Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kızlar sat 2 mayıs.. adet olacakmıs gıbı karnım agrıyor kasıklarımda batma var. fena çişim geliyor
idrarım değişik kokuyor. Test yapmaya korkuyorum beklıcem 2 sine kadar:44:

kızlar sat 2 mayıs.. adet olacakmıs gıbı karnım agrıyor kasıklarımda batma var. fena çişim geliyor
idrarım değişik kokuyor. Test yapmaya korkuyorum beklıcem 2 sine kadar:44:

Hayırlısı cnm sıkma kendiniiii kırmızılar gelmedende umudunu kesme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 2 yillik evli olacam haziranda ve bu sure zarfida denedik olmadi her ay bi heyecanla beklefim ama nafile nasip arkadas ben yeni oldugum icin neden sizin yazdiklarinin altina yazamiyorum tl giriyorum cozmeye calisiyorum ama bi turlu anlamadim

Son düzenleme:

Ustune tiklayinca alintila yap tatlim ole yazilio ins hayirlisi neyse o olur sizin icin canim herhangi sorn vs var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabikide iyiym mide bulantm ve uykum varrrrrr ve degerim dun 980 kusurdu biz iyiyiz teyzeciklerr siz nasilsinizz bakalimm

Oyy kıyamazlarrr :) Allah sağlıklaaa büyütsün bebişimizi inşallah göbişindeee

Oyy kıyamazlarrr :) Allah sağlıklaaa büyütsün bebişimizi inşallah göbişindeee

Allah razi olsun teyzesiiii insallahh dua edin bizee bizde size dua edioruzzz bol bol bugn icin doktor gelme dedi degerler iyi cuma gel dedi bekliorz bakalim cumayi

Allah razi olsun teyzesiiii insallahh dua edin bizee bizde size dua edioruzzz bol bol bugn icin doktor gelme dedi degerler iyi cuma gel dedi bekliorz bakalim cumayi

Ayy çok duygulanıyorum çok mutluyum kendim kadar sevinçliyim bol dua ett bizeee

Ayy çok duygulanıyorum çok mutluyum kendim kadar sevinçliyim bol dua ett bizeee

Kuzum benimmm kiyamam sanaa Etmezmiyim tabiki size dua ediorum hep aklimdasiniz teyzecikk Insallah Rabbim saglikla eli ayagi duzgun evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…