- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.321
siz yazışmaya başlayın canım öteki ay da biz gelicez inşallah :)
geliriz tabi canım sizin en azından tecrübelerinizden yararlanırızgelin kuzum şimdi de uğrayın ara ara yalnız birakmayin teyzoslar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geliriz tabi canım sizin en azından tecrübelerinizden yararlanırız
Şimdilik bişi yok canım siz hele böyle güzel güzel sağlıklı yaşayın hamileliklerinizi biz geriden gelenler olarak sorularımız o zaman başlarne istiosan soylum tatlım :)
Malesef dandini
6 7 tane keçiboynuzu kaynamakta olan yarım litre suyun içine kırıp atıyoruz 3 4 dakika ağzı kapalı kaynatıp soguduktan sonra szüp ikiye bölüyoruz yarısını sabah aç karnına yarısını akşam aç karnına içiriyoruz ben böyle yapıyordum kocişeEhuu ehuuu şu keçi boynuzu tarifini istiyorum :))))
Ehuu ehuuu şu keçi boynuzu tarifini istiyorum :))))
canım aslında onlar stres yapio ben hiç bise yapmadim bu ay önceki aylarda herşeyi denedim bu ay tek ilişki oldu hamile oldum ama diyordum ki bu ay olmaz kafam rahattı
canım aslında onlar stres yapio ben hiç bise yapmadim bu ay önceki aylarda herşeyi denedim bu ay tek ilişki oldu hamile oldum ama diyordum ki bu ay olmaz kafam rahattı
çok sağol canım tarif için sanki içicekte içsede bi kere içer sanmıyorum :))) ama belki tadı nasıl bilmiyorum ama hani severse yaparım ona su hazır olcak dimi ???
Tatlm birşeyler danışabilirmiyim ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabiki bebekkk :)))
tabiki bebekkk :)))
Çok şükür kanamam olmadı bi daha, keseyi hcg 6000 lerdeykn görcez dedi dün hcg 358 di 4 haziranda görüşelim dedi ben kaç haftalk gebeyim blmyrm doktorm çok yoğun acaba değişmelimiyim çok iyi ama çok hastası var bilmiyorum yatıyorum evdeym :) çok tuvalete gdyrm normalmi?
sağıkla al kucağına meleğini inş benim içinde dua et özlem benn :)))
tahmini 3 haftalık gebesin ama 6000 çok şaşırdım vallahi benim bildiğim 1500 2000 en fazla 2500 lerde kese görünür ama şu var her dr farklı işte sen çarşamba keseyi rahatlıkla görürsün canım değerin 2800 lerde olcak o zaman çok ilginç dr iyide diyorsun acaba çok dolu olduğu için mi 4 haziran dedi seni yanıltmayayım ama o zaman bebiş bile görünür keseciğinde minnacık mercimek kadar da olsa görünür bence
Birde kasık ağrılarım bugn hafifledi normal değilmi?
normal canım normal yerleşmiştir minnoş ondan rahatlamışsındr ayrıca lavaboya gitmende çok normal bunları düşünme rahat ol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?