- Emoji Skoru
- 123
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
slm kızlar benim bat ta 19 mayıs:18: hayırlısı bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende esimde iciyoruzbirakmaya calisiyorum onceden 1 paket felan iciyodum simdi ince sigarada yarim anca iciyorum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Anladim saol canim
galaxsy s 4
Benim düşük tehlikem oldugu zaman vermişti doktor bebek gelişsin tutunsun düşük olmasın diye. . Hamile kalmaya yardımcı da olabiliyordur belki...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyiyim kuşumm işe geldm umarım günüm iyi geçer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım hepimiz için öle olur
ovulasyon tarıhını nasıl hesaplıyoruzz benıde bılgılendırımısınız ınternetten arastrdım ama anlamıyrm pek ınternette yazılanları yardımcı olabılırmısınz![]()
diyelim ki adetin 28 gün sürüyorsa 14 çıkaracan bebekk yani 14. gün gıdaklıyorsun ama bazen erkende olabiliyor ovülasyıon testi al bende aldım ama ben akıntımdan ve cinsel isteğimden anlıyorum açıkçası çakişşş
Gunaydin kuzucuklarrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ovulasyon hesaplama testlerı varmı kı aaa bılmıordumm ıı oldu ogrendıgım 28 den 14 cıkarınca ovulasyon gunu demı
var canım bak sana özelden yazıyorum o siteden al canım ben memnun kalıyorum
ya canım benim kahverengi lekelenme geçmedi gitti halen devam ediyor afedersiniz böyle çikolata renginde çamur gibi anlamadım gitti doktorumda bu hafta yerinde yok şaşırdım anlayacağıncanım iyisin dimi lekelenmelerin geçer geçmez korunmayı bırak inş hemen hamiş kalırsın![]()
tamam cok tesekkr ederm cok saolll cnm bnm ınsallah tuttururuz bu ayyy![]()
canım bu normal adet kanaman değil mi? başka bire doktora da gözüksene en azndan doktorların tutumlarına bakıp bir yol çizersinsinir küpü olmuş vaziyetteyim şu an kızlarr bitmiyor benim kanamam bir sıkıntı yok demişti dr ama bir sıkıntı yoksa damardan fışkırırcasına kan geliyor benden ne saçma ama bu haftada izinliymiş dr heriflede hormonlar fırladığı için tartıştık ya adam o kadar rahat ki rahatlığı bana batıyor resmen 2 aydır ped kullana kullana mahvoldum işine geliyorrr resmen reglimin uzun sürmesi ağız burun dalacam bir gün bakalım ne olcak manyakkkk heriff![]()
ne demek kuzumm her zaman yardımcı olurum
sinir küpü olmuş vaziyetteyim şu an kızlarr bitmiyor benim kanamam bir sıkıntı yok demişti dr ama bir sıkıntı yoksa damardan fışkırırcasına kan geliyor benden ne saçma ama bu haftada izinliymiş dr heriflede hormonlar fırladığı için tartıştık ya adam o kadar rahat ki rahatlığı bana batıyor resmen 2 aydır ped kullana kullana mahvoldum işine geliyorrr resmen reglimin uzun sürmesi ağız burun dalacam bir gün bakalım ne olcak manyakkkk heriff![]()
Gunaydin minnoslarrr :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi