Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yooo bende 27 yaşında hamile kalmıştım oğluma tam zamanı hadi inşallah. 31im şimdi bendeyaşlandım

uzme canını olur ınsallah bak demet akalında 28 yasında dunyaya gtrdı bebgnı ımkansız dye brsey yok bence bz ısteyelım lımızden gelenı yapalım allahın takdrne kalmısss hyrlısı olsun deee bende 2o yasındayn gec olmadan ıstyrm allaahm nasıp ederse ınsallah

aaaaa gayet ıı bebıs ıcın dusukmus prolaktın hormonun ama esın sperm vermeye yanasmıyo degılmı

yanaştı gibi ya ikna etti sayılır ya aklını kullan duygu sömürüsü yap sonuçta oda istiyosa lütfen taşın altına elini koysun tatlılıkla bak özel odalar oluyo felan diye ikna edici konuş tatlım

daha çok gençsin olmaması için hiç sebep yok senin en sağlıklı yumurtaların şu 20 li yaşlarda eşinide ıkna et olur zaten

yok canım ya demet akalın 40 falan kısmet Rabbim burda herkese nasip etsin tez zamanda inşallah

ya benım esım ınadım ınat bır ınsan kı eger ıstemezse ona kımse ben dahı kımse bse yaptramam ama ısterse de hıc soyletmeden yapar ama bu bebs ıstemıyo konusunda degıl ıstyo ama yapmıyo

Malesef yok canım evliligimin 10. ayinda bir gebelik gecirdim 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy çok üzüldüm kıyamam sana olur inşallah hiç sıkma kendini boll bool dua et

ya benım esım ınadım ınat bır ınsan kı eger ıstemezse ona kımse ben dahı kımse bse yaptramam ama ısterse de hıc soyletmeden yapar ama bu bebs ıstemıyo konusunda degıl ıstyo ama yapmıyo

caım o da bir dönem olmadıgını görünce mecbur gidecek .çokda gençsin olur inşallah. eşinden sperm testimi istedi dr

daha çok gençsin olmaması için hiç sebep yok senin en sağlıklı yumurtaların şu 20 li yaşlarda eşinide ıkna et olur zaten

ıste 1.5 senedr olmadı ya korkuyorum arkadas cevremde olup ewlenen arkadaslarım hep hamıs bı ben kaldım herkese de olmuyo dyemyrm kı korunuyrz dyorum halbukı boyle bsey yok ama ınsallarn tepkısı ıste cekınyrm napcam bılmıyrm

belki ikincisiyle tutar die şey etmiştim mayıs felan olsaymış belki kardeşide o zaman gelcek diyecektim

ya mart ayında ugreaştım olmadı canım kısmetse artık 2015 şubatda anne olmak dileğiyle . benim eşm sigara kullanıyo onunda baya etkisi oluyomuş spermlere .seninki kullanıyomu

caım o da bir dönem olmadıgını görünce mecbur gidecek .çokda gençsin olur inşallah. eşinden sperm testimi istedi dr

ya ewet aslında ılk bnden butun tahlıllerı ıstedı ve sonuclar temız cıktı sadece tembellık var dedı yumurtalıklarında ondan bole olmus dedı esmdende ıstedı ama esım o an yanasmadı su anda dyo grek kalmz ınsallah ahmıle olursun dyo gtmem gtmeyecegımde demyo ama gderz yapaz da demıyoo

ayy çok üzüldüm kıyamam sana olur inşallah hiç sıkma kendini boll bool dua et

Çok şükür tevekkül ediyoruz vakti zamani vardir elbet Rabbim hayırlısını nasip etsin sizde dualarınızda yer verin inşallah bizlere...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ınsallah gderz ve verrz ya ınsaıllah neyse hanımlar sze doyum olmaz yarın gorusurz esımle ıslermz var anladınız sızler ınsallahhhh bebıssss :) :) :)

gider gider biz kadınlar neler yaptırmayızki .sabırlı ol canım inş. gerek kalmaz keçiboynuzu kürünü yap sende eşine canım

gider gider biz kadınlar neler yaptırmayızki .sabırlı ol canım inş. gerek kalmaz keçiboynuzu kürünü yap sende eşine canım

ılahıııı sırıne hay aklınla bın dgru bz kadınlar neler yaptrmayz kı eslermze :):):) nasıldı tarfı sadece kecıboynuzumu

ya mart ayında ugreaştım olmadı canım kısmetse artık 2015 şubatda anne olmak dileğiyle . benim eşm sigara kullanıyo onunda baya etkisi oluyomuş spermlere .seninki kullanıyomu

Bende esimde iciyoruz birakmaya calisiyorum onceden 1 paket felan iciyodum simdi ince sigarada yarim anca iciyorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…