Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aaaaayyyyyyyyy :) heyecan bastı inşaaallah benimde ikizdir hemde hamileyimdir :)

saol canım bir sürü limonlu su içtim iyim biraz bu gece oğlumda rahatsızlandı biraz uykuda uyuyamadım kötüyüm yani

bende umutla beklemek isterdim ama benim 1 ay korunmam lazım hazirana bekleyen olursa bende aranızda olurum umarım iyi haberlerinizi alırız destekçinizim arkadaşlar

Kizlar hormon tahlillerimde cok gusel cikti doktor bir daha yumurtlama gununde bekliyo benim 14 gun sonra felan
Tabi ovulasyon testi ve corek otun devam edicem
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
benimde bugün bat inş. gelmez ama bütün belirtiler var adetin ne var sanki 1 ay beni şaşırtıp gelmesen offffffffffff offfffffffffff bu son günler beni geriyor

kızlar bende düşünüyorum benimki üçüncü olacak 24 nisan satım günüm 10 geçince hamile sandım ama mayısa kaldı bakalım

Sagol canim arastirdim yabanci kaynaklarda da aslan percemi ve adacayi iyiymis diye geciyor. Birazdan gidip eczaneden alcam. Sogan kuru ile birlikte yaparim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adaçayını içeceksen canım yumurtladıktan sonra içmeni tavsiye etmiyorlar.çünkü Allah korusun düşüğe sebep olabiliyor

Canım emin olmadan yapma istersen bi doktora git once

Kizlar hormon tahlillerimde cok gusel cikti doktor bir daha yumurtlama gununde bekliyo benim 14 gun sonra felan
Tabi ovulasyon testi ve corek otun devam edicem
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hadi maşallah iyi çalış bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…