• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Tombulum canim emin ol senden cokkk fazlayimmm :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben acaba kilodan mi olmuyor diye üzülüyodum her zamanki gibi moral oldun bana saol canim

Canım ben acaba kilodan mi olmuyor diye üzülüyodum her zamanki gibi moral oldun bana saol canim

Yerim seni benn ise yariyorsm ne mutlu banaaaaaaaa :-D:-D

Uzulmek degil bi tuhafim dua edinde ne olur yukselsin lutfen beni unutmayin dualarinizda

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kuzum noluyo ya bişey olmasa 4 çıkarmıyıdı ilaç igne falan kullanmadın bu deger ya 1 çıkar ya sıfır geç döllenme olabliri şimdiden moralini neden bozuyosun lütfen ya 2 gün sonra Allahmın izniyle artıcak inş .ananas yemeliymişsin okudum bi faydalıymış tutunmada

Kasik batmalirim var ve acayipakintim var 7 gun gecer mi :-(

kuzum noluyo ya bişey olmasa 4 çıkarmıyıdı ilaç igne falan kullanmadın bu deger ya 1 çıkar ya sıfır geç döllenme olabliri şimdiden moralini neden bozuyosun lütfen ya 2 gün sonra Allahmın izniyle artıcak inş .ananas yemeliymişsin okudum bi faydalıymış tutunmada

Suan cok umutlu tatlim burcuyla ona anlattik bizde bati beklioruzz :D

Bilmiyorumki canim ama netten bi arastirsana canim ona gore yaptir yoksa husrana ugrama kuzum iyice arastir ama cikar yuksek ihtimalle

Korkuyorum kuzucum 😞 bir haftad aha bekleyim diyorum ama akıntım çok fazlayken bugün kupkuru 😞 pko luyum klomen kullanmıştım geçen ay 23 ünde oldum normal olsaydı bugün olmam lazımdı. Çok halsizim kilometrelerce yol yürümüş gibiyim uyuyorum habire böyle olmazdım. Ooy Rabbim bışa çıkarmasın heveslerimizi 😞

iPad 'den gönderildi

Gecer kuzummm sen sakin olll insallahhh hayirli haberlerini aliriz Allah in izni ile

kızlar aradım hastaneyi. sonucum 114.82. hamileyimmmmmmm:49::49::49::49::49::49::49::49: şükürler olsuuuuuuuuuuuunnnn Allahımmmmmmmmm:16::16::16::16:

Kuzum bişey sorcam adet tarihine bir iki gün kala akıntın ne durumdaydı. Benm bu öğlene kadar çok yogundu afedersin kremsi gibi adet oldum dşye lavaboya giderdim sanki tuvaletim kaçırmış gibi. Bugün kesildi korkuyorum yoktur diye 😞😞😞
Bu arada da hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşaallahh ❤️

iPad 'den gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecer kuzummm sen sakin olll insallahhh hayirli haberlerini aliriz Allah in izni ile

Canım sende hamişssin dimi sana da sorayım adet tarihine bir iki gün kala akıntın nasılsı. Benim bugüne kadar çok yoğundu ama bugün kesildi. Pkoluyum normalde düzensiz gecen ay bu tarihte oldum korku kapladı şimdi içimi 😞

iPad 'den gönderildi

Insallahh bebegim esime soyliyim gitsin alsin ananas bende namaz kilip yasine basliycam yavrum bana gelir insallahh hepinize dua edicem betusum ve ozlemim defne esra hepinize annislerimede edicemmm mervem burcumm ve double annisimede :)

