- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
hadi hadi inşş ikizdir gelir gelmez yazz taam gelip evde uyuyakalıp yine yazma tamam mıbelli olur tek yumurta ise sonra belli olur çift yumurta ise iki kese görcek dr ayyy inşş ikizdir yavru kuşlarr yerimm yerimmm
Yaaa kizz bak cok heycanlandim heeee valla kafami koydugm yerde uyuomhayirlisi olsun kuzumm insallah Rabbim saglikli evlatciklar versin hepimizee Aminn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anammm doktora git gel öle yollim ozaman :) iki taneyde küser bana diğeri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elifff dr a gittin mi lann
Bizde iyiyiz devam kurlere :) bugun doktora gittim hormon tahlillerimi yaptirdim muayne oldum ozelden msj attim sana bakta bi cevap ver
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Yaaa kizz bak cok heycanlandim heeee valla kafami koydugm yerde uyuomhayirlisi olsun kuzumm insallah Rabbim saglikli evlatciklar versin hepimizee Aminn
aminnn inş çok çok sağlıklı sıhhatli olsun bebeğin hayırlı haberlerle gel dr dan inş canım
Yaa kizz ikiz mi dion bak gecen gunde dedin bunu cuma gunu kese gorcez sanirim bakicaz artik ikizse ne zaman belli olur snce heycanlaniorum kizzz Rabbim eli ayagi duzgun saglikla kucagimiza almayi nasip eder insalah kuzummmm:)
Anammm bide ikiz olurmuss ohhh ohhh nede gusel olurrrr varya cok mutlu oluruz degerlerin super ilerliyo yeeme icmene cok dikkat et aman
Anammm bide ikiz olurmuss ohhh ohhh nede gusel olurrrr varya cok mutlu oluruz degerlerin super ilerliyo yeeme icmene cok dikkat et aman
Cnm özeldn msj attm bkrmsn ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminnn inş çok çok sağlıklı sıhhatli olsun bebeğin hayırlı haberlerle gel dr dan inş canım
Allah razi olsn Insallah kuzumm cumayi beklioruz mubarek gunde gorcez bebisimizin ilk halini bana dua edin benimde dualarim sizlerle teyzeciklerrr
Evett gittim kuzum yeni geldim saat 3 te hormon test sonucunu. Alip gidicem dedi rahmin saglikli gusel iki tuplerdede yumurta var hicbir sorun yok dedi yumoslarida gosterdi bakalim hormon testine gore bir daha gorusucez esinde gelsin dedi :):) kocisi nasil ikna edicem hic bilmiyorum ama yaaa :'( bu devlete gitti adam cok ilgilendi onceki gittigim kadin gibi diildi rahat 20 dk bakti sorularima cevap verdi yumurtalarim nerde varmi die bayagi sorunca adam sagolsun ilgilendide ozel dr gitsem mi bilemedim yoksa bununlami devam etsem
Nerdesn bakimm ihmal etme bizi ne zaman cikcak sonuclar kuzummm msj yazdm ama yeniyse msj bakiorum hemennn ama bak size dini tvsiyelermde olcak tabi bilmek istersenz bence yarari var diorum ben Rabbime elimizden geldgnce yakiniz insallah Rabbim dualarimizi duymustr saglikla eli ayagi duzgn evlatlarimiza kavusuruz
Ayy kiz ikiz olursaa degmeyin keyfime degerler cok.sukur Rabbime harika ediorm kuzum sutumu iciorm yemek yemeye calisiorm zorla bakiorm bize ben ama surkli eksideyiz ne olcak halimiz bilmem
Allah razi olsn Insallah kuzumm cumayi beklioruz mubarek gunde gorcez bebisimizin ilk halini bana dua edin benimde dualarim sizlerle teyzeciklerrr
keseyi görcen kuzum baağğğ içinde bebiş yoksa panik yoğğğ recepleştim yine şaka bi yanada kuzum dr lar çok umutlandırmak istemediğinden bebişi göremiyoruz derse sakın korkma benimde öyleydi sonraki haftalardı göründü kuzucum aklında kala
Isterim tabi kuzum ya insallah saglikli gusel hayirli evlatlarimiz olur dua ediyorum gerisi rabbimden
keseyi görcen kuzum baağğğ içinde bebiş yoksa panik yoğğğ recepleştim yine şaka bi yanada kuzum dr lar çok umutlandırmak istemediğinden bebişi göremiyoruz derse sakın korkma benimde öyleydi sonraki haftalardı göründü kuzucum aklında kala
Insallah goruruz yaaa gorelim.lutfen sorun olmasim Allah im yuce Allah im bu garip kullarinin dualarini duy saglikli evlatlarimiz olsun insallahhh Aminnn
Insallah goruruz yaaa gorelim.lutfen sorun olmasim Allah im yuce Allah im bu garip kullarinin dualarini duy saglikli evlatlarimiz olsun insallahhh Aminnn
inş hemen görünür bebişin canım ama sorun etme görünmeyedebilir ben aklında bulunsun diye yazdım normal bişeymiş zaten inşşş musmutlu dönersin kuzumm
Etmezmiyiz kuzum ya seni unutmadikkk :) bebisleride allahim cuma gunu dahada gusel haberlerle geleceksin insallah
Ayy kiz ikiz olursaa degmeyin keyfime degerler cok.sukur Rabbime harika ediorm kuzum sutumu iciorm yemek yemeye calisiorm zorla bakiorm bize ben ama surkli eksideyiz ne olcak halimiz bilmem
Ne demisler ye eksiyi cikar ayseyi :)
Idrar testini crs gunu yaptim, tek cizgi. Yarin sabah hem idrar hem kan testi yapicam. Belirsizlik ortadan kalsin. Ikimiz ayniyiz bu arada. Ilk bebek ve ilk denememizdi. Esim kesin hamilesindir diyo. Bebegin ismini bile sectik. Hatta ben 2 hafta once ovulasyon gununde iliskiden sonra cok mutlu olunca, gittik zibin aldik :) haftasonu da bebek magazalarinda dolandim hep :) cok abarttim di mi :)))
ayy elifcan bayan dr lar çekilmiyor gerçekten irkeklerr iyidir iyii ohhh ne güzel hiç bi problemin de yok şükür bol bol çalışacağnız kocişle heheee adamı ikna edersin kızz iki pıtt pıtt yap kafayı ütüleesıkıyosa gelmesin özelde gitme tabisii memnunsan devam buna bir süre zaten hemen hamişte kalabilirsin canımm
en son ki ikitaneyi görmceme aldırdm muna lab diye bi marka almş biri bozuk cıktı zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?