• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Benim düşük tehlikem oldugu zaman vermişti doktor bebek gelişsin tutunsun düşük olmasın diye. . Hamile kalmaya yardımcı da olabiliyordur belki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ovulasyon tarıhını nasıl hesaplıyoruzz benıde bılgılendırımısınız ınternetten arastrdım ama anlamıyrm pek ınternette yazılanları yardımcı olabılırmısınz:49:

sinir küpü olmuş vaziyetteyim şu an kızlarr bitmiyor benim kanamam bir sıkıntı yok demişti dr ama bir sıkıntı yoksa damardan fışkırırcasına kan geliyor benden ne saçma ama bu haftada izinliymiş dr heriflede hormonlar fırladığı için tartıştık ya adam o kadar rahat ki rahatlığı bana batıyor resmen 2 aydır ped kullana kullana mahvoldum işine geliyorrr resmen reglimin uzun sürmesi ağız burun dalacam bir gün bakalım ne olcak manyakkkk heriff :41:

ovulasyon tarıhını nasıl hesaplıyoruzz benıde bılgılendırımısınız ınternetten arastrdım ama anlamıyrm pek ınternette yazılanları yardımcı olabılırmısınz:49:

diyelim ki adetin 28 gün sürüyorsa 14 çıkaracan bebekk yani 14. gün gıdaklıyorsun ama bazen erkende olabiliyor ovülasyıon testi al bende aldım ama ben akıntımdan ve cinsel isteğimden anlıyorum açıkçası çakişşş

diyelim ki adetin 28 gün sürüyorsa 14 çıkaracan bebekk yani 14. gün gıdaklıyorsun ama bazen erkende olabiliyor ovülasyıon testi al bende aldım ama ben akıntımdan ve cinsel isteğimden anlıyorum açıkçası çakişşş

ovulasyon hesaplama testlerı varmı kı aaa bılmıordumm ıı oldu ogrendıgım 28 den 14 cıkarınca ovulasyon gunu demı

canım iyisin dimi lekelenmelerin geçer geçmez korunmayı bırak inş hemen hamiş kalırsın :38:
ya canım benim kahverengi lekelenme geçmedi gitti halen devam ediyor afedersiniz böyle çikolata renginde çamur gibi anlamadım gitti doktorumda bu hafta yerinde yok şaşırdım anlayacağın

sinir küpü olmuş vaziyetteyim şu an kızlarr bitmiyor benim kanamam bir sıkıntı yok demişti dr ama bir sıkıntı yoksa damardan fışkırırcasına kan geliyor benden ne saçma ama bu haftada izinliymiş dr heriflede hormonlar fırladığı için tartıştık ya adam o kadar rahat ki rahatlığı bana batıyor resmen 2 aydır ped kullana kullana mahvoldum işine geliyorrr resmen reglimin uzun sürmesi ağız burun dalacam bir gün bakalım ne olcak manyakkkk heriff :41:
canım bu normal adet kanaman değil mi? başka bire doktora da gözüksene en azndan doktorların tutumlarına bakıp bir yol çizersin

Bi rahat birak kendini o kadar yorma su beynini her zaman ayni olmaz benim bi onceki ay 10 gun surdu adetim gec olmustum gecenkide 8 gun ara ara lekelerle surekli ayni modda degilde simdiyse az goruyorum
Adama saldirma bosuna napsin onun anladigi bisey degilki kuzum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Back