Korkuyorum kuzucum 😞 bir haftad aha bekleyim diyorum ama akıntım çok fazlayken bugün kupkuru 😞 pko luyum klomen kullanmıştım geçen ay 23 ünde oldum normal olsaydı bugün olmam lazımdı. Çok halsizim kilometrelerce yol yürümüş gibiyim uyuyorum habire böyle olmazdım. Ooy Rabbim bışa çıkarmasın heveslerimizi 😞

iPad 'den gönderildi

Bende bekleyemedim iste 4 gunum var benimde bata bugun test 4 cikti daha once 0 ve en yuksek 2 yi gordum simdi 4 olunca heveslendim dua ediorum hep Allahim
Nasip eder insallah bebisim gobisimdedir sag tarafimda asiri batma var ayagim bile agirio biraz akintimda devam ediyo bakalim :(

Gecer ins merak etne benimde bi hafta oncesi adet sancisi gibi agrilarim olmustu akintida cabasi hep offf yine bu ay da olmadi galiba regl oldum diye lavoboya gidiyordum sonra bata bi iki gun kala dayanamayip test yaptim ikinci cizgi ucuk pembeydi sonra ertesi gun sabah yaptim cizgi belliydi hemenn bi kosu kan testi ve bhcg 128kusur cikti simdi kendi dr randevuyu en erken carsambaya buldummm o gunu bekliyorum;) ins seninde sonuc bu sekilde olur:)

Gecer ins merak etne benimde bi hafta oncesi adet sancisi gibi agrilarim olmustu akintida cabasi hep offf yine bu ay da olmadi galiba regl oldum diye lavoboya gidiyordum sonra bata bi iki gun kala dayanamayip test yaptim ikinci cizgi ucuk pembeydi sonra ertesi gun sabah yaptim cizgi belliydi hemenn bi kosu kan testi ve bhcg 128kusur cikti simdi kendi dr randevuyu en erken carsambaya buldummm o gunu bekliyorum;) ins seninde sonuc bu sekilde olur:)

hayırlısı olsun canım. inşaallh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :16::16::16:

Suan cok umutlu tatlim burcuyla ona anlattik bizde bati beklioruzz :D

Insallahh bebegim esime soyliyim gitsin alsin ananas bende namaz kilip yasine basliycam yavrum bana gelir insallahh hepinize dua edicem betusum ve ozlemim defne esra hepinize annislerimede edicemmm mervem burcumm ve double annisimede :)

inşallah canım sen sakin ol yeter olacagı varsa zaten tutunur ordaaa

offf karın agrısıyla hastalık geldı azda olsa devamıda gelırrr bugun ıyıce:(:( umutlarım hazırana kaldı sogan kurunede baslıcam... ıns hazıran ayında yuzum gulerr allahım sen hayırlısını nasıp eyle:(

Kızlar ben mantar enfrksiyonu geciriyorum 3 gündür gecer diye bekledim geçmedi doktordoktorla kontrolün normalde adetin 3.günü.adete 8 gün var.ne yapsam yarin gitsem mi ya olur da hamileysem kontrolde belli de olmaz ne yapsam sizce.kafam allak bullak

Merhaba kızlar.. Bende 14 Mayısta adet oldum olacağım beklerken.. Hamıleliği de çok istememe rağmen neden se o ay sanki bekleyen ben değilmiş gibi adet olmayı beklerken test yapıp silik çizgiyi gördüm.. banyoda bir o yana bir bu yana gide gide sevinçten bayılacaktım nerdeyse.. zavallı eşimi uyandırıp fellik fellik nöbetci eczane aradık.. Acaba yanlış mı çıktı yeni idrar testi alayım diye Allahım ya... Bizimki almışken al barii beş altı tane dedi:38:Bide yolda hele bir çıkmasın görürsün diye de takılması cabası:9: O akşam hızımı alamayıp üç tane test yapmışım:18: Ve silik çizgiiiiiiiiii:emir_bebek: Sonra kan verdim ve betam 736 çıktı .....:emir_bebek:Hamişimmmmmmmmmmm:52:Allah hepinize nasibetsin inşaaallah:61:

Insallah canm insallah benm de bebisim gobisimde olsun dua edin banada

Insallah ya aksam uykusuhic huyum degildir uykum geldi uyudum :-)

Back