- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.461
saol canım calisinca dinlenilmiyo malesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sinemcim senin arkandan asla konuşmam bi tanem buraya sana kırıldığımı yazdım evet ben burcuya kırılmadım diyosun burcuda bana kızdı diyor vs vs bunlar mesele değil sen yazmadın mı kuzum bundan sonra yazmam diye ???? eminim kızgınlıkla yazmışsın elbette istersen yazmazsın sıklıyorum dersin canım istemiyor dersin başım üstüne ama benim anlamadığım şey şimdi ben mi suçlu oldum bak şimdi ki yazında bile hata yapmışım diyorsun hata vs yok ortada ama hamilesin sonuçta insan bazen istemediği gibi davranabiliyor ben yazmayacaktım aslında niyetim seni üzmekte değil kesinlikle allah biliyor ama sanki bunu ben başlatıım oldu neyse canın sağolsun seviliyorsun her zaman
saol canım calisinca dinlenilmiyo malesef
Ah canim benim yerim seniii ben kimseye.kizgin degilim burcu ole demis ben bncil oldugum icim yazmam demstm ama vazgectim yaziorum dayanamadim sizsizligeeeee
günaydın kızlar
nasılsın canım bugün?Günaydın bebişnaz :)
Günaydın bebişnaz :)
nasılsın canım bugün?
Günaydınnnn herkesçiklere :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyim bebeim sağol :) kahvaltımı ettim dr dün duphaston die bi ilaç verdi 10 gün kullanıcam hormonlar düzene girsin ve düzenli adet olayım diye az önce içtim bittikten 1 hafta 10 15 gün sonra adet olcakmışım eğer olmazsam bir ilaca devammış benden böle şeker inş olurumda bari haziranda çalışma yapayım :)
Adetime 1 kala yani yarin test yapacagim. Ama ruyalarimda bile tek cizgi goruyorum:18:
günaydinn kıslar
zaman geçmek bilmiyo hayırlısı olsun ama olacak mı olmayacak mı duygusu yiyip bitiriyor. bu ay ilk denememiz oldu.. 3 yıldır korunuyorduk hemen olmama ihtimali var ama niyeyse garip bir umut var hakkımızda hayırlısı
Sinem kızzz berfine leyla diyordum yaaa bundan sonrada sana gergin melahat diyecemmm :)))) seviliyorsun bebeim yeminle söylüyorum seni sevmesem amannn bana neki yazmazsa yazmasın diycem hiçte bişey yazmazdım o zaman dimi ama bebeişlerini stres yapma bak ben kızımda yaptım senin gibi hiç bişey yiyemiyodum hep kusuyodum ama ne oldu bebeklği huysuzlukla geçti biliyorum bunlar elinde değil tabi ama rahat oll ve bazı şeyleri akışına bırak şu dünyada hiç bi şey insanın sağlığı canı kadar değerli değildir boşver salla gitsin
ben adete 6 kala yaptım negatif çıkınca üzülmüştüm . ne güzel dayanmışsın ama bugünde yapsan çıkar sanki
Gunaydin. Adet zamani yaklastikca her duygu karmasik hale geliyo bazen var gibi hissediyorum bazen de yok gibi.. :) Kontrol hapiyla mi korunuyordun? Nasipte varsa hemen de oluverir hayirlisi olsun insallah :)
Günaydın kızlar ve kırmızı kart tam gününde benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?