• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Cnm düşük iğnesi progestan ve başım fena dönüyor ilaç hemen etkisini gösterdi, hcg ye göre rapor vercm dedi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende progestan içiyorum 200 mg hatta şimdi ictim birazdan sizarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne zaman bat tatlim

yarın cnm alahım ıns olmm aranısa bnde katılırım teste yapamıom cok korkuom ya ama ılk defa goguslerım bu kadar hasas oldu gecen hafta hep belım agrıdı adet olcakmısım gbı bu hafta tık yok ya

Bigün önce benmde negatifti ama :)

Ayyy agzindan bal damliyoo insallah oyledir insallah bebisim benimledir ben de hamisler arasina katilirim hayirlisiylaa :) bak umudum geldi birazcik Rabbim buyuk cuma gunu bugun birbirimize dua edelim namazda dua etcem hepinize bebisi olanlara olmayanlara herkese.. isimlerinizi yazin isim isim dua edeyim.. benim icin dua edecekler ismim Esra :)

Ayyy agzindan bal damliyoo insallah oyledir insallah bebisim benimledir ben de hamisler arasina katilirim hayirlisiylaa :) bak umudum geldi birazcik Rabbim buyuk cuma gunu bugun birbirimize dua edelim namazda dua etcem hepinize bebisi olanlara olmayanlara herkese.. isimlerinizi yazin isim isim dua edeyim.. benim icin dua edecekler ismim Esra :)

Ederm kuzummsöz

Bnm hiç belirtim olmadııı adete yakın göğüs hassasiyeti ama adete yordummmmm, ayrıcaaaa iki gündür sol kasık ağrısı ve akıntı kuruluk olmadı

Bende bendee ikizlerime dua istiyorum teyzesiiii saglikla dogsunlar insllahhh bizimde dualarimiz seninlee tabikii

yarın cnm alahım ıns olmm aranısa bnde katılırım teste yapamıom cok korkuom ya ama ılk defa goguslerım bu kadar hasas oldu gecen hafta hep belım agrıdı adet olcakmısım gbı bu hafta tık yok ya

Yaaaaa melekkk testt yapsnaaaa bir gun var bakkk insallah hamilesindir yaaa mubarek gunde ogrenms olursn sendeee

eee kızlar şimdi biz bize mutlu bi hamisler tppigi açabiliriz :)

Beta hcg 132 hamileyimmmm maşallahhh maşallahhh Allahım sen herkese nasip et :)

yaaaa neguzelll masallahh canımm.allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ıns. cok sevındımmmmm. bırde umıdını kesmıstınn hasta olacam dıye:):)): allahım buyuk. bende hala hasta olmadım ama ben hamıs degılım bılıyorum:S cunku adet agrılarım var sabahtan

yaaaa neguzelll masallahh canımm.allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ıns. cok sevındımmmmm. bırde umıdını kesmıstınn hasta olacam dıye:):)): allahım buyuk. bende hala hasta olmadım ama ben hamıs degılım bılıyorum:S cunku adet agrılarım var sabahtan

Bnmde vardı belirtiler aynı inşallah gbesindir

Back