- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.381
Ahahaha bencede alin kuzum lazim artik bebis icin bunun dogum sancilari felan gelicekk ooo oooo daha cok gusel seyler yasiycazzz insallahhh insallah teyzesi degeri cabucak yukselsinde annesinide mutlu etsinn bebisimmm :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insallahh insallah canim araba alsak aileler bizi keser sanirim:) insallah insallah buyucek saglikla insalah kocan napti kizx
Ben sabirsiz davrandim adetime 4 gun kala cuma gunu 4 cikti pazar 29.9 a yukseldi yarin tekrar yaptiricam cunku yarin adet gunum bakalim insallah sende olesindir ben acile gidim ilac kullanicam gebelik testi yaptirmak istiyorum de yapiyolar
Deger nekadar oluyor. Doktor muayene etti mi seni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy napsin oda dinleniyo :) nie kiz nie bogsunlarrr
Canım bir şey sorucam.senin de adet belirtilerin oldu mu mesela benin gerginliğin ve tatlı yeme isteğim bi de göğüs acim var .bildiğin tipik adet belirtilerin.bi umut soruyorum iste.
Evett canim vardi gosuslerim cumartesi pazar adet olacakmisim gibi asiri sisti hassaslasti suan hafif arada sizlamam var ama o gunlerdeki kadar sis degil bitanem insallah hamileliktendir insallahhh bitanem suan bile kasiklarim felaket agiriyo bas donmem basladi
Anladım canım ama sanırım benim ki adet belirtileri çikolata yeme isteği bile var. Moralim çok bozuk
Bozma moralini beni biliyosun az zirlamadim c.tesi gunu ama sukurki pazar gunu gusel sonucu aldim insallahh yarinda degerimin daha gusel yukselisini gorurum Allah buyuk onun ümidi icindeyim suan
inş canım inş sonra bunalıma giriyorsunuz çekemiyorum sizi ayolll :))))
selam kizlarrrr mayis ayinda da maalesef tutmadiiiii kaldi umutlar haziranaaaaaa :18:
Mrb kizlar test yaptim ikinci yibe silik. Ilk yaptigimdan daha belirgin ama. Yarin kan testi yaotirip emin olmak en iyisi.. o degilde neden batim gecti benim hic gunu degismezdi hep duzenli olurdum
Yükselecek canım benim gönlünü ferah tut tatlım
Insallah bitanem sende cok uzulme kendini yipratma tamam mi kuzumm
canım üzülme yaa .neden olmuyo bizim bebiş bi türlü bende anlamadım ya
Canim demekki vakti zamani var, ben inaniyorum bizde burdan hamileyimmm diye mutluluk cigligi aticaz insaallah😅uzulme insaallah haziranda asilama yaptirirsin o zaman bebisin gobusune tutunur dua edelim birbirimize. Ben hep dua ediyorum insaallah tez zamanda bebislerimizi kucagimiza almak nasip olurselam kizlarrrr mayis ayinda da maalesef tutmadiiiii kaldi umutlar haziranaaaaaa :18:
canim demekki vakti zamani var, uzulme insaallah haziranda asilama yaptirirsin o zaman bebisin gobusune tutunur dua edelim birbirimize. Ben hep dua ediyorum insaallah tez zamanda bebislerimizi kucagimiza almak nasip olurBenimde asilamadaki 5.gunum gecmiyor gunler :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?