- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
İnşallah bende bir bebek istiyorum. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
kızlar sat 2 mayıs.. adet olacakmıs gıbı karnım agrıyor kasıklarımda batma var. fena çişim geliyor
idrarım değişik kokuyor. Test yapmaya korkuyorum beklıcem 2 sine kadar:44:
Kuzum benimmm kiyamam sanaa Etmezmiyim tabiki size dua ediorum hep aklimdasiniz teyzecikk Insallah Rabbim saglikla eli ayagi duzgun evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adresinİ gönder özelden cnm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizim bat ayni belirtilerde ayni insallah hayirli haberi aliriz ya batma var bendede feci bel agrisu
Ya ama utandirma beniii bole yapma pleaseee
Yaa ltfn içimden geldi nolur :)
Peki tam o zaman utandiorsun ama bendr teyze olmak istyrmm bu ay hamis kalin bakkkk
Tabikide iyiym mide bulantm ve uykum varrrrrr ve degerim dun 980 kusurdu biz iyiyiz teyzeciklerr siz nasilsinizz bakalimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOt
canımmm maşallah bebişlere ikiz onlar ikizyerimm ben onların o tatlı nanaklarını
Neden yolsaydin sacini:) annenler gitti dimi incire basliyvan mi sen ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Tabikide iyiym mide bulantm ve uykum varrrrrr ve degerim dun 980 kusurdu biz iyiyiz teyzeciklerr siz nasilsinizz bakalimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOt
canımmm maşallah bebişlere ikiz onlar ikizyerimm ben onların o tatlı nanaklarını
Yaa kizz ikiz mi dion bak gecen gunde dedin bunu cuma gunu kese gorcez sanirim bakicaz artik ikizse ne zaman belli olur snce heycanlaniorum kizzz Rabbim eli ayagi duzgun saglikla kucagimiza almayi nasip eder insalah kuzummmm:)
Utanacakk ne var teyzesiyim ben onun :) içimden gelen bişeyi yapmalıyımmm
Yaa kizz ikiz mi dion bak gecen gunde dedin bunu cuma gunu kese gorcez sanirim bakicaz artik ikizse ne zaman belli olur snce heycanlaniorum kizzz Rabbim eli ayagi duzgun saglikla kucagimiza almayi nasip eder insalah kuzummmm:)
hadi hadi inşş ikizdir gelir gelmez yazz taam gelip evde uyuyakalıp yine yazma tamam mıbelli olur tek yumurta ise sonra belli olur çift yumurta ise iki kese görcek dr ayyy inşş ikizdir yavru kuşlarr yerimm yerimmm
Bugn alcak eşim geç kalmadım dimi cnm :) evet dün gece gittilerrr
Tam teyzesi bak verdim attim msj olarak ama baksanaaa ikiz diolarr yawww bir isterken Rabbim ikicik minnos vermismdr acabaaa
Yok kuzum ya gec degil aksam basla cok alsin soyle 21 gun uyguluosun
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
17 nisanda adet olmam gerkiyodu 1 gün önce gldi yani 16 nisnda ve sadece 1 gün surdu ama uzernden 10 gun gecti olsaydı cıkmazmıydı test te?
ben 2 yillik evli olacam haziranda ve bu sure zarfida denedik olmadi her ay bi heyecanla beklefim ama nafile nasip arkadas ben yeni oldugum icin neden sizin yazdiklarinin altina yazamiyorum tl giriyorum cozmeye calisiyorum ama bi turlu anlamadim
bizim bat ayni belirtilerde ayni insallah hayirli haberi aliriz ya batma var bendede feci bel agrisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?