- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
aynen canım bende yorgunum stresli bir gündü bugün tansiyonum yükselmiş baya zaten tansiyon hastasıyım
Aaaa geçmiş olsn cnm bnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adetinin son anlarıdır oluyor öyle sonradan gelebiliyor.ama bi arkadaş adet olmuş bitmiş beş gün sonra bi daha adet olmuş hiç hamile olmakla ilgili ümidi yokmuş ama bu durumun neden olduğunu merak edip doktora gitmiş ve hamileymiş hem de ikiz. Sen en iyisi doktora git sor bence ya da hemen bi test yap
💕✨
saol canım bir sürü limonlu su içtim iyim biraz bu gece oğlumda rahatsızlandı biraz uykuda uyuyamadım kötüyüm yani
Benmde geçen ay öle oldupsikolojimi bozdu ama adet oldm , kahverengi lekelenmeler oldu 8 gün boyunca bu ayı bkledm yine olursa doktora gideceğim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende umutla beklemek isterdim ama benim 1 ay korunmam lazımhazirana bekleyen olursa bende aranızda olurum umarım iyi haberlerinizi alırız destekçinizim arkadaşlar
evet tatlım kanama olduğu gün düştü bebğim demekki hayırlısı böyle imiş diyorumcanım seni yeni gördüm en son hamiş haberini almıştım sonrasında kanama geldiğini söylemiştin düşükmü oldu
Kizcelerrrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar hormon tahlillerimde cok gusel cikti doktor bir daha yumurtlama gununde bekliyo benim 14 gun sonra felan
Tabi ovulasyon testi ve corek otun devam edicem
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kuzummmm tahlilimde guzel cikti bir sorunum yokmussss sira kociste
testere dişli aslan pençesi. günde 2 defa. ibrahim saraçoğlu diyordu
Sagol canim arastirdim yabanci kaynaklarda da aslan percemi ve adacayi iyiymis diye geciyor. Birazdan gidip eczaneden alcam. Sogan kuru ile birlikte yaparim.
evet tatlım kanama olduğu gün düştü bebğim demekki hayırlısı böyle imiş diyorum
üzülme canım allah hayırlısını nasip etsin. düşüğün arkası hızlı gelir derler ki bende çok gördüm bunu. tez zamanda dileğine kavuşursun inşallah
Idrar testi yaptim simdi. Négatif! Tam 7 gun gecikmem var. Demekki adet olamiyorum. Su kurlerden birini yapayim diyorum. Adet duzenleyen kur hangisiydi. Sogan kuru muydu?
Kizlar hormon tahlillerimde cok gusel cikti doktor bir daha yumurtlama gununde bekliyo benim 14 gun sonra felan
Tabi ovulasyon testi ve corek otun devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?