Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kızlarrrr:KK43: bugun aldıgım habere hem sevındım hem uzuldummmm

eltimin 1 tane çocuğu var daha 2,5 yaşında ve ikinciyi düşünmüyor.bu bıras buyumedıkceee....olmasın dıyede cok dıkkat ediyor. ayrıca sprail taktırmıştıı.. 15 gün gecikti reglı + spreil var + regl cok duzensızdı hiç şüphelenmedi.Ve aldığım haberi söyluyorummm şok şok şok :

1,5 aylık hamileeee ...bu kadar korunmaya karsınnn.Allah ın takdırı ıstee..bizler gun sayıyoz hesap yapıoz. çok ıstıoz olmuo...

Aldırmayı düşünüyor bebeği çok üzüldüm yaaa.ne dıcemı bılemedımmm

canım yaa :) kendını rahatlatmak adına yarın sabah test yap ıstersen ınan cok rahatlıcaksın :) ne ılacı kullanıyosun kı

canım doğum kontrol hapı kullandım 1,5 yıl.geçen ay bıraktım:) ya valla zor tutuyom kendimi test yapmamk için geçen ay erken yaptım üst üste moralim bozuldu negatifleri görünce:KK14: pazar sabahına kadar dayanacam:KK6: inş yani:KK9:

canım doğum kontrol hapı kullandım 1,5 yıl.geçen ay bıraktım:) ya valla zor tutuyom kendimi test yapmamk için geçen ay erken yaptım üst üste moralim bozuldu negatifleri görünce:KK14: pazar sabahına kadar dayanacam:KK6: inş yani:KK9:

moralını hıc bozma tatlım :) hap kullanıp hamıle kalan ınsanlar war onları dusun :)

ıyı sevındım tamam 3 hafta var yumurtalam donemındesın keyfıne bak:)

oh ohhhhh:))) rahatımmmmmmm :))))))))))))rahat olucam da doktor olayı sürekli hatırlatıyor bana :))) her 15 günde bir doktordayız ya

Son düzenleme:
ayy hadi inş olur ya seninde iyi düşünelim iyi olsun:KK16:

ewet canım bende oyle dıyorum artık.. bu ay 5. ay we eskısı gıbı umıtlı olamıyorum.olursa olur olmazsa olmaz modundayım.zaten ılac kullanmaya da basladım.prl belkı duser ama nasıbımde yoksa yıne olmaz yıne olmaz.

bu yuzden yıne kendımı sıkmıcam gayet rahat olucam.sıteye de adete yakın tarıhte gırmeyı dusunuyorum.cunkı burda olunca bebek dusuncesını kafamdan rahat atamıyorum.hep bıseyler arastırıyorum :/

yenı dogan yıgenımı kucagıma alınca ıcım gıttı.. esımın ne kadar heweslı oldugunu gordum. Allahım ınsallah hepımıze annelıgı nasıp eder tatlım ınan yıgenımı kucagıma alınca bıle ıcımm bı hos oldu :)

İlac sonra bi iki ay olmaz dediler ilac hala koruomus dediler ben en son gecen agustos ayinda ictim yaklasik 9.aydayiz her ay umitle beklioruz... Bende ilk aylar snn gubiydin her gecikmeyi hamilelik sayiyiordum doktorum duzene grmeye calisio vucudun sakin ol kafana takma dedi bende takmamaya calisiorm ama iste oldugu kdr 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ewet canım bende oyle dıyorum artık.. bu ay 5. ay we eskısı gıbı umıtlı olamıyorum.olursa olur olmazsa olmaz modundayım.zaten ılac kullanmaya da basladım.prl belkı duser ama nasıbımde yoksa yıne olmaz yıne olmaz.

