• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Insallah nasip eder insallah. Adetim gececektir mutlaka gecen ayda boyle oldu adet tarihimden 6 gun sonra adet oldum pihti seklinde parca parca kanamam oldu uc gun surdu normalde 5 gun surer gecen ay tuhaflik oldu. bu ay bakalim kac gun gececek

Sen merak etme Yuceler yucesi Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi duysun ve insallah en kisa surede hamile kal iste stres sikinti hep boyle seylere sebep tatl sen sakin olmalisin biliorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yapmayacaktm bu ay adetim gecene kadar ama zaten yarin adet gunum. Olsa cikardi hic degilse silik cikar diye dusunup yaptim ama.. Kasiklarimdaki bir haftaya yakin olan agrilar neyin nesi bilmiyorum ama bebisin agrisi olmadigini ne yazik ki test gosterdi :(

bnmde yarın olmm lazım ama cnm hıc ag rım sızım yok napayım bılemedım gecen hafta cok agrım vardı bu hafta yok hıc bılmıorum ama test yapamm cok korkuom hıc yapma tarftarı deılım beklıyım dıorum

kıslar alakasız olacak ama android telle kadınlar kulübü uygulamasını kullanan var mı uygulamayı indirdim yazılar görünüyo ama cevap yazamıyorum hiçbir şekilde

Sen merak etme Yuceler yucesi Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi duysun ve insallah en kisa surede hamile kal iste stres sikinti hep boyle seylere sebep tatl sen sakin olmalisin biliorsun

Biliyorum canim ol dese olur Rabbim. Bugun cuma sen hamissin :49: dualarin kabul olur ismimle dua eder misin bana? Ismim Esra :54:

kıslar alakasız olacak ama android telle kadınlar kulübü uygulamasını kullanan var mı uygulamayı indirdim yazılar görünüyo ama cevap yazamıyorum hiçbir şekilde

Ben android kullaniorm canim ustune basinda yorumun cikio butonlar cikio olmuor muvole

bnmde yarın olmm lazım ama cnm hıc ag rım sızım yok napayım bılemedım gecen hafta cok agrım vardı bu hafta yok hıc bılmıorum ama test yapamm cok korkuom hıc yapma tarftarı deılım beklıyım dıorum

Benim son 4-5 gundur sag ve sol kasigimda batma sizi seklinde agrilar oluyodu hala da var. Bekle ptesiye kadar olmazsan test yaptir duzenli mi adetin?

Ben android kullaniorm canim ustune basinda yorumun cikio butonlar cikio olmuor muvole

hayır cnm butonlar çıkmıyo bende

Ben de indirdim ama kulube giris butonuna basinca bos sayfa cikiyodu giris yapamadim. giris yapmadan da yorum yazamiyorsun

aynen öyle programı açınca tüm alt sayfalar otomatik olarak çıkıyo giriş yap demiyo kullanıcı adı şifre girilmiyo

Kızlarr dua edin sonuç bekliyorumm heycandan ölcemmmm Rabbim bu cuma sevincimi yarım bırakmasn Rabbim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

burcuuuuuuuuuuuuuuuu canımmmmm hasta olmustun sen degılmıymısss ayy cok sevındımmm canımmmm ıns hamıssındır guzel haber verırsın. bende hasta olmadım hala ama karnım acayıp agrıyorr bugun oldu olacam galıba

Burcu dayanamadim soledim yaaaaa kesin sonucu solemem soz :D:D:D

CNM YA SENDE GÖGÜSLERINDE SIZLAMA ACI GBI BISI VARMIYDI BELIRTI OLARAIK BNM HGIC GOGUSLERIM ACIMASDI BU AY ACIO SON BI GUN KALDI Ama sadece goguSLERIM ACIO ARAARA OLUO ODA BELIM FALAN AGRIMIO HC BIR BELIRTIM YOK KAFAYI YICEM YA

kızlarr dua edin sonuç bekliyorumm heycandan ölcemmmm rabbim bu cuma sevincimi yarım bırakmasn rabbim

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu mubarek cuma gunu rabbım gonlundekını sana ve hepımıse nasıp etsın cnm dua et edıorum bnde hyrlısı cnm bnm ıns bu ay gelmıstr bebıslerımıs

Kızlar bugün adetin 2. Günü bugün doktora gidicem.devletteki doktorum çok ilgilenmiyo daha erken diyo geçiştiriyo acaba sizce özel bi doktora mı gitmeliyim.bu ay 3. Ayım olacak

Back