• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ben yatmiormmmm doktor calisablrsn dedi bana uc kisi calisioz hala hayati ogrnio kuzular :D:D:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben haftaya cumartesine kadar çalışmıyorum canım :) bu ayı böyle kapatcm 4 gün rapor aldım geriye kalaninida hemsire arkadaşlar ayarladi saolsunlar :)

Bnm hiç belirtim olmadııı adete yakın göğüs hassasiyeti ama adete yordummmmm, ayrıcaaaa iki gündür sol kasık ağrısı ve akıntı kuruluk olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorA hemen gitme canım keseyi görmek için git hesapla çünkü diğer türlü daha çok stres oluyorsun

bızlerıde burda bır basımıza bırakın pekı ne guzell:(:( bız mutlu oluyorduk haber aldıkca ama neyseee gercı gelen gıdecek:(:(off offf

kuzum saclama hepimiz hams olup aynı topikte olcaz kalp atslarimizi cinsiiyetimizi paylascaz teyzoslar :)

ben haftaya cumartesine kadar çalışmıyorum canım :) bu ayı böyle kapatcm 4 gün rapor aldım geriye kalaninida hemsire arkadaşlar ayarladi saolsunlar :)

Ohhhh misss yat dinlen kuzumm bende 30 hazirani bekliorm izne cikcam insallahhhh

Aaaa ben gitmemmm burdayimmmmmm

sagoll canımm:)hanıı tabıı baska topıkte bebıslerle ılgılı konusulur sonucta oda gereklı:)cok dogal cokkk haklısınız):) gercekten herkesede cok sevındım bır suru yegenımız oldu:)))
aman ıste benım alınmam hasta olacam dugularım degıstı:(:(duygusallastım:( en azından mayıs sonuna kadar bızı yanlız bırakmayın olurmu cunku cogunuz deneyımlısınız hamsssınız bızlerınde ıhtıyacı var bu bılgılere :5: zaten ay sonu bır kısmımız hazıran topıgıne gecıcez:):) herkes bır yere gıdecek:)

kuzum saclama hepimiz hams olup aynı topikte olcaz kalp atslarimizi cinsiiyetimizi paylascaz teyzoslar :)

amınn ıns canım:) bır suru yegenımız olduu ne guzell:) amaan benım alınmam ıste hasta olcamda duygularım degıstı:(:( zaten ay sonu bır kısmımız hazıran topıgıne gececek bende dahıl:):) ıns topıkte kalanlarla hazıran ayında hamıs kalıp sızlerın topıgeee gecerız amınnn:):) ama yınede ay snuna kadar bırakmayın olurmu cunku bılgılerınıze ıhtıyacımız olacak

şafak az kalmış canım hadi hayırlısı tatlım :) test yaptın mı erken olsa da

yapmadım cnm cok korkuom ya yapamm beklıcm ıns olmam
bolbol ayetel kursı okuom dua edıom ısyerındeyım ama namz kılamıom ama dua edıorum rabbım kabul buyursun ıns
gögüslerım cok acıo ya sızım sızım sızlıolar napım bılemedım hayal kırıklıgı daha cok oluo testte bole bekleyınce de kendımı yıyom ama bılmıom ya

bolbol ayetel kursı okuom dua edıom ısyerındeyım ama namz kılamıom ama dua edıorum rabbım kabul buyursun ıns
gögüslerım cok acıo ya sızım sızım sızlıolar napım bılemedım hayal kırıklıgı daha cok oluo testte bole bekleyınce de kendımı yıyom ama bılmıom ya
ya canım 2 gün daha bekle bakalım inşallah hamilelik belirtileridir bu saydıkların rabbim bu mübarek günde yardımcın olur inş

Beta hcg 132 hamileyimmmm maşallahhh maşallahhh Allahım sen herkese nasip et :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya cok sevindim senin icin :) ben burdan okuyarak takip ediyorum neredeyse tanidim sizleri :) cok güzel ya. Hamis haberlerini okuyunca cok hosuna gidiyor, ne heyecanlisindir simdi :) kendine cok dikkat et :)
Sen olmayacak bu ay falan yaziyordun en son ne zaman test yapmistin? Benim bugün negatif cikti belki sonradan ögrenirim ben de, bir umut iste :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben erken yaptim da noldu canim daha beter moralim bozuldu bekle bi iki gun beklemesi zor biliyorum ama en azindan oncesinde moralin bozulmaz ben adet olana kadar diken ustunde kalcam gerci dayanamaz gider kan testi de yaptiririm ben :(

Back