• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Hosgeldin kuzum insallah senin kacinci denemen kuzum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ben yaklasık 6 ay oldu ilk ikinci ayda kimyasal gebelik yaşadım bu ay ilk defa ovulüsyon testi aldım batım gecen ay 23 tü bu ay 27 oldu ümitlendim ama boşunaymış bu ay soğan kürünüde deniyicem içebilirsem tabi

Bi rahat birak kendini o kadar yorma su beynini her zaman ayni olmaz benim bi onceki ay 10 gun surdu adetim gec olmustum gecenkide 8 gun ara ara lekelerle surekli ayni modda degilde simdiyse az goruyorum
Adama saldirma bosuna napsin onun anladigi bisey degilki kuzum

ayy elifff inan ki artık afedersin vajinam tahriş oluyor korkuyorum ped takmaya adama niye kızıyorum şundan canım ben ilçedeyim geçende burdaki dr muayene etti beni ama doğumu merkezde özelde dr um var ona yaptırmıştık ona gidelim diyorum adamın dediği şeye bakk işlerim var bir güncüğünü bana ayırmıyor eşş...o.... hele bir iyleşeyim görür gününü o

Sakin.ol kuzum yaaa lutfen.bogma adami bebis icin lazim.o :D persembe icinde bak doktorlar belki calismuordur sonra gidipte gorunmedn gelmeyesin birde adam iyice sinirlennir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok o cok rahat kiz doktor izinli dediginde ben cingar cikardim madem oyle internette randevuda neden acik bizde kendimize ona gore ayarliyoruz canim bu kadarda madur edilmezki diyorum adam rahat olurmusun hadi gidelim kizada kusura bakmayin iyi calismalar diye seytan dio allahim tokustur kafalarini mutlu oldu

sinir küpü olmuş vaziyetteyim şu an kızlarr bitmiyor benim kanamam bir sıkıntı yok demişti dr ama bir sıkıntı yoksa damardan fışkırırcasına kan geliyor benden ne saçma ama bu haftada izinliymiş dr heriflede hormonlar fırladığı için tartıştık ya adam o kadar rahat ki rahatlığı bana batıyor resmen 2 aydır ped kullana kullana mahvoldum işine geliyorrr resmen reglimin uzun sürmesi ağız burun dalacam bir gün bakalım ne olcak manyakkkk heriff :41:

:D benim eşimde farksız sayılmaz şekerim . işe yarayacagı zaman ya canı sıkkın olur ya hali olmaz . bende surat asıp yatarım olan benim bütün ay ugraştıgım emeklerime oluyo . bu ay artık alttan alıcam nasıl sabredebilirsem. mecbur:20::20:

Kızlar ben dün adet olmuştum bugün hormonlar için kan verdim öğleden sonra çıkıcak :( umarım olumsuz bişi çıkmaz :( doktor hamilelik testi de istedi üstüne adet görme diye bişi varmış :) Allahım ya umut kapısı işte :) olmadığını biliyorum ama insan kendine söz geçiremiyo keşke diyo :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkenden kalktimm Allahim doktora goturecem diye herifi doktor izinliymis beni deli etti persembe trabzonda gidelim dedim adama ben ayarliycam diyo ben boguyum mu bunu hazir iceride yatoyoken kokten cozuyum

:1::1::1: yok canım daha işe yarıcak bogma :52:

Senin yaninda icmesin ama soyle sen icmedigin icin bunyende su aralar hassas icmesin yaninda sakin benim enistem kardesimin ilk gebeliginde iciyomus o yuzden bebegin esigi yaslanmis yani beslenememeye baslamis sezeryanla aldilar hemen dikkat etsin
Onada hak veriyorum bir yandan bende icemeyince cinnet geciriyorum resmmen

Yok yanimda icmio balkonda icio ama ben icmiom die napsa koku gitmio ustundeki bana gelio birde tikio beni offf nasil vazgecircem bn adami cok icmio ama yinede bana cok kokuo

canım ben netteki araştırmalarım sonucunda sorunumu buldum sanırım:9::9:

şimdi ben yumurtlama döneminde baya bir kasık ağrısı çektim yani muhtemelen çatladı, ona göre 24 nisanda adet olmalıydım. şimdi bu yumurtlama olayından sonra korpus hemorajikum diye bir kist oluşabiliyormuş o da çatlama olmasına rağmen adet olmamaya neden oluyormuş.

