Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Insallahh insallah canim araba alsak aileler bizi keser sanirim:) insallah insallah buyucek saglikla insalah kocan napti kizx

Deger nekadar oluyor. Doktor muayene etti mi seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy napsin oda dinleniyo :) nie kiz nie bogsunlarrr

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canım bir şey sorucam.senin de adet belirtilerin oldu mu mesela benin gerginliğin ve tatlı yeme isteğim bi de göğüs acim var .bildiğin tipik adet belirtilerin.bi umut soruyorum iste.

Evett canim vardi gosuslerim cumartesi pazar adet olacakmisim gibi asiri sisti hassaslasti suan hafif arada sizlamam var ama o gunlerdeki kadar sis degil bitanem insallah hamileliktendir insallahhh bitanem suan bile kasiklarim felaket agiriyo bas donmem basladi

Anladım canım ama sanırım benim ki adet belirtileri çikolata yeme isteği bile var. Moralim çok bozuk

Anladım canım ama sanırım benim ki adet belirtileri çikolata yeme isteği bile var. Moralim çok bozuk

Bozma moralini beni biliyosun az zirlamadim c.tesi gunu ama sukurki pazar gunu gusel sonucu aldim insallahh yarinda degerimin daha gusel yukselisini gorurum Allah buyuk onun ümidi icindeyim suan

Bozma moralini beni biliyosun az zirlamadim c.tesi gunu ama sukurki pazar gunu gusel sonucu aldim insallahh yarinda degerimin daha gusel yukselisini gorurum Allah buyuk onun ümidi icindeyim suan

Yükselecek canım benim gönlünü ferah tut tatlım

eee hamilesindir o zman hayırlı olsunn canım

canım üzülme yaa .neden olmuyo bizim bebiş bi türlü bende anlamadım ya

sırıne ben tesaduf bır konu buldum onu arastırıyorum kan pıhtılasması dıye ... Bılmıyorum sen testlerınde yaptırdın mı ? Belırtılerıne baktım sankı bende var gıbı ... Bacaklarda kılcal damarlar , bır yere carpınca hemen morarması , sebepsız dusuk veya kalp atısı durması vs gıbı .. Olmadı bu ay doktorumdan bu testın yapılmasını ıstıcem .. :26:

selam kizlarrrr mayis ayinda da maalesef tutmadiiiii kaldi umutlar haziranaaaaaa :18:
Canim demekki vakti zamani var, ben inaniyorum bizde burdan hamileyimmm diye mutluluk cigligi aticaz insaallah😅uzulme insaallah haziranda asilama yaptirirsin o zaman bebisin gobusune tutunur dua edelim birbirimize. Ben hep dua ediyorum insaallah tez zamanda bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur benimde asilamadaki 5.gunum gecmiyor gunler :18:

Son düzenleme:

evet hayırlısı ne dıyelım .. Bakalım kısmet beklemedeyım bende dr umla konustuk bu ayı kendı halıne bırakıcaz 12 hazıranda tekrar gorusucez ve karar verıcez bakalım.. Amınnnn canım cumlemıze ınsallah nasıp olsunnn

ayyy yenı hamıss arkadslar var hayırlı olsunn cok sevındım onlaraa:):) darısı bıze ıns. tabıkı hazırandaa mayıs ayı benım ıcın bıtmıstır artık ınss hazıranda tutarrr

Aksam test yaptim yine önceki yaptigim loboquick di dun sabah yapmistim bunun adi labmen idrarimi tutmadan aksam yaptim kirmizi cikti baya silik değil batim yarin doktordan cuma günü için rendevu aldim inş kese görünür gitmisken kizlar keseyi batdan kaç gün sonra gördünüz

canlarım bugün kan verdim 111 çıktı değerim. perşembeye doktora gideceğim. inşallah hayırlısıyla devamı da gelir. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.
benim öğrenmem biraz tuhaf oldu. kanı verdim mesai saati bitimine yakındı. yarına öğrenirsiniz dedi görevli. sonra benim çakal kocam benden habersiz acile gidip öğrenmiş sonucu. eve geldi yüzünde acayip bir gülümseme var. hemen anladım. kaynım var kayınvalidem var yanımızda. kaş göz işaretiyle anlattı bana. yani anlayacağınız kocacım sürpriz yaptı bana. darısı isteyen herkese olsun inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…