idrar testine güvenme tekrar kan testi ver canim.
2 Gun daha bekleyeyimde yaptirayim canm :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman idrar testine güvenme tekrar kan testi ver canim.
canım bişey sorucam iğne vurulduktan sonra çatlamışmı çatlamamışmı baktımı dr kontrole çağırdımı seni ?
Belki geç dollenmedir hemen bozma moralini :))
Yok canim cagirmadi. Gecen ayda cagirmamisti.
ee nasıl anlıyor çatladığını o hafta bakarsa görüyor çünki bence bi dahaki ay gitmelisin o 14 gün geçmiyor zaten insana en azından çatlamış derse insan daha bi pozitif oluyor..
canım var ya zaten 2 haftayı zor bekliodum bunuda dedinz ya iyice heyecanlandım sabırszlandım zor geçer zaman
canım sen kan testi yaptır bakalım bebiştir inşAllah :)
günaydın kızlar herkese
nasılsınz bakalım.
mnspapatya canım bulantıların ne durumda ?
Merhaba arkadaşlar, bişey soracağım benim adet öncesi göğüslerimde ağrı veya şişme olmuyor, hamile olursam bu belirti olur mu ki ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar, bişey soracağım benim adet öncesi göğüslerimde ağrı veya şişme olmuyor, hamile olursam bu belirti olur mu ki ?
Merhaba canim benim bulantilar sanki iki gundur azldi gibi ama hala var maalesef bisi yiyp icmek cok zor bana bi an sevk gelio yiom.ole ama kotym hala maalesef ve snki bebislerm kipirdio mu ne icimde bole guruldama gibi kayma gibi bisiler oluo sankim bel ve kasik agrim var bugnde maalesef
canım şuan çok küçük zaten 15 17 ci haftalarda başlıyor anne hissetmeye vee sakın endişelenme gaz o hamilelikte resmen bir gazman oluyorsun :) benim bi arkadaşım vardı bağırsak hareketlerini yanındayken bile duyuyordum düşün yani tabii son aylarında :)
Canim benimkiler ikiz biraz daha yer kapliyorlar bu zamanda karni cikan yok ama benim disardan azda olsa belli direk hareket hissetmem zaten imkansiz ama agirliktan dolayi anlayabiliorm doktormda solemsti bana ben hamile kaldgm gunden anladm.hamileligimi o zamanda kimse inanmamisti :):):)
ay maş. ya ikiz demek rabbim sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin yok zaten hamile olduğun zaman içine doğuyor ben çok inanıyorum buna :)
12. Saat aşılamam yapıldı ama ben hayatım boyunca bu kadar acı çekmemiştim bidaha üstüne para verseler yapmam 😭😭
inşallah deger canım çektigin acıya bebiş gelir bu ay
Merhaba canim evet olur benmde oyle oldu gogslermde dmarlar belirginlesti sisti ve agridan dokunamadm diebilirim