Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ya canım benim kahverengi lekelenme geçmedi gitti halen devam ediyor afedersiniz böyle çikolata renginde çamur gibi anlamadım gitti doktorumda bu hafta yerinde yok şaşırdım anlayacağın

defne senin kaç gün oldu kuzum yaaa bide kürtaj olmadın dimi sen???

Gunaydin tatlimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkenden kalktimm Allahim doktora goturecem diye herifi doktor izinliymis beni deli etti persembe trabzonda gidelim dedim adama ben ayarliycam diyo ben boguyum mu bunu hazir iceride yatoyoken kokten cozuyum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Imkaniniz durumunuz musaitse esinide gotur hem gezersiniz degisiklik olur sizin icin

bence yapma lazım olucak o sana

Ben iki iki bck.gun zorla adet oluoyordm yaa sonra ilac ictm 4 gune cikmsti simdi olmyrm ohh ne guzell :)

Sakin.ol kuzum yaaa lutfen.bogma adami bebis icin lazim.o persembe icinde bak doktorlar belki calismuordur sonra gidipte gorunmedn gelmeyesin birde adam iyice sinirlennir

Ayyy sabah sabah güldürdün bni sakin ol kuzummonuda anla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esin fazla icmemeye calissin erkekleri daha cok etkilio benimki az iciyo 4 bilemedin 5 tane

Off yaa benimki dun aksam cok kotu oldi sigarasi yok die adam onceki ictklernden icms resmen ya napcam ben bu adama ne kadar icme igreniorm.desem.inadina icio sankk

canım bu normal adet kanaman değil mi? başka bire doktora da gözüksene en azndan doktorların tutumlarına bakıp bir yol çizersin

canım bende öyle biliyorum adet kanaması diye benim bugün tam 54 gün oldu kızımda sezeryanla doğum olduğu için 18 sürmüştü bitmişti lohusalığım oğlumda 5 aylıktı biliyorsun normal doğum oldu 20. günde temizlendim sonra ilk adetim başladı sancımdan anladım ve tatlı isteğimden tekrar temizlendim ve en son lohusalığımın bitiminde yani 41.gün tekrar adet oldum ve 14 gündür de azalmıyor bitmiyor bitmiyor yeminle sinir oldum hoppp boşalıveriyor bide çooooookkk midem bulanıyor 3 gündür korunmamıza rağmen gebelik testi yaptım düşün yok bişey ayyy başımda dönüyor kızzz psikolojik hepp 3 kere birliktelik oldu o zaman valla adam o kadar dikkat ediyor nerden hamile kalıyorsun manyağımmmm ben kızzz

Dimi ahh bi ihtiyacim olmasa illet etti beni umarsiz cocuk istiyo ama yaptigi bisey yok anca otursun pasa

o da içten içe düşünüyordur ama sana belli etmiyordur bence çünkü sen evhamlı o evhamlı olmaz

Off yaa benimki dun aksam cok kotu oldi sigarasi yok die adam onceki ictklernden icms resmen ya napcam ben bu adama ne kadar icme igreniorm.desem.inadina icio sankk

Senin yaninda icmesin ama soyle sen icmedigin icin bunyende su aralar hassas icmesin yaninda sakin benim enistem kardesimin ilk gebeliginde iciyomus o yuzden bebegin esigi yaslanmis yani beslenememeye baslamis sezeryanla aldilar hemen dikkat etsin
Onada hak veriyorum bir yandan bende icemeyince cinnet geciriyorum resmmen

canım ya psikolojik olabilir dediğin gibi taktığın için ya da düşünüyorsan kafanda bişiler onun etkisidir belki de...sen yine de başka doktora görün en azından fikir sahibi olursun için rahatlar

ılahıııı sırıne hay aklınla bın dgru bz kadınlar neler yaptrmayz kı eslermze :):):) nasıldı tarfı sadece kecıboynuzumu

yok canım 6-7 adet keçi boynuzunu kayanayan yarım lt suya atıyosun 5 dak kaynat . kapat altını sonra 20 dak . daha beklesin sonra süz eşin sabah akşam içsin ben geçen hafta başladım eşime

Ben iki iki bck.gun zorla adet oluoyordm yaa sonra ilac ictm 4 gune cikmsti simdi olmyrm ohh ne guzell :)

Sen rahatladin iste ben hic sevmiyorum bu donemi hemde hicccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…