- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.681
bebegımm unutma neyı cok ıstersen osenın ımtıhanın olur lufen kendını ve ruhunu rahat bırak bırtanem:44:
Kizlar yaz geliyor benim spor yapasim var ama bebik varsa zarar verirsem diye korkumdan kipirdayamiyorum yürüyüş dışında bisey yapamaz mıyız
diğer topikte arkadasımın pko vardı ve ilk ayda hamile kaldı
darısı başımızaaa ama sanrım umudumu kaybediyorumm
:26::26: bilmiyorumm içim daralıyorr...kısmet diyorumm ama biran öncede olsun istiyorumm...
bir tek benmi böyle düşünüyorumm
Bende oyle düşünüyorum ya evde yalnizim hep zaten evimin huzuru neşesi olsun istiyorum :-(
Rabbime sağlıklı bebeğim olsun..hayırlısını nasip etsin en dogru zmnda olsun diyee .. zmnı önemli değil yeterki sağlıklı olsun... sende öyle dua et cnm
tabikisi hosgeldınn
kızlarrrrr neredesiniz hadi şoyle gırgır makara eğlenelim tek derdimiz bebek değil.. şükürlerimiz ve başka isteklerimizde var ordan brdan konusalım ama gelin buryay bakim:13:
kızlarrrrr neredesiniz hadi şoyle gırgır makara eğlenelim tek derdimiz bebek değil.. şükürlerimiz ve başka isteklerimizde var ordan brdan konusalım ama gelin buryay bakim:13:
ah canım ahhhh çıksa aklımızdan :)))))
Ozaman olmadigini dusun ve hastasin yeni hazirlik yapiuorsun
senıde eklıyorum bebegım:)
aslında bu mantıklı biliyor musun 5 gün var demek yerine ben daha 3 hafta var desem sakinleşirim biliyor musun şuan karar verdimm:)
hem seni listeye 2 kere eklemişlerşansın 2 kat arttı
sıkma canını hala umudun mayısta bak
merhaba kızlar , beni de listeye yazar mısınız :) bat 19 mayıs
belki uğurlu gelir
nisan topiğinden buraya taşındıkama hala adet olmadım :18: bu ay ilacı bıraktım ilk denemem en son 1 nisanda adet olmuştum. testlerim negatif 28 nisanda kan verdim 1.2 çıktı yani negatif geçen hafta kahverengi lekelenmeler oldu adet olmazsam bi hafta sonra yine tahlil yapacam:18: evde test var elimi atıyorum yapayım diyorum sonra kendimi tutuyorum