- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.921
Elifcim ben kilomdan rahatsiz oldum evlendikten sonra davetler borekler pastalar derkkenn ucu kacmis gitmis :)) o yuzden zayiflayayim dedim yoksa hamile olsam hic kilo filan umursamicamm alip vermesem de olur yeter ki hayirlisiyla hamis olayim olalim :)
Elifcim ben kilomdan rahatsiz oldum evlendikten sonra davetler borekler pastalar derkkenn ucu kacmis gitmis :)) o yuzden zayiflayayim dedim yoksa hamile olsam hic kilo filan umursamicamm alip vermesem de olur yeter ki hayirlisiyla hamis olayim olalim :)
Ben de tombikim bisi olmaz aslinda tombik degiliz bizim kemiklerimiz iri :))
Sana kusum kizim butum gun merak ettim seniii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok bebegim iyiyimm turpp gibiiii
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
cnm bnde kıloluyum 90 flnım eger bu ay adet olursam ıkı ay ara vercem zayflama ılacı aldım S A dıe tokluk hııssı verıo gayt gusel arkadsım 20 kg fln verdı bnde aldım denıycm bakalım ama ıns adet olmmda denemm hamılelgın kıloyla alakası yok aama yumurtalarında yag faln yoksa
Kizlar hastahaneye gidip kan verdim dayanamadim bata 4 gun var 1 saat sonra sonucu alicam dua edinnn nolurrrrrr
Evet kuzum aynen oyle ama dikkat et yinede sen bende dayanamiyom keke boregeee ayyy canim cektiii
cnm bnde kıloluyum 90 flnım eger bu ay adet olursam ıkı ay ara vercem zayflama ılacı aldım S A dıe tokluk hııssı verıo gayt gusel arkadsım 20 kg fln verdı bnde aldım denıycm bakalım ama ıns adet olmmda denemm hamılelgın kıloyla alakası yok aama yumurtalarında yag faln yoksa
Belli belli
Kizlar hastahaneye gidip kan verdim dayanamadim bata 4 gun var 1 saat sonra sonucu alicam dua edinnn nolurrrrrr
Yemiyom artik o borekler kekler gibi kabariyom sonra :)))
Ayy bugun hep yedim bennnn hersey yemek istio canimm
Sabirsizzzzsin.eliffff tabi burcuda hamis dha heveslendin gerci kanda cikma olasiligi yuksk insallah sende hamilesindirrrr Aminnn
Insallah hayirli haberlerle gelirsin cnm
Ama kusme bana nolur heycanim hat safhada zaten verdim kani geldim karnimda kelebekler ucusuyo kocamda bir rahatt adamin rahatligi olduruyooo beniiii olduruyoooo
Sen ye canim ye ki bebisler saglikli olsun :)
Ayy bugun hep yedim bennnn hersey yemek istio canimm
Insallahhh bitanem napim dayanamadimmm sabirsizliktan oldum kendimi yiyip 4 gun bekleyecegime bi anda olsun bitsin istedimmmkooutu mu ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?