- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.501
Haklisin kuzum vallaha ya sende seviliorsn kuzumm ofsss benim kuzularim ikiside huysuz olursa naparim teyzesiii yerim ben onlari daha simdiden yaramazlar annecige yapiolar yapcaklarini is yerindede sorunlar yasiom bu ara offf ufunet basio bni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ev yemeği kahvaltısı gibisi var mı kııı :)) inş canım bu çok amaçlı bir ilaç şimdi okudumda bu ilacı içip korunmayanlar var eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş kalınmazsada adetlerinin düzenli gelmesini sağlıyomuş ama ben korunucam sanırım sonuçta ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz en azından 1 kere adet olayım öle çalışma yapayım zaten haziranda bende çalışma yaparım büyük ihtimallede gelir adetim inş :)
inşallah canım inşallah hap sende etkisini güzel gösterir inşallahbenden yine kan geldi sabah kafayı üşütcem ben en sonunda
Günaydın bebişnaz :)
günaydın özlem hanımcım nasılsınız selamsız
geçen hafta olduğunda adet dedmişti ya canım sanırım adet değilmiş bugün yine gitcem dediğin gibi bana net bir açıklama yapsın..ilaç konusuna gelince adet düzenleyici vermişti zaten içiyorum onu şuan ama halen faydasını göremedim ilaç yarılandı hatta...valla moralim alt üst oluyor ya ateş basıyor sıkıntıdan kuzumsanırım sendede düzensizlik oluştu bak ne diycem yinede sen bilirsin tabiki kuzum sadece fikir veriyorum ama geçenlerde demiştin yaa böle su gibi akıntım oldu bak o bendede oluyordu sonrası hoooopp leke git dr a deki böle böle en azından sanada bi ilaç vs verirse hani bir kere adet olursun sonra arkasından düzene gircen zaten hemen bebiş çalışmalarına başlarsın bir arkadaşımın annesi ebe onla konuştuk geçen dediki mutlaka bir adet gör için o pislikten iyice arınsın dedi çok mantıklı zaten benimde hep içimden geçiyordu o düşünce görsen kadın yaşlı onlar herşeyi çok iyi biliyor ben öle yapcam şahsen gerisi rabbim kerim diycem dr sana sen adet oldun demişti fajat bak seninkide uzadı sen daha çok yenisin oda var tabi ama ne kadar çabuk düzene girersen senin için daha iyi tatlım
günaydın kuzum sen adet oldun mu ???
kızlar adetin kaçıncı günü dr a gidilmesi gerekiyo 3. günmü 2. gün gitsem olurmu acaba
Günaydınnnn herkesçiklere :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinn fistiklarrrr :):):):)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Günaydın kuzum canım benim
geçen hafta olduğunda adet dedmişti ya canım sanırım adet değilmiş bugün yine gitcem dediğin gibi bana net bir açıklama yapsın..ilaç konusuna gelince adet düzenleyici vermişti zaten içiyorum onu şuan ama halen faydasını göremedim ilaç yarılandı hatta...valla moralim alt üst oluyor ya ateş basıyor sıkıntıdan kuzumbugün yine gideyim doktor bakalım buna ne dicek
3. gün demişti bi ara dr bana
ilk gecelerde olabilir kapla korunuyordum güya çok şükür yeteri kadar korunamamışım
Yaa cnm dün azck kahverengi leke oldu henüz başlamdı beklyrm işte karnm ağrıo
Cyclo-Progynova kuzumilacının adı ne kuzum
canım idrar testi yapsana çıkar ki lekelenme yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek bu dönemdeEvet 3.gün :)
canım idrar testi yapsana çıkar ki lekelenme yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?