Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ewet canm kişiden kişiye değişiyo inş ilk denememizde tutar:) benm ablamda bıraktığı ay hamile kaldı inş benmde öyle olur.senin kaçıncı ayın ilkmi seninde?

ewet canım burdayken cok heweslenıyorum hele adetıme sayılı gunler kala cok heyecanlı oluyorum. hele hele aksam saat 6 ıse benım ıcın ertesı gun basladı demektır :) gecen ay harıc oncekı aylarda hep kotu oldum duwara tosladım resmen.gecen ay gayet kendımı rahat bıraktım
parlodel kullandıgım ıcın bu ay hamıle kalmayı beklemıyodum we adet oldum da. ama en azından stres yapıp adetımı gecıktırmedım ona sukredıyorum. Allahım ınsallah en yakın zamanda bıze de nasıp eder canım.

Bende oyiyim yoruldum esimin annesi ve kardesi bize geldi bizde kalacaklar evleri yapiliyorda oyle dolasnaktan yoruldum ama iyiim cok sukur karagulu izliyorum gendal gendal

oh oh ne güzel :) benimde misafirler var bizde beyaz show izliyoruz kız kıza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar bende mayis 6 yi sabırsızlıkla bekliyorum.2 oğlum var ve kız çocuğu hastalığından dolayi son bi kez sansimi denemek istedim.Son diyorum cunki iki kez sezeryan doğum yaptım. Rabbim nasip ederse bi kizim olsun cok istiyorum.Bakalim rabbim nasip edecekmi tabi bunun icin once hamile kalmak gerek :)
İnşallah bu ay hamile kalmak isteyen herkesin yuzu guler☆☆☆

Amin canim insallah Rabbim sana saglikli ve hayirli cicimi cici kiz cocugu verir

Amin canim insallah Rabbim sana saglikli ve hayirli cicimi cici kiz cocugu verir

İnşallah canim az kaldi adet günüme bugun adet oncesi testlerden alip yapicaktim vazgeçtim belki dogru sonuc vermez diye adetimin gecmesini beklicem ;-)
Bu arada iki kez hamilelik ve doğum yasamis biri olarak her türlü sorularınıza yardimci olmaya calisirim ★

kızz benimde iki kızım var rabbimin emaneti bende üçüncüyü istiyom seni yaş kaç

kızz benimde iki kızım var rabbimin emaneti bende üçüncüyü istiyom seni yaş kaç

Ohh be üçüncü çocuğu isteyen biri varmis benim gibi inan cekine cekibe yazdım;-)
31 Yaşındayım canım inşallah rabbim sana oğlan banada kiz evlat nasip eder ...

Ohh be üçüncü çocuğu isteyen biri varmis benim gibi inan cekine cekibe yazdım;-)
31 Yaşındayım canım inşallah rabbim sana oğlan banada kiz evlat nasip eder ...

inş canım bende 30 yaşındayım inşallah herkez hamile kalır benim bide 4 aylık karnımda öldü 7 ay önce

inş canım bende 30 yaşındayım inşallah herkez hamile kalır benim bide 4 aylık karnımda öldü 7 ay önce

Cok üzüldüm canim insallah en kisa zamanda hamile kalırsın acisini unutursun.
İyi geceler diliyorum herkese rabbim gönlünce versin inşallah hepinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…