Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ee nasıl anlıyor çatladığını o hafta bakarsa görüyor çünki bence bi dahaki ay gitmelisin o 14 gün geçmiyor zaten insana en azından çatlamış derse insan daha bi pozitif oluyor..

Söylerim Dr a canim. Nisanda kist olmamisti 2 yumurtamda catlamisti. Mayista biri catlamis biri catlamamis. Bakalim bu ay ne olacak???

Merhaba arkadaşlar, bişey soracağım benim adet öncesi göğüslerimde ağrı veya şişme olmuyor, hamile olursam bu belirti olur mu ki ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sen kan testi yaptır bakalım bebiştir inşAllah :)

günaydın kızlar herkese :3:

nasılsınz bakalım.
mnspapatya canım bulantıların ne durumda ?

Merhaba canim benim bulantilar sanki iki gundur azldi gibi ama hala var maalesef bisi yiyp icmek cok zor bana bi an sevk gelio yiom.ole ama kotym hala maalesef ve snki bebislerm kipirdio mu ne icimde bole guruldama gibi kayma gibi bisiler oluo sankim bel ve kasik agrim var bugnde maalesef

Merhaba arkadaşlar, bişey soracağım benim adet öncesi göğüslerimde ağrı veya şişme olmuyor, hamile olursam bu belirti olur mu ki ?

benim regliden önce olurdu ama bu ay böle biraz daha gergindi uçları belirginlşmişti yani daha farklıydı eşim bile farkediodu yani gögüslerde olur belirti canım muhakkak ama çok mu az mı bilinmez. benim damarlarımın renkleri bile belirgnleşmişti.

Merhaba canim evet olur benmde oyle oldu gogslermde dmarlar belirginlesti sisti ve agridan dokunamadm diebilirim

Merhaba canim benim bulantilar sanki iki gundur azldi gibi ama hala var maalesef bisi yiyp icmek cok zor bana bi an sevk gelio yiom.ole ama kotym hala maalesef ve snki bebislerm kipirdio mu ne icimde bole guruldama gibi kayma gibi bisiler oluo sankim bel ve kasik agrim var bugnde maalesef

canım şuan çok küçük zaten 15 17 ci haftalarda başlıyor anne hissetmeye vee sakın endişelenme gaz o hamilelikte resmen bir gazman oluyorsun :) benim bi arkadaşım vardı bağırsak hareketlerini yanındayken bile duyuyordum düşün yani tabii son aylarında :)

canım şuan çok küçük zaten 15 17 ci haftalarda başlıyor anne hissetmeye vee sakın endişelenme gaz o hamilelikte resmen bir gazman oluyorsun :) benim bi arkadaşım vardı bağırsak hareketlerini yanındayken bile duyuyordum düşün yani tabii son aylarında :)

Canim benimkiler ikiz biraz daha yer kapliyorlar bu zamanda karni cikan yok ama benim disardan azda olsa belli direk hareket hissetmem zaten imkansiz ama agirliktan dolayi anlayabiliorm doktormda solemsti bana ben hamile kaldgm gunden anladm.hamileligimi o zamanda kimse inanmamisti :):):)

Canim benimkiler ikiz biraz daha yer kapliyorlar bu zamanda karni cikan yok ama benim disardan azda olsa belli direk hareket hissetmem zaten imkansiz ama agirliktan dolayi anlayabiliorm doktormda solemsti bana ben hamile kaldgm gunden anladm.hamileligimi o zamanda kimse inanmamisti :):):)

ay maş. ya ikiz demek rabbim sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin yok zaten hamile olduğun zaman içine doğuyor ben çok inanıyorum buna :)

ay maş. ya ikiz demek rabbim sağlıcakla yavrularına kavuşmayı nasip etsin yok zaten hamile olduğun zaman içine doğuyor ben çok inanıyorum buna :)

Cok sagol canim darisi tum.isteyenlerin basina insallah Amin Allah razi olsun evet kesinlikle ama herkes bana psikolojk dedi bak kendini kaptrma uzulceksn ama anlatamiosn icindekileri canim :D tum organlarn yer degstirio yillarca sabtler yani yer acilio bebike insan hissedior buna cok.cok.eminim

Back