işte bende ya bu kist oluştu ya da hamileyim. tabi Allah bilir de

bnde baktım dedğine ama önemli bi kist değil sanırım yada inşallah kötü değildirr.:44:

Erkenden kalktimm Allahim doktora goturecem diye herifi doktor izinliymis beni deli etti persembe trabzonda gidelim dedim adama ben ayarliycam diyo ben boguyum mu bunu hazir iceride yatoyoken kokten cozuyum

hahayyy sen çok yaşa bazen gerçekten hak ediyolar kuzum ama kökten yapma beeee yazık

1 mayıs bilemedin 2 mayısa ne kaldı ki. benım için dananın kuyrugu kopacak...Hasta olmazsam gene alacam şu testlerden..
Bi arkadaşımın annesi ebe. İstahın açıldıysa ama cidden acıkıyorsan hamile oalbilirsin dedi. Birde alltan muayene varmış. ondada anlıyorlarmış:9: Ulan biz karılar ne mucizevi varlıklarmışız..Anne olmaya çalışırken anladım...

yok canım 6-7 adet keçi boynuzunu kayanayan yarım lt suya atıyosun 5 dak kaynat . kapat altını sonra 20 dak . daha beklesin sonra süz eşin sabah akşam içsin ben geçen hafta başladım eşime

Bir hafta sabah aksam sonrasinda sadece aksamlarimi olucak nette ole yaziyoodu tatlim sen nasil yapion

Yok yanimda icmio balkonda icio ama ben icmiom die napsa koku gitmio ustundeki bana gelio birde tikio beni offf nasil vazgecircem bn adami cok icmio ama yinede bana cok kokuo

ayyy hamiş hamiş bide piss kokar ki sana bir tane patlat ensesine gitsin :52:

ben yaklasık 6 ay oldu ilk ikinci ayda kimyasal gebelik yaşadım bu ay ilk defa ovulüsyon testi aldım batım gecen ay 23 tü bu ay 27 oldu ümitlendim ama boşunaymış bu ay soğan kürünüde deniyicem içebilirsem tabi

Insallah olur kuzum basla burnunu tikayip ic

ayy elifff inan ki artık afedersin vajinam tahriş oluyor korkuyorum ped takmaya adama niye kızıyorum şundan canım ben ilçedeyim geçende burdaki dr muayene etti beni ama doğumu merkezde özelde dr um var ona yaptırmıştık ona gidelim diyorum adamın dediği şeye bakk işlerim var bir güncüğünü bana ayırmıyor eşş...o.... hele bir iyleşeyim görür gününü o

Insallah kuzum iylesiceksin sikinti yapma hepsi oyle emin olabilirsin yalniz seninki degil bu isleri hicccc ama hiccc bitmezzzz

:D benim eşimde farksız sayılmaz şekerim . işe yarayacagı zaman ya canı sıkkın olur ya hali olmaz . bende surat asıp yatarım olan benim bütün ay ugraştıgım emeklerime oluyo . bu ay artık alttan alıcam nasıl sabredebilirsem. mecbur:20::20:

Dimii dimmiii benimkide garibim yazik adam masada oturmayla yoruluyo ya yok boyle bi adam eve gelince bi yuruyuse cikalim de be adam degisiklik olur koskoca sehirde tek tanidigim sensin bi vakit gecir bi sor biseye ihtiyacin varmi yok arkadas eline alsin telefon o yoksa pc bitane pc kirdim yenisinide halledicem onu istiyo benimki

terbiyesiz bu adamlar benim şimdi kullanıyor beni biliyoryaa kanama var zaten bişey yapamayacağını ondan rahat bide bebiş istediğim için ondan uzak kalamayacağımıda biliyorrr uleynnn benimde günüm gelcek

Kızlar ben dün adet olmuştum bugün hormonlar için kan verdim öğleden sonra çıkıcak :( umarım olumsuz bişi çıkmaz :( doktor hamilelik testi de istedi üstüne adet görme diye bişi varmış :) Allahım ya umut kapısı işte :) olmadığını biliyorum ama insan kendine söz geçiremiyo keşke diyo :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah gusel cikar sonuclarin kuzum haberdar et bizi muaynede etti mi peki ?

Back