- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #7.561
Eki Görüntüle 1134871 kizlarrrrr yorum yapinnnn ???
canım testin adın al bi mi hayırlı olsun kaç gün geçti gebelik var bu testte göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa nasıl hamilelik belirtileri başladımı uyku bulantı bende hiç olmadı kusma falan .kız çocuk anneyi yoruyomuş bulantı kusma çok oluyo derler
Kizlar kan sonucum 153 cikti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Batim 27 mayis sizce değer nasil normal herhalde
Batim 27 mayis sizce değer nasil normal herhalde
Kizlar kan sonucum 153 cikti
Gebeliğin hayırlı olur inşallah kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım yumurtlamadan dolayı sanırımmo agrı cnkı sat tarıhımızde aynı benmde öyle agrım hatta ara ara sancı agrıda dııl tam bgünleri degerlendirmek lazım ama üç gün üst üste ilişki sperm açısından zararlı mı acaba cok kararsız kaldım yoksa bhünde çalışcam 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaa bugün benim bat günüm 28 mayıs regl olmadım.
Ayrıca kasıklarımda ağrılar oluyor belimede böle şimşek gibi battı 2 kere dün gece ağrı. en belirgin değiik şey ise göğüslerim şişerdi regliden önce ama bu kez damarlarımın rengi belirginleşti morarmış gibi sandım bi baktım damarların rengi belirgibleşmiş. sizin dediğiniz gibi ama test yapmak için korkuyorum. triodım vardı ilaç kullanıyordum ben ölçüm yaptırdık normal seviyelere düşmüş 3.6 çıktı. Denemeler yaparkende zaten 4.2 idi troid seviyem üst sınırdaydı. hamile kalmışmıyımdır bilmiyorum pazartesi kan testi yapcam direkt öle düşünüyorum.
Günaydın arkadaşlar.bu ay yine hüsran ne yapsam olmuyor çok üzülüyorum: (
Gunaydin kuzummm uzulme lutfennn hersey Rabbimden Rabbim herseyin hayirlisini versin lutfen yipratma kendini