- 30 Ocak 2014
- 257
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.721
Kişiden kişiye değişiyor tabi ama ilaç kullanırken 1 gün bile unutsan riskli bir durum oluşuyor
Ben etkisinin çok uzun süre devam edeceğini duaunmuyorum
Ablamda ilacı bıraktığı ay hamile kaldı. Hemde erken yumurtlama ile. Yani ilacı birakmis 4 gün hasta olmuş üzerinden bir hafta geçmiş hamile kalmış.
Rabbim kimseye aratmasin
düşer düşer inş ama iyi yapıyosun kafana takmamaya çalış çünkü taktıkça adette gecikiyo daha stresli oluyosun ve buda hamileliği etkiliyo haliyleaynen biliyomusun tam unutuyorum bu siteye girince yine heyecan basıyo ki sen 5 aydır bunları yaşıyosun ve bişe diyimmi sana ben ilk zamanlar hiç bişekilde istemiyodum çocuk hatta gizliden korunsammı bile dedim kendime hani seneye filan istiyodum eşim çok isteyince korunmayı bıraktık ama böle adetim filan gecikince bu siteye takıldıkça istemeye başladım o kadar etkiledi ki beni:) bu arad benmde geçen hafta yığenm oldu:) darısı başımıza artık
Selam kizlarr nasilsiniz
çok iyi :) sen nasılsın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende oyiyim yoruldum esimin annesi ve kardesi bize geldi bizde kalacaklar evleri yapiliyorda oyle dolasnaktan yoruldum ama iyiim cok sukur karagulu izliyorum gendal gendal
oh oh ne güzel :) benimde misafirler var bizde beyaz show izliyoruz kız kıza :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar bende mayis 6 yi sabırsızlıkla bekliyorum.2 oğlum var ve kız çocuğu hastalığından dolayi son bi kez sansimi denemek istedim.Son diyorum cunki iki kez sezeryan doğum yaptım. Rabbim nasip ederse bi kizim olsun cok istiyorum.Bakalim rabbim nasip edecekmi tabi bunun icin once hamile kalmak gerek :)
İnşallah bu ay hamile kalmak isteyen herkesin yuzu guler☆☆☆
Ohhh keyfiniz yerinde masallahAllah bozmasin
Amin canim insallah Rabbim sana saglikli ve hayirli cicimi cici kiz cocugu verir
Merhaba kızlar bende mayis 6 yi sabırsızlıkla bekliyorum.2 oğlum var ve kız çocuğu hastalığından dolayi son bi kez sansimi denemek istedim.Son diyorum cunki iki kez sezeryan doğum yaptım. Rabbim nasip ederse bi kizim olsun cok istiyorum.Bakalim rabbim nasip edecekmi tabi bunun icin once hamile kalmak gerek :)
İnşallah bu ay hamile kalmak isteyen herkesin yuzu guler☆☆☆
kızz benimde iki kızım var rabbimin emaneti bende üçüncüyü istiyom seni yaş kaç
Ohh be üçüncü çocuğu isteyen biri varmis benim gibi inan cekine cekibe yazdım;-)
31 Yaşındayım canım inşallah rabbim sana oğlan banada kiz evlat nasip eder ...
inş canım bende 30 yaşındayım inşallah herkez hamile kalır benim bide 4 aylık karnımda öldü 7 ay önce
Cok üzüldüm canim insallah en kisa zamanda hamile kalırsın acisini unutursun.
İyi geceler diliyorum herkese rabbim gönlünce versin inşallah hepinizin