bu yuzden yıne kendımı sıkmıcam gayet rahat olucam.sıteye de adete yakın tarıhte gırmeyı dusunuyorum.cunkı burda olunca bebek dusuncesını kafamdan rahat atamıyorum.hep bıseyler arastırıyorum :/

yenı dogan yıgenımı kucagıma alınca ıcım gıttı.. esımın ne kadar heweslı oldugunu gordum. Allahım ınsallah hepımıze annelıgı nasıp eder tatlım ınan yıgenımı kucagıma alınca bıle ıcımm bı hos oldu :)

düşer düşer inş ama iyi yapıyosun kafana takmamaya çalış çünkü taktıkça adette gecikiyo daha stresli oluyosun ve buda hamileliği etkiliyo haliyle:KK43: aynen biliyomusun tam unutuyorum bu siteye girince yine heyecan basıyo ki sen 5 aydır bunları yaşıyosun :KK43: ve bişe diyimmi sana ben ilk zamanlar hiç bişekilde istemiyodum çocuk hatta gizliden korunsammı bile dedim kendime hani seneye filan istiyodum eşim çok isteyince korunmayı bıraktık ama böle adetim filan gecikince bu siteye takıldıkça istemeye başladım o kadar etkiledi ki beni:) bu arad benmde geçen hafta yığenm oldu:) darısı başımıza artık:KK8:

İlac sonra bi iki ay olmaz dediler ilac hala koruomus dediler ben en son gecen agustos ayinda ictim yaklasik 9.aydayiz her ay umitle beklioruz... Bende ilk aylar snn gubiydin her gecikmeyi hamilelik sayiyiordum doktorum duzene grmeye calisio vucudun sakin ol kafana takma dedi bende takmamaya calisiorm ama iste oldugu kdr 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım banada dediler hani daha erken bırak kaç ay sonra olur diye ama umut işte :) ilacı bıraktığı gibi olanlarda var şansmı diyelim kısmetmi artık:26: bide ben ilacı bıraktığımdandır adet olmadım en son 1 nisanda oldum bayaa bi gecikti .yani ilacı bıraktım adet oldum şimdi halen bekliyorum :KK17: takmıyarak iyi yapıyosun inş bu ay şans getirir sana:KK16:

canım banada dediler hani daha erken bırak kaç ay sonra olur diye ama umut işte :) ilacı bıraktığı gibi olanlarda var şansmı diyelim kısmetmi artık:26: bide ben ilacı bıraktığımdandır adet olmadım en son 1 nisanda oldum bayaa bi gecikti .yani ilacı bıraktım adet oldum şimdi halen bekliyorum :KK17: takmıyarak iyi yapıyosun inş bu ay şans getirir sana:KK16:

Kişiden kişiye değişiyor tabi ama ilaç kullanırken 1 gün bile unutsan riskli bir durum oluşuyor

Ben etkisinin çok uzun süre devam edeceğini duaunmuyorum

Ablamda ilacı bıraktığı ay hamile kaldı. Hemde erken yumurtlama ile. Yani ilacı birakmis 4 gün hasta olmuş üzerinden bir hafta geçmiş hamile kalmış.

Rabbim kimseye aratmasin

Kızlar siz danışmak istediğim bir konu var

Normalde sürekli akıntısı olan biriyim, yumurtlama zamanım fazlalasir 2 aydır çocuk istiyoruz en soba ayın 15 inde hasta oldum, 6 gün siyah lekelenme, 1 gün şiddetli kanama şeklinde.
Suan yumurtlama dönemimin sonunda olmama rağmen bu ay hiç akintim olmadı, yumurtlama donemimde bile

Bu durum neden olabilir ?

Kızlar siz danışmak istediğim bir konu var

Normalde sürekli akıntısı olan biriyim, yumurtlama zamanım fazlalasir 2 aydır çocuk istiyoruz en soba ayın 15 inde hasta oldum, 6 gün siyah lekelenme, 1 gün şiddetli kanama şeklinde.
Suan yumurtlama dönemimin sonunda olmama rağmen bu ay hiç akintim olmadı, yumurtlama donemimde bile

Bu durum neden olabilir ?

merhaba canım seni korkutmak istemem ama yakın bir arkadasimin da öyle siyah lekelenme oluyordu doktora gitti rahim kalınlaşması çıktı ilaçla düzeldi çok aklına takılıyorsa doktora sor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X