Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

elifff dr a gittin mi lann

Evett gittim kuzum yeni geldim saat 3 te hormon test sonucunu. Alip gidicem dedi rahmin saglikli gusel iki tuplerdede yumurta var hicbir sorun yok dedi yumoslarida gosterdi bakalim hormon testine gore bir daha gorusucez esinde gelsin dedi :):) kocisi nasil ikna edicem hic bilmiyorum ama yaaa :'( bu devlete gitti adam cok ilgilendi onceki gittigim kadin gibi diildi rahat 20 dk bakti sorularima cevap verdi yumurtalarim nerde varmi die bayagi sorunca adam sagolsun ilgilendide ozel dr gitsem mi bilemedim yoksa bununlami devam etsem

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bizde iyiyiz devam kurlere :) bugun doktora gittim hormon tahlillerimi yaptirdim muayne oldum ozelden msj attim sana bakta bi cevap ver

Nerdesn bakimm ihmal etme bizi ne zaman cikcak sonuclar kuzummm msj yazdm ama yeniyse msj bakiorum hemennn ama bak size dini tvsiyelermde olcak tabi bilmek istersenz bence yarari var diorum ben Rabbime elimizden geldgnce yakiniz insallah Rabbim dualarimizi duymustr saglikla eli ayagi duzgn evlatlarimiza kavusuruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy elifcan bayan dr lar çekilmiyor gerçekten irkeklerr iyidir iyii ohhh ne güzel hiç bi problemin de yok şükür bol bol çalışacağnız kocişle heheee adamı ikna edersin kızz iki pıtt pıtt yap kafayı ütülee sıkıyosa gelmesin özelde gitme tabisii memnunsan devam buna bir süre zaten hemen hamişte kalabilirsin canımm

Isterim tabi kuzum ya insallah saglikli gusel hayirli evlatlarimiz olur dua ediyorum gerisi rabbimden

Anaa ne yaptıniz kız öyle sana diyorum da ben de battaniye örüyorum bitmek uzere. Bizim de isimler hazır hatta eşim karnimla konusuyo o isimlerle hitap ederek:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah kuzum en azindan kendi acimdan kafam rahatladi acaba kist varmi yokmu yumurta varmi yokmu sagliksiz benmiyim die annemlerde kiziyodu ama bu doktor beni cook rahatlatti ve cok sevdim.o kadin elif die bi dr onu unutmam pislik bir yil dolmadan gelme 2 sn bakti gitti mikrop kari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…