- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
sanırım mayıs ayında kımse gebelik istemiyor:) olsun ben tek başıma beklerim :):)
herkes her ay bekliyor da canım o açık başlıkları gördükçe içi acıyor hevesi kaçıyor. benmde bat 7 mayıs canım. 3. ayım yumurta takibinde. ümitli değilim bence buay da olmayacak ama ümit fakirin ekmeği derler :) senn bat ne zaman? ben bekleme de sana eşlik ederim :)
secido ***********10 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
Pamukprenses187 ****12 Mayıs
Bende bendeee 6 mayıs :)
Benimkide 10 mayus canim oyle deme napalim umut iste bende kist vardi cok sukur 5 gun sogan suyu ictim dokt gittim yok artik esiminde sonuclari iyi insallah rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimizi verir
amin canımmmm çok zormuş bu durummmmmmmmmm
Tamam bebekimmm yarin guncelliyorum tlf yapamadim:) su anda ilk sen ogrenizcen bebisi
sanırım mayıs ayında kımse gebelik istemiyor:) olsun ben tek başıma beklerim :):)
Bende istiyorum insaallah hepimiz hayirli haberler aliriz mayis ayinda bnmde bat mayis 8 bakalim
yakınmış:))) alllah hepimize hayırlısıyla evlatlar nasip etsin
Bende istiyorum insaallah hepimiz hayirli haberler aliriz mayis ayinda bnmde bat mayis 8 bakalim
kızlarrr.. beni de ekleyin 10 mayıs . inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Benimkide 10 mayus canim oyle deme napalim umut iste bende kist vardi cok sukur 5 gun sogan suyu ictim dokt gittim yok artik esiminde sonuclari iyi insallah rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimizi verir
canım ben de 4 gündür soğan suyu içiyorum. kist felan yok çok şükür ama forumlarda iyi geldiğini okumuştum bi denim dedim. biz de 3 aydır istiyoruz. bur da birbirimize destek olmak güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?